Kayınvalide..

Gerçekten öyleymiş olmuyor yani , olması için iki tarafında özverili ,saygılı olması lazımmış.
Aynen. Sevgisiz oluyor ama saygısız asla.
Kırmızı cızgınızı geceni affetmeyin. Affettiğiniz an, gene aynı hatayı katmerli sekilde yapıyorlar. Bu sefer geri donulmez hal alıyor. Siz bu mesafeyi sevin ve koruyun

Kabullendirmeye çalışma zor biliyorum ama sus🤣🤣 konuştukça şikayetçi sorunlu tip olarak görür seni eşin hatta annesini öv eşine karşı
Evet gerçekten öyle . Sinirlerimi bozacak buyuk bir şey yaptığında direkt söylüyorum esime ,annesine söylesem saygısız ilan edecek çünkü :)

Aynen en güzeli mesafe kendisi kaybediyor .

Kendisi de kaybetmiyor. Bu isin kazanani kaybedeni yok oyle bakmayin. Benim oz ailem degiller neden bir yakin olma cabam olsun ki? Ben ona saygiliyim o bana saygili bu kadari kafi. Aksine cok yakin olanlari anlayabilmis degilim. Yakin olmak icin oynamam gerekir sebep? Neden oynayayim ki? Esim annesi ile aram iyi diye beni sevecekse zaten hic sevmesin. Gerek yok.

Aynen. Sevgisiz oluyor ama saygısız asla.
Kırmızı cızgınızı geceni affetmeyin. Affettiğiniz an, gene aynı hatayı katmerli sekilde yapıyorlar. Bu sefer geri donulmez hal alıyor. Siz bu mesafeyi sevin ve koruyun
Evet ben ne kadar görmezden geldiysem o kadar devam etti evime girmeye yatak odamın banyosuna kadar..Mesafe güzel bir şey böylesine..

Evet gerçekten öyle . Sinirlerimi bozacak buyuk bir şey yaptığında direkt söylüyorum esime ,annesine söylesem saygısız ilan edecek çünkü :)
Eşlerimiz herşeyi görüyor aslında ama anne işte ben kv karşı susarım çünki konuşunca anne olduğu için o haklı çıkıyor ben aksi huysuz oluyorum ama susunca işim mevzuyu kökten hallediyor🤣

Evet ben ne kadar görmezden geldiysem o kadar devam etti evime girmeye yatak odamın banyosuna kadar..Mesafe güzel bir şey böylesine..
Yatak odanın banyosuna girme sebebi ne?
Gecen arkadasım ev aldı, Gule Gule otur demeye caya gittim. Gel evı gezelim dedi, yatak odasındaki banyoya bakmadım. Kapısını acmasa yatak odasına da bakmazdım. Yatak odasına ve banyosuna anlam yukledıgımden degıl, belki ortada esyaları var. Bunları görmek İstemedıgımden.
Meraklı insanları sevmiyorum

Kendi de kaybetmiyor. Bu isin kazanani kaybedeni yok oyle bakmayin. Benim oz ailem degiller neden bir yakin olma cabam olsun ki? Ben ona saygiliyim o bana saygili bu kadari kafi. Aksine cok yakin olanlari anlayabilmis degilim. Yakin olmak icin oynamam gerekir sebep? Neden oynayayim ki? Esim annesi ile aram iyi diye beni sevecekse zaten hic sevmesin. Gerek yok.
Sürekli gidip gelme yapan insanlar , böyle olunca sevgi olmadan zor oluyor. Düşünsenize gelip oturuyor saatlerce sizinle sohbet muhabbet yok odadan çıkınca eşinizle konuşuyor günlük herhangi birşey ama ben varken kati suretle konuşmaz gerçekten çok ilginç bir insan yani anlatsam böyle bı insan olur mu dersiniz..

