- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atamayacaksın tabi. Artık o evlendi konuşman bile yasak. yoksa gelinin sinir olur oğlunun yüzünü göstermez sanaNe yani oğlumuz evlendi diye mesaj da mı atamayacağız ?![]()
Ondan sonra aradim bir sefer. 47 yas o kadar eski mi yaBence biraz havadan nem kapıyosun gibi kadın senle yakın olmak istiyor gibi. Çok sıkı fıkı olmadan arada bir arayı ver. Eskiler sever böyle şeyleri.
Oğlunu evlendirmiş kadın tabi ki eski sayılır. Genç olup sizinle aşık mı atsın kadın.Ondan sonra aradim bir sefer. 47 yas o kadar eski mi yaAman bir sey olmasın da ben havadan nem kapmış olayım
Burda mevzu mesaj atmasi mi sizce?Ne yani oğlumuz evlendi diye mesaj da mı atamayacağız ?![]()
Öcü kayinvalide vakası, haklısınız.Ne var ki bunda falan yazanlara aldanmayin, gardınızı düşürmeyin. Cooooook tehlikeli bir kayinvalide vakasi. Ogluna hasretimmmm diyen, 3 aylik yeni evlileri inatla her hafta evine bekleyen kadin her seyi yapabilir
Eeee aramasak ilgisiz derler, arasak rahatsız oluyorlar napalım yok mu olalım yeryüzünden anlamadım kiAtamayacaksın tabi. Artık o evlendi konuşman bile yasak. yoksa gelinin sinir olur oğlunun yüzünü göstermez sana
Kadın ne yazmış ? Hakaret mi etmiş , küfür mü etmiş , dedikodunuzu mu yapmış ? Eeee bekledim sizi özledim yazmış , arayıp rahatsız bile etmemiş . Siz ne istiyordunuz ?Burda mevzu mesaj atmasi mi sizce?
Kimse kimseyle aşık atmasın hanfendi. Herkes ben de dahil yaşının konumunun verdiği olgunlukta, saygılı ve dürüst davransinOğlunu evlendirmiş kadın tabi ki eski sayılır. Genç olup sizinle aşık mı atsın kadın.
Gelinlerin Kv ye yapmak istediğiEeee aramasak ilgisiz derler, arasak rahatsız oluyorlar napalım yok mu olalım yeryüzünden anlamadım ki![]()
Kadın yeterince olgun ama siz değilsiniz. Oğlunu aramasına ve üzülmesine bile laf etmişsiniz. ağaç kovuğundan çıkmadı bu adam. Onun annesiyle arasına giremezsiniz. yaptığınız çok ayıp bir şeyKimse kimseyle aşık atmasın hanfendi. Herkes ben de dahil yaşının konumunun verdiği olgunlukta, saygılı ve dürüst davransin
Teşekkür ederim, haklısınız. Yok annesi sonuçta kötülemek çirkin bir davranış olurduO da bir anne sonuçta.
Eşinle arana nifak sokmuyorsa, sizi üzüp kırmıyorsa davranışları normal.
Oglu en nihayetinde, seviyordur, özlüyordur.
O da yeni evlendirdi haliyle arada ciddi sorunlar oluşturmayacak derecede mesajlar atmasını mazur görün.
Zamanla azalır , ha azalmıyor ve ızdırap hline dönüşüyorsa o zaman düşünürsünüz ciddi ciddi
Kız anneleri de böyle değil midir ?
Bir kızım var, evlendiğini düşünüyorum da ararıp sorarım, yavrumu ne bileyim beklerim de.
Hasret kaldım da derim.
Kötü düşüncelere yer verip, gardınızı hemen almayın.
Eşinize de bu konu hakkında bir şeyler demeyin.
Ben gelinlerin bunu yapmak istediğine ikna oldum artıkGelinlerin Kv ye yapmak istediği
![]()
Zamana bırak bazı şeyleri.Teşekkür ederim, haklısınız. Yok annesi sonuçta kötülemek çirkin bir davranış olurdu
Benim derdim oğlunu arayıp sorması, gelmesi gitmesi değil. Ben daha evleneli 1 ay olmamıştı esime beni aramıyor sormuyor demesin mesela ki biraz soğuk almisti aramistim, gidip geldik eve davet ettim yemege, baska bir gün çaya görüştük. Ben de insanım ve yeni bir hayata uyum sağlıyorum dimi? Naz yapmak, ilgi beklemek için çok erken değil mi? 3 haftalık evliyken kalmaya gelmek erken bana göreEeee aramasak ilgisiz derler, arasak rahatsız oluyorlar napalım yok mu olalım yeryüzünden anlamadım ki![]()