- 29 Mayıs 2021
- 14.868
- 96.773
- 548
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kayınvalidelerin yaranamama konusunda üstünlüğü var kesinlikle. 5 gelin yaranamıyorsa 10 kayınvalide yaranamıyor.Bence bu yorum eksik.. istisnalar haric iki tarafta birbirine yaranamıyor desek daha doğru olur . O yüzden en güzeli saygı çerçevesinde mesafeli ilişki
Belki de öyledir.. 3 haftalık evliyken de bir gece kalmaya gelmisti bana çok erken ve düşüncesizce bir davranış gibi gelmisti.Kayınvalide olunca hiçbir şekilde geline yaranılamıyor... çok acayip.
Eskiler ne güzel şeyler söylüyorlar"Kv pamuktan ip olsa gelinin başına düşse gelinin kafası yarılır" derler bizim oralarda
Ay ne biliyim canim ben elimde ciceklerle tatlilarla gittim hep kapısına kadina yaranamadım pes ettim en sonYok kayınvalidelerin yaranamama konusunda üstünlüğü var kesinlikle. 5 gelin yaranamıyorsa 10 kayınvalide yaranamıyor.
Sizin annenizle aranızdaki ilişki başka eşinizin annesiyle aranızdaki ilişki başka. Dört farklı insansınız. Bana da annesini hergün aramayanlar, sık sık görmeyenler tuhaf geliyor mesela. Ama tuhaf geliyor diye aralarındaki ilişkiye müdahil olmaya çalışmıyorum.Belki de öyledir.. 3 haftalık evliyken de bir gece kalmaya gelmisti bana çok erken ve düşüncesizce bir davranış gibi gelmisti.
Annemle aramda hiç sorun olmamasına rağmen ben annemle telefonda en fazla haftada 3 defa konuşuyorum, bana ondan tuhaf gelmiş olabilir
Var öyleleri de inkar etmiyorumAy ne biliyim canim ben elimde ciceklerle tatlilarla gittim hep kapısına kadina yaranamadım pes ettim en son![]()
gelmeyeceginizi bilsem de bekledim yavrularım
Hasretimm felan yazmış, siz mutlusunuz ya ben çok mutluyum
Çok doğru nasil başlarsa öyle devam ediyor her hafta gidersin 1 hafta yok gelemem diyince başlar sorunlarBöyle tatlı tatlı başlar sonra içindeki şeytan çıkar mesafe koy her hafta her hafta gitmeye alıştırırsan sonra kendinize ait hafta sonunuz bile kalmaz maalesef bana buradaki hanımlar gibi masumca gelmedi kadının davranışları
Konuyu uzatmak adına detay vermedim, esimle yan yanayken aa annem mesaj atmis deyince baktim, esim yokken açıp okumadım tekrar mesajiSizin annenizle aranızdaki ilişki başka eşinizin annesiyle aranızdaki ilişki başka. Dört farklı insansınız. Bana da annesini hergün aramayanlar, sık sık görmeyenler tuhaf geliyor mesela. Ama tuhaf geliyor diye aralarındaki ilişkiye müdahil olmaya çalışmıyorum.
Bir de eşinizin mesajlarını okumayın ya, çok çirkin bir davranış. Bırakın annesiyle arasında özel bişeyler kalsın.
Bende yaşadım 1 hafta gitmeyince oğlumu bizden kopardınlar bile başladı başta aynen böyle yavrularım özlüyorum bilmem ne tarzıydı. Aslında en tehlikeli model budur tatlı tatlı konuşur kendini acındırır sızar hayatına oğluşu da kıyamaz yazık annem üzülüyor bilmem neler bitmez bu döngü şimdiden önünü almalıÇok doğru nasil başlarsa öyle devam ediyor her hafta gidersin 1 hafta yok gelemem diyince başlar sorunlar
Bilinçli planli kötülük olduğunu düşünmüyorum içinde ama duygu sömürüsü, sürekli ilgi, övgü bekleme gibi davranışlar içimi sıkıyor, farkındalığı yok davranislariyla ilgiliBöyle tatlı tatlı başlar sonra içindeki şeytan çıkar mesafe koy her hafta her hafta gitmeye alıştırırsan sonra kendinize ait hafta sonunuz bile kalmaz maalesef bana buradaki hanımlar gibi masumca gelmedi kadının davranışları
Bende yaşadım 1 hafta gitmeyince oğlumu bizden kopardınlar bile başladı başta aynen böyle yavrularım özlüyorum bilmem ne tarzıydı. Aslında en tehlikeli model budur tatlı tatlı konuşur kendini acındırır sızar hayatına oğluşu da kıyamaz yazık annem üzülüyor bilmem neler bitmez bu döngü şimdiden önünü almalı
Umarım yoktur ben 8 yıllık duygu sömürüsü savaşı veriyorum ve gerçekten kötü niyetli aslında beni aramıyor diye eşinize sizi şikayet etmesi bile ne kadar kötü niyetli biri olduğunu gösteriyor. Sizi arayıp diyemez mi misal kızım ne zamandır konuşmadık iyi misin bir sıkıntı yok demi gibisinden ama oğluşuna şikayetler daha şimdiden başlamış bile üzgünüm ben kesinlikle böyle kvleri art niyetli görüyorumBilinçli planli kötülük olduğunu düşünmüyorum içinde ama duygu sömürüsü, sürekli ilgi, övgü bekleme gibi davranışlar içimi sıkıyor, farkındalığı yok davranislariyla ilgili
Ben art niyet göremedim? Kadıncağız özlemiş yavrusunu ne var bunda.Siz burdaki başka kaynana konularını okumadınız galibaİyi geceler herkese, uyku tutmayınca konu açayım dedim
Biz 3 aylık evliyiz, evimiz eşimin ailesinin evine arabayla 40 dakika.
Henüz kayinvalidemle sorun yaşamadım, çok iyiliğini de gördüm hakkini yemeyeyim
Ama sorun olabilecek birkaç davranışına sahit oldum, evliligimizin daha ilk ayında eşime x daha önce arar sorardı evlendikten sonra hiç aramiyor demesi. Eşim de zaten haftada bir görüştük bu ara niye arasin, onun yapisi zaten öyle değil demis
En sonki olayda 2 haftadır onlarin evine gitmedik, haftasonu gelmeden oğlunu aradi geliyor musunuz diye, o da yok anne havalar çok soğuk felan dedi. Pazar gecesi de eşimin telefonuna mesaj geldi gelmeyeceginizi bilsem de bekledim yavrularım
Hasretimm felan yazmış, siz mutlusunuz ya ben çok mutluyum gibilerinden mesajlar hepsini hatırlamıyorum.Ben çok sinirlendim eşime mesajı gördüğümü belli etmedim keyifliydik o da konuyu açmadı ama çok sinirlendim, ne alaka yani? Ne istediğini, ne düşündüğünü acik acik söylemeyen insanlar beni rahatsiz ediyor.