Kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tmev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı evde olmaz zaten. Bende eşime derim hep kenarda güzel bir birikim yapalım, öyle düşünürüz çocugu. Bakıcı ya da kreş hangisi olursa. Ki eşime hep derim kreşe giden çocuk ile anneanne babaanne elinde büyüyen çocuk bir olmuyor. Yavaştan beynine bu düşünceleri işliyorum. Ev ev üstüne olmaz. Çocuktan önce birikim şart
Kesinlikle öyle

Evet hepimiz arka odada kv uyurken evde eşimizle koltuk fantezisi, küvet fantezisi o da olmadı mutfak masası fantezisi yapıyoruz. Evde birileri varken daha heyecanlı oluyor çünkü. Fantezi düşünen anasını danasını evine çocuk bakmaya çağırmayacak.

Şimdi bakın bu durum 1 haftalık 10 günlük değil ki , kadın çocuk bakmaya gelmiş , belki aylarca kalacak , insan neden vazgeçsin ki yaptıklarından , yani en fazla 1 hafta vazgeçer , bilemedim yani bende mi gariplik var , vallahi geçenlerde kv dem ben de 6 gün kaldı , gittiği günün sabahı bize akşam olmadı eşimle , mesajları paylaşmayayım şimdi de :) Yani evli insanlar kocalarıyla ya da eşleriyle evcilik mi oynuyor . Bakın her gün tabi ki tavşanlar modunda o küvvet senin bu koltuk benim olmaz ama yani anladığım kadarıyla gecici bir durum değil ki bu insanlar beklesinler.

Evet hepimiz arka odada kv uyurken evde eşimizle koltuk fantezisi, küvet fantezisi o da olmadı mutfak masası fantezisi yapıyoruz. Evde birileri varken daha heyecanlı oluyor çünkü. Fantezi düşünen anasını danasını evine çocuk bakmaya çağırmayacak.
Diye Konuştu geleceğin tipik kv vakası😂😂

Çocuğunuz güvenilir ellerde, en önemlisi bu. Sonuçta geçici bir süreç, idare edin, kendinizi doldurmayın, iş yerindeyken kafanız rahat mı rahat, önemli olan o. Yok mu bilgisayarınız, alın geçin yatak odanıza, dizi açın orda izleyin. 11 gibi çekilin kendi odanıza. Eşinizle 1 saat bile baş başa kalsanız kendinizi iyi hissedersiniz. Biz eşimin memleketine gidiyoruz arada, eşimin kardeşleri yeğenleri yani gençler gece oturup baş başa sohbet etmek istiyoruz ama inanır mısınız sabah 5e kadar bizle birlikte oturuyor kayınvalidelerim. Ve evet 1 tane de değil 2 tane kayınvalidem var =)) Yani, art niyet aramayın, bazı büyükler birlikte oturup zaman geçirmeyi seviyor, aksini ayıp buluyor olabilir.

Sorun fantezi değil eşimle karşılıklı oturup konuşalım birşeyler paylaşalım dye insan bekliyo ama kayınvalide iz heran yanındayken bu çok olmuyo inanırmısınız bilmem ama bazı şeyleri eşimden çok kayınvalide sen öğrenir olmuştum iki kelam bile edemediğimiz anlar oldu bizim
Ay yok ben onu fantezi de fantezi diyen üyeye yazdım. Neden iki kelam edemiyorsunuz onu anlayamıyorum evde yabancı gibi misiniz? Mesela o tv izlerken odanıza gidip sohbet edin eşinizle? Hafta sonu bir program yapın gece bir yerde kalın?

Ay yok ben onu fantezi de fantezi diyen üyeye yazdım. Neden iki kelam edemiyorsunuz onu anlayamıyorum evde yabancı gibi misiniz? Mesela o tv izlerken odanıza gidip sohbet edin eşinizle? Hafta sonu bir program yapın gece bir yerde kalın?
Ya yok işte
Yapmayıp da kötü olacaksın
Şimdiki zaman o zaman
Adın her türlü kötü zaten
Yapıp nankörlük göreceğine yapmayıp kötü kal en iyisi
En azından kafan rahat kalır

Kayınvalide dediğin otur diyeceksin oturacak kalk diyeceksin kalkacak
Gel çocuğa bak diyeceksin düzenini bozup gelecek
İşin bittiyse odana geç diyeceksin gidecek
Öyle istiyorlar

Allah Allah adamlar belki koltuk fantezisi yapacak kv deye mi soracaklar.İlla konuşturacaksınız yani😋.Hayır yani yaptığı güzel hoş bişey iyilik yapıyor ama bu kadar anlayışsızlıkta cahil işi :p
Koltuk fantezisi yapacak olan çocuk yapmadan önce planını yapacak. Plan buysa fantezi out.

