Kayınvalide

Siz niye kadının oğluna attığı mesajı okuyorsunuz?
Kendi kendinize kurulmuşsunuz birde.
Arama konusunda da eşiniz annesiyle olan konuşmayı size niye söylüyor? Cevabınız vermiş geçmiş.

Sorun çıkarmaya çalışan yeni gelinden başka birşey görmedim bu konuda ben.

Kayınvalide olunca hiçbir şekilde geline yaranılamıyor... çok acayip.
Belki de öyledir.. 3 haftalık evliyken de bir gece kalmaya gelmisti bana çok erken ve düşüncesizce bir davranış gibi gelmisti.
Annemle aramda hiç sorun olmamasına rağmen ben annemle telefonda en fazla haftada 3 defa konuşuyorum, bana ondan tuhaf gelmiş olabilir

Belki de öyledir.. 3 haftalık evliyken de bir gece kalmaya gelmisti bana çok erken ve düşüncesizce bir davranış gibi gelmisti.
Annemle aramda hiç sorun olmamasına rağmen ben annemle telefonda en fazla haftada 3 defa konuşuyorum, bana ondan tuhaf gelmiş olabilir
Sizin annenizle aranızdaki ilişki başka eşinizin annesiyle aranızdaki ilişki başka. Dört farklı insansınız. Bana da annesini hergün aramayanlar, sık sık görmeyenler tuhaf geliyor mesela. Ama tuhaf geliyor diye aralarındaki ilişkiye müdahil olmaya çalışmıyorum.

Bir de eşinizin mesajlarını okumayın ya, çok çirkin bir davranış. Bırakın annesiyle arasında özel bişeyler kalsın.

Valla bu biraz osuruktan nem kapma🤣en büyük derdiniz bu olsun inşallah 🤣gelin olma mertebesine hojgeldiniz😆

Bence şimdilik sıkıntı yok. Benim kaynanam daha çilgindi, arayip cagirmak yerine kendileri habersizce pat diye gelmeyi pek severlerdi. Onlar kendi aralarinda da boyle paldir kuldur davraniyorlar, kulturleri oyle. 😬 Tabi ki kendisinden ve digerlerinden kurtuldum. 😌

Bu arada sizin ki simdilik zararsiz gorunuyor ama bu şekilde duygu somurusu yapan kaynana da tehlikeli, sıkıntı cikartma ihtimali yuksek gorunuyor.

gelmeyeceginizi bilsem de bekledim yavrularım
Hasretimm felan yazmış, siz mutlusunuz ya ben çok mutluyum

Böyle tatlı tatlı başlar sonra içindeki şeytan çıkar mesafe koy her hafta her hafta gitmeye alıştırırsan sonra kendinize ait hafta sonunuz bile kalmaz maalesef bana buradaki hanımlar gibi masumca gelmedi kadının davranışları
Çok doğru nasil başlarsa öyle devam ediyor her hafta gidersin 1 hafta yok gelemem diyince başlar sorunlar

Sizin annenizle aranızdaki ilişki başka eşinizin annesiyle aranızdaki ilişki başka. Dört farklı insansınız. Bana da annesini hergün aramayanlar, sık sık görmeyenler tuhaf geliyor mesela. Ama tuhaf geliyor diye aralarındaki ilişkiye müdahil olmaya çalışmıyorum.

Bir de eşinizin mesajlarını okumayın ya, çok çirkin bir davranış. Bırakın annesiyle arasında özel bişeyler kalsın.
Konuyu uzatmak adına detay vermedim, esimle yan yanayken aa annem mesaj atmis deyince baktim, esim yokken açıp okumadım tekrar mesaji
Yorumunuz için tesekkur ederim, tabiki aralarındaki ilişkiye müdahil olma hakkim yok
Icime sinmeyen bir seyler vardi paylaşmak istedim

Çok doğru nasil başlarsa öyle devam ediyor her hafta gidersin 1 hafta yok gelemem diyince başlar sorunlar
Bende yaşadım 1 hafta gitmeyince oğlumu bizden kopardınlar bile başladı başta aynen böyle yavrularım özlüyorum bilmem ne tarzıydı. Aslında en tehlikeli model budur tatlı tatlı konuşur kendini acındırır sızar hayatına oğluşu da kıyamaz yazık annem üzülüyor bilmem neler bitmez bu döngü şimdiden önünü almalı

Kayınvalidenizi öpüp başınıza koyun bence. Bunda ne varki? Yoktan yere de kendinizi doldurmayın. Eşinizin şahsi mesajlarınızı da okumayı bıraksanız yararınıza oluruz. Böyle buluttan nem kapmaya devam ederseniz sorun yaşamanız yakındır.

