Kayinvalide yemeğe gelmesin istiyorum

Bilmiyotum ya seytan diyor cik git
Kayinpederiniz de gelecekmiş, çıkıp gittiniz ya sonrası?
Kendinizi gaza getirmeyin yok yere.
Bugün gelmese başka birgun gelme durumu yine olur. Eşinizin anne babası sonuçta onlar, aranızda yüzyüze bakilmayacak şeyler de olmamış.
Yoklarmis gibi yaşayamazsınız.
Her gün gelmek ister başka bir şey olur neyse ama arada bir gelebilirler evinize.
Kendiniz sık gitmez, özellikle çağırmazsiniz belki ama eşiniz davet etmişken evden çıkıp gitmek falan akıl işi değil bana göre.

Son düzenleme:
Acili yalandan meşgul etmeyin öncelikle hasta taklidi falan yapıp adı üstünde acil yani sizin yüzünüzden gerçekten ihtiyacı olan biri zarar görebilir.yemek yapmak istemiyorsanız,kendinizi açıkca ifade etmekten acizseniz dışarıdan söyleyin en kolay çözüm eşinizde tatlı alsın gelirken.

Bu kadar abartcak bişe yok ona özel trileçe yapmasanızz da normal yapacağınız yemeklerinizi yapın gelsin kadın ne olcak illa size kötülük yapanlara bi tepki göstermek istiyorsanız iyilik de bi tepkidir

Trileçe benimde canım çekmişti siz gelirken alın anne diyin 🥴 küçük çocuğunuz var bir de sipariş veriyor .

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim oncelikle esim ve gorumcem geldi benimde yuzum gulmuyor evi temizliyorlar bende oglani uyutuyorum suan esime ben trilece yapamam bebek durmuyor dedim oda tamam biseyler yap gec annemin suclu oldugunu sana yaptigi haksizliklari da biliyorum ama en azindan babama ayip olmasin dedi bende birseyler hazirlayip bu aksami atlatmaya bakicam umarim cok kalmazlar

Kv sen düşük yaptığın zaman neden yemek istedi senden onun da mı sağlık problemi vardı? Yoksa zırt pırt ister mi?
Basit bir şeyler yap kendinize ne yapacaksan Bi tabak da otursun o yesin eğer sürekli olan Bi durum değilse.

Sevsinler istemiyorum ki ama benden uzak olsunlar uzak dursunlar gelmesinler gitmeyelim ben bunu istiyorum
O adamla evli kaldığınız sürece böyle bir şey mümkün değil. Mutlaka size gelecek, siz ona gideceksiniz. He az gelip gidersiniz çok gelip gidersiniz orasını bilemem. Ama neticede oğluyla evlisiniz hiç görüşmemek için burda anlattıklarınızdan daha geçerli sebepleriniz olmalı. Bana nişanlıyken hiçbie şey almadı, hepsini kocam aldı tarzı şeyler yazmışsınız. Bunlarla haklı çıkamazsınız

Canım makarna kötü bir yemek değil bence birde ailesiniz artık yanına bir salata tamam tatliyida normalde eve gelen misafir alır bizim buralarda

O adamla evli kaldığınız sürece böyle bir şey mümkün değil. Mutlaka size gelecek, siz ona gideceksiniz. He az gelip gidersiniz çok gelip gidersiniz orasını bilemem. Ama neticede oğluyla evlisiniz hiç görüşmemek için burda anlattıklarınızdan daha geçerli sebepleriniz olmalı. Bana nişanlıyken hiçbie şey almadı, hepsini kocam aldı tarzı şeyler yazmışsınız. Bunlarla haklı çıkamazsınız
Herkes kendine göre haklidir
Canım makarna kötü bir yemek değil bence birde ailesiniz artık yanına bir salata tamam tatliyida normalde eve gelen misafir alır bizim buralarda
Aslinda bizdede oyledir ama 🤷🤷 bizimki ozel sipsris veriyor

Ay şimdi bayılıcam tavuk kızart pilav yap ne ya yüzsüzlüğe bak eşinizi dinlemeyin kavgaysa kavga zıkkım yesin o takma dişleriyle hopur hopur yemek yicek diye ben yorulamam aç kalsın sinirlendim
Makarnayıda yapma onlar gelince daha suyu yeni koy

zaten kayıvalide- demeniz m olmadan ısınamadığınızı gösteriyor... belki kızmakta haklısınız ama eşinizin annesi o...... yani sorun yaşasanız eşiniz ne der bilemem

Erkeklere göre makarna kötü bir yemek , bir keresinde dayımlara gittim yengem de ne yemek istersin diye sorunca bana ben de makarna yaparız dedim ( yemekle uğraştirmak istemedim ki makarnayı da severim yani) sofrada makarna yerken dayım yengeme demesin mi başka yemek yok muydu ( ayıplarcasına) dedi , yengem kızardı bozardı, ben daha kötü oldum tabi , hemen dayı ben istedim çünkü makarnaya bayılırım yengem de beni kırmadı ellerine sağlık yenge çok güzel olmuş dedim , o şekilde güldük yedik içtik ama yengemin dayıma kırıldığını da hissettim , yani anlayacağın bu erkekler böyle onlara göre makarna asla bir yemek değil, fırın yemekleri, tatlılar havada uçuşmalı aileleri geldiği zaman...

Valla o zaman çocuk esirgeme kurumunda büyümüş kimsesiz biriyle evlenlenseydiniz
Ay ne alakası var ya? Sizin kayın aileyle aranız iyi diye malesef herkesin öyle olmuyor, ben de beni sevsinler istemiyorum, görüşmek istemiyorum. Şimdiye kadar çok saygısızlık yaptılar canıma yetti artık. İnsanlar iki günde bu hale gelmiyor biraz empati yapmayı deneyin.

Esime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi

Eşiniz sizin düşük yaptığınız gün elinizde 1 yaşındaki bebekle sizden yemek istediklerinde ne tepki verdi?
Aa tabi yapar mı dedi bu yüzsüzce taleplerine. Ya da siz ne dediniz?
Şimdi geleceklermiş çocukla öyle her zaman aynı olmuyor deyip fırına karışık sebze atın kendinizi yormadan. Sonra da bu meseleyi eşinizle çözüm sen böyle yaparak ikimize de yapılan yanlışı doğruluyorsun oysa ki ben ne kadar kırgınım bunu bile ifade etmeme izin vermiyorsun diyebilmelisin.

Olur hayatım. Sevdiğim adamın ailesinden nefret etmek için sizinle empati kuracağım:) bu neyin savaşı?
Ay ne alakası var ya? Sizin kayın aileyle aranız iyi diye malesef herkesin öyle olmuyor, ben de beni sevsinler istemiyorum, görüşmek istemiyorum. Şimdiye kadar çok saygısızlık yaptılar canıma yetti artık. İnsanlar iki günde bu hale gelmiyor biraz empati yapmayı deneyin.

Back
X