Kayınvalide..

Arkadaş merhaba
K.v ile ilgili bir konu açmak hiç istemezdim ama artık anlamakta güçlük çekiyorum kendisini.
Genel anlamda kendi halinde birisi , nişanlılık döneminde de aynıydı fakat sık görüşmedigimizden bu kadar rahatsız olmamıştım.
Evlendikten sonra ufak tefek huzursuzluklar oldu. Benim evime biz yokken girip dolaptaki sucuk,yağ sökücü,viledaya varana kadar sormadan alıp kendi evine cikarmasi gibi,sorun alması değil beni hiç yerine sayıp izinsiz alması. Tabi ki bunları birden değil ara ara yaptı. Eşimi ikaz etmeme rağmen anahtarı almadı kendisinden.
Daha sonra tartışmalar oldu ve tüm herşeyi söyledim anahtarıda gittim kendim aldım oradan .

Hamilelik haberime hiç bir tepki vermedi yorum yapmadı. Bir gün otururken bebek battaniyesi bakıyordum internetten k.p kv için örer o torununa dedi kv ise oremem diğer torunlarım kıskanır dedi birisi 5 ötekisi 7 yaşında.Ben yorum yapmadım ve bunun üstünden bir ay geçti ikisine birden süveter ördü benim bebeğime tek bir şeyi yok .
Olmasında ama eşime karşı kendini o kadar iyi gösteriyor ki yada eşim farkında ama annesi sonuçta.

Daha verebileceğim bir sürü örnek var örneğin ben merdivenlerini yıkıyorum mesela yanımdan gecer selam vermek , konuşmak ,kolay gelsin demek yok birde kafasını başka tarafa çevirir ki göz göze gelmeyelim. Ben gerçekten anlayamıyorum kendisine karşı saygısız tek bir lafım olmadığı halde bir insan evlaninin eşinden,torununun annesinden neden bu kadar nefret eder?
Yani siz mesafe istemişsiniz kadın da uzatmadan koymuş. O başta kendi kızının evi gibi davranmış ki benim annemde yapar bazen hiç rahatsız olmam siz de kızı değil gelini olduğunuzu hatırlarmışsınız. Yanlış yaptınız demiyorum ama kadın da sizin istediğiniz mesafeyi koymuş başka da bir şey yapmamış. Yani siz başlatmışsınız mevzuyu anahtarınızı almadan tatlılıkla halletme yoluna gitseydiniz başta keşke belki kv nizde bu kadar kırılmadan yoluna koyabilirdiniz işi.

Yani siz mesafe istemişsiniz kadın da uzatmadan koymuş. O başta kendi kızının evi gibi davranmış ki benim annemde yapar bazen hiç rahatsız olmam siz de kızı değil gelini olduğunuzu hatırlarmışsınız. Yanlış yaptınız demiyorum ama kadın da sizin istediğiniz mesafeyi koymuş başka da bir şey yapmamış. Yani siz başlatmışsınız mevzuyu anahtarınızı almadan tatlılıkla halletme yoluna gitseydiniz başta keşke belki kv nizde bu kadar kırılmadan yoluna koyabilirdiniz işi.
Hayır ben mesafe istemedim.Tam tersi kendisi nişanlılık döneminden beri böyle soğuktu.Daha çok çağıran ağırlayan taraf bendim. Benin annem dahi evime geldiğinde müsade istemeden yatak odama girmez, sonuçta özel .
Ayrıca benim arkamdan girip çıkması normal değil. Tabiki de birşey lazım olduğunda girip alacak ama dip köşe karıştırarak ebeveyn banyoma girmesi ayrı birşey.

Offf oğullarının yanında dünya tatlısı kesilip kendilerini acındırırlar ama gelinle baş başa kalınca cadılaşırlar... Hem ne münasebet, sizin evinizin anahtarının ne işi var onda. Boşverin örmezse örmesin, selam vermezse vermesin, yeter ki eşinizle aranıza girmesinde izin vermeyin...
Evet eşimle aramı kimse için bozamam . Kendisi böyle istedi böyle devam eder.

Back
X