Böyle tatlı tatlı başlar sonra içindeki şeytan çıkar mesafe koy her hafta her hafta gitmeye alıştırırsan sonra kendinize ait hafta sonunuz bile kalmaz maalesef bana buradaki hanımlar gibi masumca gelmedi kadının davranışları
Bilinçli planli kötülük olduğunu düşünmüyorum içinde ama duygu sömürüsü, sürekli ilgi, övgü bekleme gibi davranışlar içimi sıkıyor, farkındalığı yok davranislariyla ilgili

Bende yaşadım 1 hafta gitmeyince oğlumu bizden kopardınlar bile başladı başta aynen böyle yavrularım özlüyorum bilmem ne tarzıydı. Aslında en tehlikeli model budur tatlı tatlı konuşur kendini acındırır sızar hayatına oğluşu da kıyamaz yazık annem üzülüyor bilmem neler bitmez bu döngü şimdiden önünü almalı

Diger mesajinizi alintilayacaktim ama bunu alayim. Ben direkt içinden seytan cikanini tercih ederim acikcasi 😂 böyle tatli dilli, devamli duygu somurusu yapaniyla uğraşmak daha zordur. Bence bu kaynanalar gelişmiş seviye kaynana ⭐⭐⭐⭐⭐ 😂
Asiri duyguyla yapis yapis olmuş insanlar bana urkunc geliyor her zaman. 🙄

Bilinçli planli kötülük olduğunu düşünmüyorum içinde ama duygu sömürüsü, sürekli ilgi, övgü bekleme gibi davranışlar içimi sıkıyor, farkındalığı yok davranislariyla ilgili
Umarım yoktur ben 8 yıllık duygu sömürüsü savaşı veriyorum ve gerçekten kötü niyetli aslında beni aramıyor diye eşinize sizi şikayet etmesi bile ne kadar kötü niyetli biri olduğunu gösteriyor. Sizi arayıp diyemez mi misal kızım ne zamandır konuşmadık iyi misin bir sıkıntı yok demi gibisinden ama oğluşuna şikayetler daha şimdiden başlamış bile üzgünüm ben kesinlikle böyle kvleri art niyetli görüyorum

İyi geceler herkese, uyku tutmayınca konu açayım dedim
Biz 3 aylık evliyiz, evimiz eşimin ailesinin evine arabayla 40 dakika.
Henüz kayinvalidemle sorun yaşamadım, çok iyiliğini de gördüm hakkini yemeyeyim
Ama sorun olabilecek birkaç davranışına sahit oldum, evliligimizin daha ilk ayında eşime x daha önce arar sorardı evlendikten sonra hiç aramiyor demesi. Eşim de zaten haftada bir görüştük bu ara niye arasin, onun yapisi zaten öyle değil demis
En sonki olayda 2 haftadır onlarin evine gitmedik, haftasonu gelmeden oğlunu aradi geliyor musunuz diye, o da yok anne havalar çok soğuk felan dedi. Pazar gecesi de eşimin telefonuna mesaj geldi gelmeyeceginizi bilsem de bekledim yavrularım
Hasretimm felan yazmış, siz mutlusunuz ya ben çok mutluyum gibilerinden mesajlar hepsini hatırlamıyorum.Ben çok sinirlendim eşime mesajı gördüğümü belli etmedim keyifliydik o da konuyu açmadı ama çok sinirlendim, ne alaka yani? Ne istediğini, ne düşündüğünü acik acik söylemeyen insanlar beni rahatsiz ediyor.
Ben art niyet göremedim? Kadıncağız özlemiş yavrusunu ne var bunda.Siz burdaki başka kaynana konularını okumadınız galiba 😅

Back
X