- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
Kendi kendini de tatmin ettiysen gidebilirsin tatlımCuk sesi de geldiyse tamamdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi kendini de tatmin ettiysen gidebilirsin tatlımCuk sesi de geldiyse tamamdır.
Yok normaldede zaten düşüncesi öyle diye düşünüyorum ne kadar ev ev üstüne kurulmaz desende bir ay ondan bir ay başkasında kalırrım demesinden anlıyorum ben eşimdede kabahat var benim farkındayım çocuğu yıkarken bile mesela dyrum beraber yıkayılm dyrum eşime annemde söyleyelim ayıp olur dyo o böyle yaptıkça biz daha çok skntı yaşarızBence baskasinin yaninda oyle diyebilr, halimden memnunum gelinimi seviyorum diye gostermek icindir. Hem cocuga bakip hem de basiniza kaksa, hem durup hem de huzursuzluk cikarsa daha kotu olurdu. Bence Boyle icinizde buyuturseniz davranislariniza da yansir, sonra kotu olursunuz. Tavsiyem es ve bebekle aktivite yapin mesela bisiklete binmek, ya da bazi geceler esinizle kahve icmeye cikin aksamlari. Bazen de esiniz kayinvalidenizi bir yere gotursun ana ogul gezsibler, siz de Evde kafa di
Bencede ev ev üstüne olmaz uzun vadeli kalacaksa da biraz alan ayırmak mantıklı...tabiki insan eşiyle özel vakit geçirmek ister bundan doğal ne olabilirŞurada kadın senin için gelmiş çocuğuna bakıyor diyenlerin yarısı kv si gelse böyle özel alan ihlal etse ayağa kalkacak insanlar.
Dışarıdan bize konuşmak kolay.
Şu devirde büyük nimet babannenin bakması ama bebeğe bakan insan da ikiye kadar nasıl oturuyor bilmem. O yatsa yakınlaşacaksınız eşinizle belki duş alacaksınız.. veya muhabbet anlamında başbaşa kalmaya da ihtiyacınız var hala yeni evlisiniz.
eşiniz tabiki hak verse bile dillendirmez annesine bir kılıf bulur. dört sene de böyle geçmez biraz eşinizin rahatını kaçırın bence.
uzun vadeli kalacaksa ya onun odasına ya kendi odanıza bir küçük tv alın bence alan ayırın biraz. Belli ki kocasından yılmış sizin evde başını dinledi kocasını aramıyor gidici değil.
Yok normaldede zaten düşüncesi öyle diye düşünüyorum ne kadar ev ev üstüne kurulmaz desende bir ay ondan bir ay başkasında kalırrım demesinden anlıyorum ben eşimdede kabahat var benim farkındayım çocuğu yıkarken bile mesela dyrum beraber yıkayılm dyrum eşime annemde söyleyelim ayıp olur dyo o böyle yaptıkça biz daha çok skntı yaşarızBence baskasinin yaninda oyle diyebilr, halimden memnunum gelinimi seviyorum diye gostermek icindir. Hem cocuga bakip hem de basiniza kaksa, hem durup hem de huzursuzluk cikarsa daha kotu olurdu. Bence Boyle icinizde buyuturseniz davranislariniza da yansir, sonra kotu olursunuz. Tavsiyem es ve bebekle aktivite yapin mesela bisiklete binmek, ya da bazi geceler esinizle kahve icmeye cikin aksamlari. Bazen de esiniz kayinvalidenizi bir yere gotursun ana ogul gezsibler, siz de Evde kafa di
Çocuk bakmaya gelen kayinvalideniz fedakarlik yapan kişi. Birde gece erken yatarak sizi basbasa birakmasi fedakarlığıni bekliyorsunuz. Ağzım açık okudum. Kadin eşim olmasa gitmezdim derken de bakmaya hevesli olduğunu söylemek istemiş. Öpün başınıza koyun ciddiyim benim kayinvalidem 1 gün bakmamistir. Ufacik emeği yoktur. Uzakta sever hediye alir o kadar ona şükür diyorum
Merak ediyorum gelip baksaydı ve aynı durumu yaşsaydınız aynı bu şekildeki düşünürdünüz ben başından beri kimse bizim çocuğumuza bakmak zorunda değil diyen biriyim herhlde önceden yazdıklarıma bakmamışsınız böyle konuşuyorsunuz bütün yolları denedim kabul ettiremedm eşime bu yüzden böyle kayınvalidem KTÜ demiyrum tabiki de iyi şükrediyorum ama bazen insan istiyo siz bunu anlamıyorsunuz bide ağzım açık okudum diyorsunuz uzaktan ne var bunda oluyo insanlar için evet kimisi için öyle olabilir kimisi takar kimisi takmaz herkesin kişilik yapısı farklı bence yaşamadan böyle yargılamayı bırakınÇocuk bakmaya gelen kayinvalideniz fedakarlik yapan kişi. Birde gece erken yatarak sizi basbasa birakmasi fedakarlığıni bekliyorsunuz. Ağzım açık okudum. Kadin eşim olmasa gitmezdim derken de bakmaya hevesli olduğunu söylemek istemiş. Öpün başınıza koyun ciddiyim benim kayinvalidem 1 gün bakmamistir. Ufacik emeği yoktur. Uzakta sever hediye alir o kadar ona şükür diyoruz.
