- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
Annenizin gelme şansı yok mu ki. Ev ev üstüne olmaz ki. Yani ya da yapabilirseniz ayrı odada falan takılın. Başka nasıl olur bilmiyorumEşim biraz dediğim dedik biri o yüzden onluk sıkıntı yok kayınvalidem gelmeden önce biraz konuşmuştuk ücretsiz izne çıkmak istemiştim elimizde olan bir miktar parayla kabul ettirememiştim yani bir türlü o yüzden zor gibi görünüyor benim için
Büyükanneme bakıyor annem o yzüden gelemiyor yoksa o gelicektiAnnenizin gelme şansı yok mu ki. Ev ev üstüne olmaz ki. Yani ya da yapabilirseniz ayrı odada falan takılın. Başka nasıl olur bilmiyorum
Off kötü olmuş. Kreşler alana kadar sabredin. Ve eşinize tatlı dille anlatın benceBüyükanneme bakıyor annem o yzüden gelemiyor yoksa o gelicekti
Off kötü olmuş. Kreşler alana kadar sabredin. Ve eşinize tatlı dille anlatın benveBüyükanneme bakıyor annem o yzüden gelemiyor yoksa o gelicekti
Öyle yapmaya çalışıyorum. Herşey bebeğim için.Off kötü olmuş. Kreşler alana kadar sabredin. Ve eşinize tatlı dille anlatın bence
Yazıp yazmakta çok kararsız kaldım aslında bakarsanız. 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var bebeğim 3 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım bu sebepten kendi annem gelemediği için kayınvalidem geldi bakmaya aynı evde yaşıyoruz şehirlerimiz farklı olduğu için. kayınvalidem iyi elinden geldiğince bana yardımcı olmaya çalışıyor. Karıştığı yerlerde de bazen içime atıyorum bazen söylüyorum. En büyük sıkıntı da eşimle yalnız kalmıyoruz geç saate kadar bizimle birlikte yani yatana kadar diyebilirim bunu çoğu kez eşime söyledim uyuyakalırsak dye kalıydur diyo bence bu çok saçma kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bazen gerçekten bunalıyorum birgün de erken yatıyım biraz demiyo eşimle önceden beraber film izlerdik birşeyler yapardık artık onların hiçbiri kalmadı. Geçende arkadaşlarım vardı ne zaman gidiceksiniz gibi bir soru sordular ona o da eşim falan orda olmasa hiç gitmezdim dedi şok oldum yani ne demek oluyo bu dedim kendi kendime demek ki sadece çocuk durumu için değil alıştı da bizle yaşamaya dedim eşimde çocuk bakmak için ailelerimiz den biri gelicem diyo hiçbir önerimi kabul etmiyo bu daha ne kadar sürcek bilmiyorum ama bazen dayanamıyorum. Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Kocasıda varmış hey Allah yaO memlekette yalnız kalıyo ki yani kayınvalide in bir çocupu daha olmasa bana demesi şu o olmasaydı gitmezdim ben diye bir ay bende diğer ay diğer gelinde kalırdım diyo yani kısaca
Kocası olmasa kesin yerleşir evlerine. Oglu da hayır demez baksana memnunKocasıda varmış hey Allah ya
Çocuk yapmadan aslında bunların hepsini düşünüyoruz tartıyoruz. Şu an yaşadığın şey beklenmeyen bir durum değil.
Kv gelmiş evinize, para verdiğiniz bakıcı değil ki 9da odasına çekilsin. Siz başbaşa kalmak istediğinizde siz odanıza çekilebilirsiniz bence.kreş yaşı gelene kadar sanırım buna katlanacaksınız.
Eşim memnun zaten tabiki de annesi sonuçta herkes kendi annesinin babasının yanında rahat sadece kayınvalidem bana ev ev üstüne olmaz diyip eşim falan orda olmasa hiç gitmem demesi bana tuhaf geldi ya bakın yanlış anlaşılmak istenmiyorum bizde anneyiz ilerde kayınvalide de olucaz orası ayrı bir mevzu ama affedersin gelinde melek gibi olsa kayınvalide de öyle olsa olmuyo yani aynı evin içinde yeri geldi kendi annemizle tartışıyoruz yani bu kendi ailemde olsa böyle sadce kendi annene bazı şeyleri daha rahat söyleyeblysunKocası olmasa kesin yerleşir evlerine. Oglu da hayır demez baksana memnun
En güzeli yurtdışında herkesten uzakta yaşamakKocası olmasa kesin yerleşir evlerine. Oglu da hayır demez baksana memnun
Kayınvalide bencilse siz daha bencilsiniz. Uykusu yoksa niye yatsın.. madem odasına tv alın seviyorsa seyretmeyi.kitap alın okumayı seviyorsa. Yani hadi işin bitti çekilebilirsin denilecek biri değil ki o. Ücretsiz evinize gelmiş bakan biri. Ben olsam hayatta evimi bırakıp bakmaya gelmem, hele geline asla ama asla gitmem. Çünkü o an düşünmeden yaptığım.bir şey ya da çok normal şeyler bile gözüne batacak bilirim. Bu kayınvalideler niye geliyor hiç anlamıyorum.1 yaşına gelene kadar zaten o şekilde devam edilen ben sonrası için ya kreş ya bakıcı düşünüyorum tabi ki de kimse istemez bebeğini tanımadığı birine emanet etmek ama böyle de çok yıpranacakmışız gibi hissiyorum kendime de kızıyorum sanki bencilce hareket ediyormuş gibi geliyor bilmiyorum eşime göre de 4 yaşına kadar istemiyor ne kreş ne bakıcı
Bakın ben tutup 8 de yada 9 da uyusun demiyorum her zamanda böyle nişy istemiyorum zaten bizzat geç saate kadar durup beklediğim zamanlar oldu saat 12.30 olduğunda ben orda otryrum mesajla televizyonu kapttı yani bizle beraber yatyo anlıyomusunuz demek istediğimi sıkıntım bu tabikide iş bitti gitsin yatsın demiyorum sadece arada anlayış bekliyorumİyi de kayınvalide evdenizde çalışan bakıcı değil, çocuğunuzu bakıyor size yardım ediyor ne zaman uykusu gelirse o zaman uyur siz bunu önceden düşünüp bakıcı tutmalıydız ne diceksiniz hadi çocuk uyudu yapılcak birşey yok sana ihtiyacımız olmaz bu saatten sonra git artık uyu diyemezsiniz eşinizle konuşun bakıcı tutun.
Yani ben işten gelip uzanmak isterim tv karşısında. Başka oda varsa oraya tv tablet falan alın bence. Orada takılırsınız aksamları.Eşim memnun zaten tabiki de annesi sonuçta herkes kendi annesinin babasının yanında rahat sadece kayınvalidem bana ev ev üstüne olmaz diyip eşim falan orda olmasa hiç gitmem demesi bana tuhaf geldi ya bakın yanlış anlaşılmak istenmiyorum bizde anneyiz ilerde kayınvalide de olucaz orası ayrı bir mevzu ama affedersin gelinde melek gibi olsa kayınvalide de öyle olsa olmuyo yani aynı evin içinde yeri geldi kendi annemizle tartışıyoruz yani bu kendi ailemde olsa böyle sadce kendi annene bazı şeyleri daha rahat söyleyeblysun
Oraya da yetişirlerEn güzeli yurtdışında herkesten uzakta yaşamak
Bence siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz veya yaşamadığını için anlamıyorsınuzhem çocuğunuza bakıyor hem de şu saatte yatsın diyorsunuz.
O zaman bakıcı bulun kendi kurallarınıza göre iş yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?