Eşlerimiz herşeyi görüyor aslında ama anne işte ben kv karşı susarım çünki konuşunca anne olduğu için o haklı çıkıyor ben aksi huysuz oluyorum ama susunca işim mevzuyu kökten hallediyor🤣
Yani kendisi bana bu güne kadar tek bir söz söylemedi bende ona o yüzden eşime karşı masum gözüküyor diye düşünüyorum :)

Yatak odanın banyosuna girme sebebi ne?
Gecen arkadasım ev aldı, Gule Gule otur demeye caya gittim. Gel evı gezelim dedi, yatak odasındaki banyoya bakmadım. Kapısını acmasa yatak odasına da bakmazdım. Yatak odasına ve banyosuna anlam yukledıgımden degıl, belki ortada esyaları var. Bunları görmek İstemedıgımden.
Meraklı insanları sevmiyorum
İki tane viledam vardı birisi banyolar icin diğeri odalar için. Benden istedi banyo için kullandığımı kullanmıyorsan bana verirmisin dedi
Pahalı birşeyde değil ucuzlarindan . Bende kullanıyorum banyolara dedim . Dememle bir kaç gün sonra evde kaybolması bir oldu birde evine gittim ki benim Vileda orada .. böyle yani değişik.

Sürekli gidip gelme yapan insanlar , böyle olunca sevgi olmadan zor oluyor. Düşünsenize gelip oturuyor saatlerce sizinle sohbet muhabbet yok odadan çıkınca eşinizle konuşuyor günlük herhangi birşey ama ben varken kati suretle konuşmaz gerçekten çok ilginç bir insan yani anlatsam böyle bı insan olur mu dersiniz..
Ben bunun beterlerını yasadım. Ama kısa sure, sonra ne kocamı ne de bunları cekmek istemedigime bu tur şeylerle ugrasamayacagıma karar verip bosandım.
Donuna kadar da aldım hobi olarak.
Dinsizin hakkından bazen imansız gelir, saygı sevgi degıl.

İki tane viledam vardı birisi banyolar icin diğeri odalar için. Benden istedi banyo için kullandığımı kullanmıyorsan bana verirmisin dedi
Pahalı birşeyde değil ucuzlarindan . Bende kullanıyorum banyolara dedim . Dememle bir kaç gün sonra evde kaybolması bir oldu birde evine gittim ki benim Vileda orada .. böyle yani değişik.
Pes yani, bu tur insanla mumkunse her daim mesafeli olun
Insallah simdı yapmıyodur

Aynı mantıkla ilerleyin ben birde kvile birlikte yaşıyorum benimki laf sokmanın nirvanasını yapan bi kadın sürekli herşeyimde kusur arar eşimin yanında melek gibiyim 🙃 avantajım kv demin bakıcısı var kafası biraz gidik ama laf sokmaya gelince herşeyi çok ii hatırlıyor

Aynı mantıkla ilerleyin ben birde kvile birlikte yaşıyorum benimki laf sokmanın nirvanasını yapan bi kadın sürekli herşeyimde kusur arar eşimin yanında melek gibiyim 🙃 avantajım kv demin bakıcısı var kafası biraz gidik ama laf sokmaya gelince herşeyi çok ii hatırlıyor
Sabır diliyorum size , birlikte eminim daha zordur. Dediğiniz gibi olmak en iyisi.

Sırf k.v icin eşimle çok tartıştım ama onun istediği oldu benim huzurumu kaçırdı sadece. Mesafe koyduktan sonra tum tartışmalar bitti şükür.

Ama siz bu mesafeden de hosnut degilsiniz?
Mesafenin alasini koyarim ben olsam. Evime gelip benimle muhattap olmayani ben hic iplemem. Ana ogul koyarim kapinin onune :)

Ama siz bu mesafeden de hosnut degilsiniz?
Mesafenin alasini koyarim ben olsam. Evime gelip benimle muhattap olmayani ben hic iplemem. Ana ogul koyarim kapinin onune :)
Eşimle bı sıkıntım yok artık, annesine oda eskisi kadar sıcak değil ,farkında ama tamamen kopmak istemiyor.Kv zaten bende umursamıyorum sadece saçma geliyor. En son eşime anneni doktora götür normal degil dedim , ne yapabilirim değil evet dedi..

Eşimle bı sıkıntım yok artık, annesine oda eskisi kadar sıcak değil ,farkında ama tamamen kopmak istemiyor.Kv zaten bende umursamıyorum sadece saçma geliyor. En son eşime anneni doktora götür normal degil dedim , ne yapabilirim değil evet dedi..

Farkinda ise mesele yok. Siz de hic takilmayin derim. O sizi gorse siz onu gormeyin ;)

Farkinda ise mesele yok. Siz de hic takilmayin derim. O sizi gorse siz onu gormeyin :KK66:
Öyle yapıyorum evet, ilk zamanlar ben laf attım o görmezden geldikçe öyle yaptıkça daha beterini yaptı.Bana nasıl geliyorsa bende öyleyim artık..

Back
X