Eğer çocuğunuza iyi bakıyor gözünüz arkada kalmıyorsa sabredin derim çocuğunuz icin en iyisi bu1 yaşına gelene kadar zaten o şekilde devam edilen ben sonrası için ya kreş ya bakıcı düşünüyorum tabi ki de kimse istemez bebeğini tanımadığı birine emanet etmek ama böyle de çok yıpranacakmışız gibi hissiyorum kendime de kızıyorum sanki bencilce hareket ediyormuş gibi geliyor bilmiyorum eşime göre de 4 yaşına kadar istemiyor ne kreş ne bakıcı
bu sadece yatama kalkma saatine karismak veya beraber tv izlemek meselesi degil. evde boyle bir insan varsa her sey beraber yapiliyor. haftasonu bir yere ciksan, biri cagirsa, bir misafir davet etsen.. kadin markete ciksa kv yi de goturmesi gerek, bir ihtiyac alacak olsa onu da goturmesi gerek.. evde yapilan her sey beraber yapilmali yoksa boyle kv alinir kuser.. yani cok fazla birlikte gecirilen vakit var. biraz nefes alabilecek alan ve zaman istemek kotu bir sey degil. 11 de yatarlarsa onlarla 11 de 2 de yatarlarsa onlarla 2 de yatmasi da normal degil artik. yasli insan bebek bakimi zor.. siz oturun ben yoruldum yatayim demez mi insan? sabah herkes ise gidecek bebekle o basbasa kalacak sabahin erken saatinde. bir de kadin kendi demis kocam olmasa donmem eve burda iyiyim diye. dediginiz gibi gelini calissin diye muthis bir fedakarlik yapmiyor demek ki kadin. kendi cani da kocasindan uzaklasmak istemis.Şimdi ben olaya şöyle bakıyorum. Benim çocuğuma bakmaya gelen “anne” evimde misafir değildir. Alan ihlali yapmıyordur. O evin bir bireyidir. Yatma kalkma vaktine karışmam doğru olmaz. Yerini, düzenini bırakmış gelmiş sırf gelini işine devam etsin diye. Çocuk bakmak zaten çok zor bir şey. Bilen bilir. Kadın akşamları birkaç saat tv izliyor diye delireceğimi sanmıyorum. Ha evet sıkılabilirim. Yatsa daha rahat edebilirim. Ama eşimle yalnız kalamıyorum gibi bahaneler üretmem. Nitekim yalnız kalmak istiyorsam odamıza gideriz. Hafta sonu bir yere gideriz vs vs. Buradaki durum kv yi yabancılaştırmak. Sanki tatile gelmiş de kadın rahatsız oluyor. Bakıcı baksın yok, annen gelsin yok ee çalışma sen bak ona da yok. Tek sorun kv tv izliyor.
Öfff tamam cuklu tatlımlı hitaplar. ergen ergen cevaplar.. Tamam.Kendi kendini de tatmin ettiysen gidebilirsin tatlım
Zaten onun için sabrediyorum kimse istemez sonuçta kendi annende olsa eşinle rahat oturamamyı istediğin gibi hareket edememeyi kimse istemez insanlar kayınvalide deyince durmadan kötüleyen gelinleri düşünüyorlar o kadar saçma ki bu durum yani bence yazılanlara düz baklıyo artık öyle düşünüyorumEğer çocuğunuza iyi bakıyor gözünüz arkada kalmıyorsa sabredin derim çocuğunuz icin en iyisi bu
Gerçekten sağolun yani anlatmak istediğimi anladığınız için burda yargılama peşindeler yani onu anlamıyorum yüzüme baka baka resmen ben hiç gitmezdim deniyo yani sadece mesele torun meselesi değil yani sanki geleceğe zemin hazırlanır gibi birazda Allah korusun bişey olsa tabiki de bakıcam eşimin annesi benimde aileme bişey olsa Allah korusun aynısını eşimden beklerim ama tutupta el ayak tutarken bana mantıksız geliyo yanibu sadece yatama kalkma saatine karismak veya beraber tv izlemek meselesi degil. evde boyle bir insan varsa her sey beraber yapiliyor. haftasonu bir yere ciksan, biri cagirsa, bir misafir davet etsen.. kadin markete ciksa kv yi de goturmesi gerek, bir ihtiyac alacak olsa onu da goturmesi gerek.. evde yapilan her sey beraber yapilmali yoksa boyle kv alinir kuser.. yani cok fazla birlikte gecirilen vakit var. biraz nefes alabilecek alan ve zaman istemek kotu bir sey degil. 11 de yatarlarsa onlarla 11 de 2 de yatarlarsa onlarla 2 de yatmasi da normal degil artik. yasli insan bebek bakimi zor.. siz oturun ben yoruldum yatayim demez mi insan? sabah herkes ise gidecek bebekle o basbasa kalacak sabahin erken saatinde. bir de kadin kendi demis kocam olmasa donmem eve burda iyiyim diye. dediginiz gibi gelini calissin diye muthis bir fedakarlik yapmiyor demek ki kadin. kendi cani da kocasindan uzaklasmak istemis.
