- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yoruma çok güldüm yaustune kremsantiyle zıkkım yazın bari.
düşük yaptiginizdan haberi varmiydi?
Kayinvaldezin eli,kolu yokmu acaba çok özür dileyerek soruyorum.Elden ayaktan düşmüş hasta bir kadinmi?Ne demek düşük yapmışsınız o gün bari patates kızartın, gelsin yine gelsin ama alsın kendi kizartsin vicdanini sarılığı çıkarttı herhalde kullanamıyor, çok yüzsüz nedeseniz işlemes gibi kadınaEsim ogun telefonda annesine benim karim hasta yatiyor gelip cocuga bile bakmayip memelkete gezmeye gittin kendimize zor yemek yapiyoruz demesine ragmen yuzsuz kv bari patates kizartin dedi esimde evde patates varmi hic sordunmu diyip kapatti ama simdi bosver sen ben yanindayim biseyler yap gec diyor ama olmuyor onun dedigi gibi
Tebrik ederim sizi.Mesela masrafa girmek istemiyorsa şaşalı düğünler kınalar yok efendim bindallılar giymek yerine sade bir nikahta kıyabilirlerdi değil mi ama olur mu eşinin ailesi sanki bu masrafları karşılamak zorundalar istiyorlarsa böyle şeyleri eşiyle birlikte yapsalarmış.Ha yapmadılarsa tepki gösterilecekse bazı sebeplerden ötürü yüzüne söylesin yada cacığına varana kadar hazırlık yapmasın değil mi?Aynen bunların hepsi doğal.
Ben evlenirken bu dediklerinizin hepsini eşimle biz karşıladık. Bizim düğünümüz, bizim evimiz çünkü. Düğünde kullanacağım seti de eşim aldı.
Düğünde hediye edecekleri takıyı size aldırdı iseler o hoş olmamış. Ele güne hava atmak için zarar/masraf ettirmiş olurlar çünkü.
Ya gerçekten bı insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi ya bazı konuları okurken gerçekten mi diye geciyo aklimdan. Yani gelirse de yapacak bişey yok. O onun kendi ayibiHanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Yoo gayette genc 46 yasindaKayinvaldezin eli,kolu yokmu acaba çok özür dileyerek soruyorum.Elden ayaktan düşmüş hasta bir kadinmi?Ne demek düşük yapmışsınız o gün bari patates kızartın, gelsin yine gelsin ama alsın kendi kizartsin vicdanini sarılığı çıkarttı herhalde kullanamıyor, çok yüzsüz nedeseniz işlemes gibi kadına
Eltime yapiyorsa herseyin en iyisini banada yapmak zorundaydi ha yapmadiysa simdiden benden beklemeyecek gelinlik falan herseyimi yaptim yapiyorumda ama galiba yasamamissiniz bunlari anlamiyorsunuzTebrik ederim sizi.Mesela masrafa girmek istemiyorsa şaşalı düğünler kınalar yok efendim bindallılar giymek yerine sade bir nikahta kıyabilirlerdi değil mi ama olur mu eşinin ailesi sanki bu masrafları karşılamak zorundalar istiyorlarsa böyle şeyleri eşiyle birlikte yapsalarmış.Ha yapmadılarsa tepki gösterilecekse bazı sebeplerden ötürü yüzüne söylesin yada cacığına varana kadar hazırlık yapmasın değil mi?
Ya gerçekten bı insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi ya bazı konuları okurken gerçekten mi diye geciyo aklimdan. Yani gelirse de yapacak bişey yok. O onun kendi ayibi
Aman boşver oturur oturur gider.Yoo gayette genc 46 yasinda
Eltime yapiyorsa herseyin en iyisini banada yapmak zorundaydi ha yapmadiysa simdiden benden beklemeyecek gelinlik falan herseyimi yaptim yapiyorumda ama galiba yasamamissiniz bunlari anlamiyorsunuz
geldi yedi hala gitmiyor yanlarinda oturmuyorum ama nafile
Taktiği falan bosverin.Esinizin annesi ve sizin annenize aynı şekilde davranılmasından hoslanmadiniz.Yuzune apaçık söyleyin o utansın yaptığından.Hanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Yok bende evlilik masraflarımı eşimle birlikte çektim kimseyi zora sokacak isteklerde bulunmadım.Size kızdığım nokta madem bukadar kötü muamele gördünüz neden yüzüne karşı konuşmuyorsunuz geleceği için cacığına varana kadar hazırlık yapıyorsunuz ki yada makarna yapacaksanız direkt yapın neden eşinizden onay beklercesine öncesinde ona yazıyorsunuz?Yapmayın madem size istediğiniz gibi davranmadıysaYoo gayette genc 46 yasinda
Eltime yapiyorsa herseyin en iyisini banada yapmak zorundaydi ha yapmadiysa simdiden benden beklemeyecek gelinlik falan herseyimi yaptim yapiyorumda ama galiba yasamamissiniz bunlari anlamiyorsunuz
geldi yedi hala gitmiyor yanlarinda oturmuyorum ama nafile
Eşin düşük yaptıktan sonra tlf da gayet güzel arkanda durmuş , boşuna aranızı bozma amaaaaa o tavuk kızarırken yansın pilav yağsız tuzsuz olsun salata da öyle ama her geldiğinde böyle .Yok bende evlilik masraflarımı eşimle birlikte çektim kimseyi zora sokacak isteklerde bulunmadım.Size kızdığım nokta madem bukadar kötü muamele gördünüz neden yüzüne karşı konuşmuyorsunuz geleceği için cacığına varana kadar hazırlık yapıyorsunuz ki yada makarna yapacaksanız direkt yapın neden eşinizden onay beklercesine öncesinde ona yazıyorsunuz?Yapmayın madem size istediğiniz gibi davranmadıysa
Bazen hersey oyle olmuyor iste ben yuzune karsi o.... Gelin aldik diyipte tek kelime edemeyen gelinlerin arasindayim bizde kaynana heo haklidir ben gelemiyorum bunlara fazlasi da gelmiyor elimdenYok bende evlilik masraflarımı eşimle birlikte çektim kimseyi zora sokacak isteklerde bulunmadım.Size kızdığım nokta madem bukadar kötü muamele gördünüz neden yüzüne karşı konuşmuyorsunuz geleceği için cacığına varana kadar hazırlık yapıyorsunuz ki yada makarna yapacaksanız direkt yapın neden eşinizden onay beklercesine öncesinde ona yazıyorsunuz?Yapmayın madem size istediğiniz gibi davranmadıysa
Dik durmazsanız daha çok ezerler bunu yenmeniz lazımBazen hersey oyle olmuyor iste ben yuzune karsi o.... Gelin aldik diyipte tek kelime edemeyen gelinlerin arasindayim bizde kaynana heo haklidir ben gelemiyorum bunlara fazlasi da gelmiyor elimden
Böyle durumlarda ben biseyden dolayı kizdiysam asla yemek yapmıyorum eşime disardan söyle diyorumHanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Begendilermi yemekleriHanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Yemeğe ben tuz atmistim esim tadina bakinca tuzsuz bulmus tekrar atmiss oysaki karistirmamisiz karistirinca tuz agasi oldu yiyemediler kendi eliyle kendi mahvetti yaniBegendilermi yemekleri