Kayinvalide yakınına taşınmak

kv ne diyo kopegin onlarda kalmasina, cat kapi gelinmesinden hoslanmiyomussun ama kadinin evine ehrgun bir saat kopege bakmaya gideceksiniz?
bana tuhaf geldi bilemiyorum.

Oglu sonuçta bir sey demez. Oraya taşınınca da onda kalacak zaten yanımıza alamıyoruz ki.

Sizin için sorun olmayacaksa köpeği sahiplendirmeyi düşünün bi akraba ya da arkaşınız isteyebilir belki...

Ya da her gün gidip gelin, çok da uzak değilmiş neticede.

Yakın oturmak=problem. Çok net!

Eşimin ailesine yakın otururken kv saate güne bakmaz çat kapı gelirdi. Pazar sabahı, haftaiçi akşamı, sevgililer günü... En olmadık zamanları itinayla bulurdu kadın!
Ben kafayı yerim böyle bir sey olursa. Gitmek istemiyorum esime gore sorun olmayacak ama bana sorun bi de. Cok tartışıyoruz.

Oraya taşınınca da onda kalacaksa hergün gidip görün ya madem bu kadar meraklı anasına.Hem anasını hem köpeği görmüş olur.

Iyi geceler arkadaslar ben 19 yasindayim evliyim esim bnden 1 yas kucuk ve 2 ay oldu kaçtık ailesiyle birlikte kaliyoruz musait odasida yok yatmaya yerde yatiyoruzz esim cezaevine girdi 15 gunlugune annesi onceden karakola şikayet etti diye ne dugunumz var ne nikah babam salmiyo oraya aklim karıştı napmam lazim romanlara kactm bide 1 bucuk aylk hamileyim napicagimi sasirdim

Iyi geceler arkadaslar ben 19 yasindayim evliyim esim bnden 1 yas kucuk ve 2 ay oldu kaçtık ailesiyle birlikte kaliyoruz musait odasida yok yatmaya yerde yatiyoruzz esim cezaevine girdi 15 gunlugune annesi onceden karakola şikayet etti diye ne dugunumz var ne nikah babam salmiyo oraya aklim karıştı napmam lazim romanlara kactm bide 1 bucuk aylk hamileyim napicagimi sasirdim
Naptın sen yavrum ya. Nerelisin?

Ailenle irtibatını kesme sakın. Anneni ara konuş. Eşinde küçük sende.. Eşin çıkar çıkmaz nikah işlemlerini yaptırın nikahsız yaşama sakın. Eşinin işi falan varmı?
Ayrı bi eve falan çıkma şansınız varmı? Nasıl olacak üstüste evde çok zor.. Bide bebek var diyosun bu ne hız maşallah..

Ya tam 18 yasinda da deil o yuzden anne baba rizasila oluyo nikah babasida cezaevinde yatıyo cocugun anneside ugrasmiyo bu islerde babmda hakli olarak salmiyo nikahsizim diye cocukta icerde diye babm yanina alcak çalışmaya cocugu annemler cocuk annesinin yanindan cikarsa ben tutcm ev size diyo kabul ederse devam etcez etmezse o sekilde yapamam

Ya tam 18 yasinda da deil o yuzden anne baba rizasila oluyo nikah babasida cezaevinde yatıyo cocugun anneside ugrasmiyo bu islerde babmda hakli olarak salmiyo nikahsizim diye cocukta icerde diye babm yanina alcak çalışmaya cocugu annemler cocuk annesinin yanindan cikarsa ben tutcm ev size diyo kabul ederse devam etcez etmezse o sekilde yapamam
kendinize yeni konu açın

En mantıklısı bu...
Allah yardımcın olsun canım.

Konu Sahibi eşyalarınızı bahane edin taşınarak esyalarim maf olacak deyin diğer eve uymayacak deyin . Perdeler filan sorun deyin . Ama tavsiyem kV yaklaşmak yerine uzaklasin iyi bile olsa araniz yüz göz olursunuz. Davulun sesi uzaktan misali:ıslık:

İstemiyorum. Kendi aileme yakınız ama bu tamamen tesadüfi bi sekilde oldu. Esim ailesine cok duskun doldurusa gelebiliyor. Tasinmak asla istemiyorum. Esimi de bu konuda ikna edemiyorum. Tartışıyoruz hep. Ona guvenmedigimi acik acik soyleyemiyorum. Ne yapmam lazım? Nasil ikna edebilirim taşınmamaya?

Taşınma sebebimiz kopegimiz yuzunden komşularla tartistik kiraciyiz annesi mustakilde oturuyor ona yakin ev bulup köpeği de ona bırakacağız her seyiyle biz ilgilenecegiz baska hicbir gerekcemiz yok. En makul ne sekilde aciklayabilirim gitmek istemediğimi?

Kızacak herkes bana ama bence sahiplendir kopegini.

Huzurun bozulacak. Hersey gerecek seni. Mutsuzluk garantili komsun olacak. Tecrubemle sabit.

17 yildir yakinindayim. Degil kopek filim olsun vazgecerim yeter ki uzakta olayim.

Köpeği gözden cikaranlar hayatlarinda hic kedi yada kopekle en az 6 ay birlikte yasadi mi merak ediyorum? Köpeğiniz de sizin ailenizin bir parçası. Terkedilmek her canliya ayni aciyi verir. Kedilerimiz esim ve benim icin evlattan farksiz. Nasil ki evladinizi birine hediye edemiyorsaniz kedi kopeginizi de edemezsiniz. Yasayan bu bilir. Lafim konu sahibine degil, köpeği gözden çıkarırım diyenlere.

yorumlara baktım da ne kadar basit köpeği hediye etmek , gözden çıkarmak . oldu olacak sokağa atıverin nolcak. ne kadar değişik zihniyettesiniz . konu sahibi sözüm senden dışarı , konundan da anladım hayvansever oldugunu lakin her işin bir çözümü vardır. aileni düşünürken köpeği göz ardı etme o da senin ailen sonuçta..

Back
X