Ben sizi çok iyi anlıyorum ama iste kayinvalideler bu anlayışı göstermiyor hergun tabi ki başbaşa bırakmasın ama en azından hafta da bir iki gün ne bileyim ertesi gün tatilse vs basbasa vakit geçirebilirsiniz. Benim kv de çocuk bakmak icin değil ama gelir kalırdı iki ay kadar oda otururdu bizimle öyle sinir olurdum ki bırakıp gidemiyorsun da ama ben çocuk olduktan sonra gelmelerinde uyutma bahanesiyle alır odama geçerdim çocuk uyur bende film izlerdim kitap okurdum eşim bazen gelirdi bazen de annesiyle otururdu. Dediğim gibi sabredin benim çocuğuma bakıcı baktı ama üç yaşına girmeden kreşe verdim ve sürekli hastalandı alerjik rinit başladı şimdi de bağışıklığı tam güçlü değil. Çocuğunuzun sağlığı icin sabredin benim ki çok yaşlı uzun süreli bakabilecek durumda değil ama genç olsaydi bakabilseydi emin olun sabrederdim şimdi ikinci çocuğumda ücretsiz izin alacağım maddi olarak zorlanacağım ama başka şansım yok maalesefZaten onun için sabrediyorum kimse istemez sonuçta kendi annende olsa eşinle rahat oturamamyı istediğin gibi hareket edememeyi kimse istemez insanlar kayınvalide deyince durmadan kötüleyen gelinleri düşünüyorlar o kadar saçma ki bu durum yani bence yazılanlara düz baklıyo artık öyle düşünüyorum
canim seni cok iyi anliyorum, benim butun cocuklarima kayinvalidem bakti, tabi ki bir arada yasamak zor oluyor. ama burada yazan insanlarin bir kisminin yasi genc yeni evli, bir kisminin da cocugu yok. o yuzden haricten gazel okuyorlar. bence sen de dolmussun bunalmissin. kayinvalidenin cocuga bakmasi tabi ki cok guzel ve birlikte yasamak da gercekten zor. dedigin gibi dusunmemesi de guzel degil, aksam sizinle surekli oturmasi da sana zor geliyordur. ama o aksama kadar bunaliyor olabilir, insan yuzu gormuyor olabilir. sonucta cocuklarimizin annesi biziz, onlara en cok da biz tahammul edebiliriz. neticede kayinvaliden onlarin annesi degil, bunaliyor olabilir. sen de ise gidiyorsun aksam gec geliyorsun, sana da zor. ama hayat zaten kolay degil, aile kurmak hele ki cocuk buyutmek zor. insanlar "ben bunu yaparim sunu yaparim" diye buyuk buyuk konusuyor ama insan her caninin istedigini yaparsa caninin istemedigi sonuclara maruz kalir.Bence baskasinin yaninda oyle diyebilr, halimden memnunum gelinimi seviyorum diye gostermek icindir. Hem cocuga bakip hem de basiniza kaksa, hem durup hem de huzursuzluk cikarsa daha kotu olurdu. Bence Boyle icinizde buyuturseniz davranislariniza da yansir, sonra kotu olursunuz. Tavsiyem es ve bebekle aktivite yapin mesela bisiklete binmek, ya da bazi geceler esinizle kahve icmeye cikin aksamlari. Bazen de esiniz kayinvalidenizi bir yere gotursun ana ogul gezsibler, siz de Evde kafa dinleyin.
