kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.511
358
Arkadaşlar kv hakkında sık sık konu açıyorum buraya ama inanın gerçekten bazen ne amaç taşıdığını, bazı şeyleri ne sebeple yaptığını anlayamıyorum.

Şimdi geçenlerde eşimle kv gitti. Otururken aniden çok yakın oldukları gelip gittikleri bir aile var, onların kızlarının basuru hakkında feci detaylı olarak eşime dönüp tanımlama yapmaya başladı. İnanın şok olmuş bir vaziyette bakıp kaldım.

Eşim anne bunu bana neden anlatıyorsun, bu çok özel bir konu kapat şu konuyu dedi. Eşim öyle deyince iyice sinirlendi ve sesini yükselterek konuya devam etti eşim anne yeter dedikçe çocuk gibi anlatacağım işte deyip bangır bangır eşime detaylı detaylı anlattı konuyu.

Her şeyden evvel kız için üzüldüm çünkü kendimi yerine koydum ve bir başkasına böyle özel bir konumun anlatılması beni çok üzer ve utandırırdı .Resmen kişinin mahremine tecavüz bu benim için.Kızla samimiyetim yok sadece görünce merhaba merhaba o kadar. Üstelik eşime başka bir kadının böyle özel bir bölgesinden bahsedilmesinden de rahatsız oldum sanırım. Birde sürekli karşılaşıyoruz bu kişilerle.

Kadının bunu çocuk gibi ısrarla neden anlattığına bir anlam veremedim. Bir amaç mı güdüyor ki böyle ısrar ediyor bu kadın sus denildiği halde

Bir ikincisi bir daha böyle bir şey söylerse ne cevap vereyim bilmiyorum donup kaldım çünkü.
Üçüncü seçenek ben mi anormalim olayı çok mu büyütüyorum bunlar aslında normal durumlar mı onu da bilmiyorum. Fikirleriniz benim için değerli. Abartıyorsam da söyleyin lütfen. o zaman kendi algımı düzeltmeye çalışacağım.

kadın saçmalamış da ana oğul kendi aralarında halletsinler, ne konuşacaklarına da karışamazsın ya. hiç umrunda değilmiş gibi davran, seni sinirlendirmek istiyosa amacına ulaşamasın.
Haklısınız aslında ama ben o kız için de üzüldüm. Belkide başkasının duymasını istemez bu kadar detaylı bir şekilde.

Acayip saçmalamış, her ne kadar karşılık vermeyin desek de insan dayanamaz. Ben olsam ağız ishali oldun herhalde ağzına geleni ölçüp tartmadan konuşuyorsun yakışmıyor hiç gibi bişeyler söylerdim.
Bence inatla anlatmasının sebebi de eşiniz uyarınca yaptığının densizliğini farkedip çocuk gibi suçunu örtmeye çalışması.

Güzel bir dille '' anneciğim kızın mahremini anlatma, kulağına gider ayıp olur sen üzülürsün sonra, aynı şekil de o durumda sende olsan anlatılmasını istemezdin değil mi ? '' dersiniz, kırmadan düşüncenizi belli edersiniz.

Ne demişler iki kişinin bildiği sır değildir
Sırrını söyleme dostuna,dostun söyler dostuna

Kıza çok üzüldüm ,senin bile onu gördüğünde aklina gelecek.

KV tam edepsiz

Kardeş, kv kişisinin yaptığı hareketlerde mantık aramamak lazım,ararsak harcanırız,keza ben artık aramıyorum...
Eşin gerekeni söylemiş dinlememiş,sen söylesen seni dinleyecek mi,boşver...

ayyy ne munasebet
cok densızmıs
oyle bırseyde esınızle agız bırlıgı yapıp o tarz munasebetsız konusmada hadı bızde artık kalkalım deyıp kalkın bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X