Ya yok işte
Yapmayıp da kötü olacaksın
Şimdiki zaman o zaman
Adın her türlü kötü zaten
Yapıp nankörlük göreceğine yapmayıp kötü kal en iyisi
En azından kafan rahat kalır

Kayınvalide dediğin otur diyeceksin oturacak kalk diyeceksin kalkacak
Gel çocuğa bak diyeceksin düzenini bozup gelecek
İşin bittiyse odana geç diyeceksin gidecek
Öyle istiyorlar
Siz çok düz bakıyorsunuz bence gerçekten onca dememden bu şekilde çıkarmanız çok mantıksız her zaman istediğin bişey değil benim empati yapamıcak kadarda bencil değilim ayrıca 15 20 yıllık evli de değilim yani herzaman tutup kayınvalidem gitsin yatsın demiyorum yeri geldi yaşıtlarının geldiğinde bile gece geç saate kadar muhabbet ettiğimiz zmanlarda bile bizleydi yatmadı sadece arada bu anlayışı bekliyorum ben o kadar

Siz çok düz bakıyorsunuz bence gerçekten onca dememden bu şekilde çıkarmanız çok mantıksız her zaman istediğin bişey değil benim empati yapamıcak kadarda bencil değilim ayrıca 15 20 yıllık evli de değilim yani herzaman tutup kayınvalidem gitsin yatsın demiyorum yeri geldi yaşıtlarının geldiğinde bile gece geç saate kadar muhabbet ettiğimiz zmanlarda bile bizleydi yatmadı sadece arada bu anlayışı bekliyorum ben o kadar
Ben de diyorum ki tutun bi bakıcı tüm akşamlar tüm sohbetler sizin 🙂
Paranız gider keyfiniz kalır
Kızacaksanız kocanıza kızın
Kocasına laf geçiremeyen kayınvalideye sarıyor niyeyse

Yazıp yazmakta çok kararsız kaldım aslında bakarsanız. 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var bebeğim 3 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım bu sebepten kendi annem gelemediği için kayınvalidem geldi bakmaya aynı evde yaşıyoruz şehirlerimiz farklı olduğu için. kayınvalidem iyi elinden geldiğince bana yardımcı olmaya çalışıyor. Karıştığı yerlerde de bazen içime atıyorum bazen söylüyorum. En büyük sıkıntı da eşimle yalnız kalmıyoruz geç saate kadar bizimle birlikte yani yatana kadar diyebilirim bunu çoğu kez eşime söyledim uyuyakalırsak dye kalıydur diyo bence bu çok saçma kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bazen gerçekten bunalıyorum birgün de erken yatıyım biraz demiyo eşimle önceden beraber film izlerdik birşeyler yapardık artık onların hiçbiri kalmadı. Geçende arkadaşlarım vardı ne zaman gidiceksiniz gibi bir soru sordular ona o da eşim falan orda olmasa hiç gitmezdim dedi şok oldum yani ne demek oluyo bu dedim kendi kendime demek ki sadece çocuk durumu için değil alıştı da bizle yaşamaya dedim eşimde çocuk bakmak için ailelerimiz den biri gelicem diyo hiçbir önerimi kabul etmiyo bu daha ne kadar sürcek bilmiyorum ama bazen dayanamıyorum. Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Kayınvalide iz kendi evinde de çocuğa bakabilir iş çıkışı alırsınız farklı bı sehirdenmi geldi

Yazıp yazmakta çok kararsız kaldım aslında bakarsanız. 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var bebeğim 3 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım bu sebepten kendi annem gelemediği için kayınvalidem geldi bakmaya aynı evde yaşıyoruz şehirlerimiz farklı olduğu için. kayınvalidem iyi elinden geldiğince bana yardımcı olmaya çalışıyor. Karıştığı yerlerde de bazen içime atıyorum bazen söylüyorum. En büyük sıkıntı da eşimle yalnız kalmıyoruz geç saate kadar bizimle birlikte yani yatana kadar diyebilirim bunu çoğu kez eşime söyledim uyuyakalırsak dye kalıydur diyo bence bu çok saçma kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bazen gerçekten bunalıyorum birgün de erken yatıyım biraz demiyo eşimle önceden beraber film izlerdik birşeyler yapardık artık onların hiçbiri kalmadı. Geçende arkadaşlarım vardı ne zaman gidiceksiniz gibi bir soru sordular ona o da eşim falan orda olmasa hiç gitmezdim dedi şok oldum yani ne demek oluyo bu dedim kendi kendime demek ki sadece çocuk durumu için değil alıştı da bizle yaşamaya dedim eşimde çocuk bakmak için ailelerimiz den biri gelicem diyo hiçbir önerimi kabul etmiyo bu daha ne kadar sürcek bilmiyorum ama bazen dayanamıyorum. Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Bence baskasinin yaninda oyle diyebilr, halimden memnunum gelinimi seviyorum diye gostermek icindir. Hem cocuga bakip hem de basiniza kaksa, hem durup hem de huzursuzluk cikarsa daha kotu olurdu. Bence Boyle icinizde buyuturseniz davranislariniza da yansir, sonra kotu olursunuz. Tavsiyem es ve bebekle aktivite yapin mesela bisiklete binmek, ya da bazi geceler esinizle kahve icmeye cikin aksamlari. Bazen de esiniz kayinvalidenizi bir yere gotursun ana ogul gezsibler, siz de Evde kafa dinleyin.

Yattığı odaya tv koyun kendisine ait bir odası varsa tabi; ama şu an sizin ona ihtiyacınız var. Çağırmadan bunu düşünmüş olmanız gerekirdi ne yapabilir kadın uykusu gelmeden uyumuş numarası mı yapsın

Bayanlar biraz fazla tepki veriyorsunuz gibi geldi bana ne var kız eski özel anlarını özlemiş her kadın gibi kocasıyla başabaşa kalmak kadar doğal bir şey yok.odalarına çekilseler de hoş olmaz bence eşine başbaşayken söyle senle film izlemeyi özledim yalnız kalmaya ihtiyacım var de anlayışla karşılayacaktır eşin annesi de salonda baksın keyfine

Back
X