Bende buyüzden diyorum zaten kendime inanın buraya yazmada ki amaç rahatlamak bir nevi eşime anlatsam annesini kötülüyomuş gibi oluyrum ailene anlatsan olmaz kendimi defalarca sorguldom bu konu yüzünden çok defa dedim sabret evladın için onun en iyi şekilde bakılması senin aklın onda kalmaz hem dedim defalarca bazen kendimi sadce anne olarak hissettiğim anlar bile oldu sanki eş değildim sadece anne o kadar bu beni kayınvalide in geldiği ilk zamanlar o kadar yıpratmıştı ki başlarda daha skıntılıydı çocuğum adına benim yerime cevap verdiği anlar bile oldu şuan bu duruma katlanıysam evladım için zaten çünkü gerçekten yanında büyük oluysa olmuyo evlilikten hiçbirşey anlamıyorsun herşeyine dikkat etmek zorundasınBen sizi çok iyi anlıyorum ama iste kayinvalideler bu anlayışı göstermiyor hergun tabi ki başbaşa bırakmasın ama en azından hafta da bir iki gün ne bileyim ertesi gün tatilse vs basbasa vakit geçirebilirsiniz. Benim kv de çocuk bakmak icin değil ama gelir kalırdı iki ay kadar oda otururdu bizimle öyle sinir olurdum ki bırakıp gidemiyorsun da ama ben çocuk olduktan sonra gelmelerinde uyutma bahanesiyle alır odama geçerdim çocuk uyur bende film izlerdim kitap okurdum eşim bazen gelirdi bazen de annesiyle otururdu. Dediğim gibi sabredin benim çocuğuma bakıcı baktı ama üç yaşına girmeden kreşe verdim ve sürekli hastalandı alerjik rinit başladı şimdi de bağışıklığı tam güçlü değil. Çocuğunuzun sağlığı icin sabredin benim ki çok yaşlı uzun süreli bakabilecek durumda değil ama genç olsaydi bakabilseydi emin olun sabrederdim şimdi ikinci çocuğumda ücretsiz izin alacağım maddi olarak zorlanacağım ama başka şansım yok maalesef
Haftasonu alıp eşini bir yerlere gitse bu seferde dışlanıyorum istemiyor beni gelin diye düşünülür.Yani gelin ne yapsa olmaz.O yüzden konu sahibi uygun fiyatlı bi bakıcı bulamaz mı acaba.Ben sizi çok iyi anlıyorum ama iste kayinvalideler bu anlayışı göstermiyor hergun tabi ki başbaşa bırakmasın ama en azından hafta da bir iki gün ne bileyim ertesi gün tatilse vs basbasa vakit geçirebilirsiniz. Benim kv de çocuk bakmak icin değil ama gelir kalırdı iki ay kadar oda otururdu bizimle öyle sinir olurdum ki bırakıp gidemiyorsun da ama ben çocuk olduktan sonra gelmelerinde uyutma bahanesiyle alır odama geçerdim çocuk uyur bende film izlerdim kitap okurdum eşim bazen gelirdi bazen de annesiyle otururdu. Dediğim gibi sabredin benim çocuğuma bakıcı baktı ama üç yaşına girmeden kreşe verdim ve sürekli hastalandı alerjik rinit başladı şimdi de bağışıklığı tam güçlü değil. Çocuğunuzun sağlığı icin sabredin benim ki çok yaşlı uzun süreli bakabilecek durumda değil ama genç olsaydi bakabilseydi emin olun sabrederdim şimdi ikinci çocuğumda ücretsiz izin alacağım maddi olarak zorlanacağım ama başka şansım yok maalesef
Bakın ben yeri geldi kayınvalide in geldiği zamanlar eşime annemi çıkar hava alsın biraz demiş insanım kimse istemez kendi evinden ayrılıp başka bir şehre gitmeyi bunlara özen gösteririm ben ama bazen insan yoruluyo inanin içine atmaktan yoruluyo anlaşılmak yoruyo her zaman beklediğim bişey değil beklememde zaten arada bir istiyorum arada kendimi gerçekten eşimle zamanımız olsun istiyorum hepsi buYani bazı akşamlar 21.00'da falan çekilebilir odasına, çalışmadığınız günler bir iki saat dolaşmaya çıkabilir yalnız kalın diye, ben bebeğe bakarım siz bi hava alın gelin diyebilir... Konu sahibi bu isteklerinizde size hak verdim ben. İnsan bazen eşiyle sadece karı koca olmak istiyor, bunlar ilişkinin tazeliği bakımından da önemli şeyler.
Tutup odasına televizyon kurmuş olsaydık diceği şu olurda beni bir köşeye attılar daha çok kırılırdı empati yapamıymusunuz yani kendinizi kayınvalide olarak düşünün size ait odanız var içinede televizyon koymuşlar ne düşünürsünüz hele ki o yaşlarda insanın aklından neler geçiyo yani bence bu söyleminin mantıksızKadına tvli koltuklu oda ayarladınız da kadın mı sizinle oturmakta ısrarcı? Uykusu yoktur yatmaz. Siz istiyorsunuz ki biz eve gelince pillerini çıkarıp dolaba koysun kendini. Ne âla memleket. O zaman kendi odasında konforunu sağlayın ya da bakıcı tutun.