Kayınvalide

Bence biraz havadan nem kapıyosun gibi kadın senle yakın olmak istiyor gibi. Çok sıkı fıkı olmadan arada bir arayı ver. Eskiler sever böyle şeyleri.
Ondan sonra aradim bir sefer. 47 yas o kadar eski mi ya 😅 Aman bir sey olmasın da ben havadan nem kapmış olayım

O da bir anne sonuçta.
Eşinle arana nifak sokmuyorsa, sizi üzüp kırmıyorsa davranışları normal.
Oglu en nihayetinde, seviyordur, özlüyordur.
O da yeni evlendirdi haliyle arada ciddi sorunlar oluşturmayacak derecede mesajlar atmasını mazur görün.
Zamanla azalır , ha azalmıyor ve ızdırap hline dönüşüyorsa o zaman düşünürsünüz ciddi ciddi
Kız anneleri de böyle değil midir ?
Bir kızım var, evlendiğini düşünüyorum da ararıp sorarım, yavrumu ne bileyim beklerim de.
Hasret kaldım da derim.
Kötü düşüncelere yer verip, gardınızı hemen almayın.
Eşinize de bu konu hakkında bir şeyler demeyin.

Son düzenleme:
Uyku tutmayınca ne yazsam diye düşünmüşsünüz zorla sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz anlattıklarınızda birşey yok çok o da size pat diye gelmiyor demek ki 2 haftada bir de gidilebilir bence mesajda sinirlenecek birşey yok kendi annenizde size öyle mesaj atabilirdi.doldurmayın kendinizi kaynana diye

Eeee aramasak ilgisiz derler, arasak rahatsız oluyorlar napalım yok mu olalım yeryüzünden anlamadım ki 🥲
Gelinlerin Kv ye yapmak istediği

676df67b445733237820a3b7d70db942.gif

Kimse kimseyle aşık atmasın hanfendi. Herkes ben de dahil yaşının konumunun verdiği olgunlukta, saygılı ve dürüst davransin
Kadın yeterince olgun ama siz değilsiniz. Oğlunu aramasına ve üzülmesine bile laf etmişsiniz. ağaç kovuğundan çıkmadı bu adam. Onun annesiyle arasına giremezsiniz. yaptığınız çok ayıp bir şey

O da bir anne sonuçta.
Eşinle arana nifak sokmuyorsa, sizi üzüp kırmıyorsa davranışları normal.
Oglu en nihayetinde, seviyordur, özlüyordur.
O da yeni evlendirdi haliyle arada ciddi sorunlar oluşturmayacak derecede mesajlar atmasını mazur görün.
Zamanla azalır , ha azalmıyor ve ızdırap hline dönüşüyorsa o zaman düşünürsünüz ciddi ciddi
Kız anneleri de böyle değil midir ?
Bir kızım var, evlendiğini düşünüyorum da ararıp sorarım, yavrumu ne bileyim beklerim de.
Hasret kaldım da derim.
Kötü düşüncelere yer verip, gardınızı hemen almayın.
Eşinize de bu konu hakkında bir şeyler demeyin.
Teşekkür ederim, haklısınız. Yok annesi sonuçta kötülemek çirkin bir davranış olurdu

Teşekkür ederim, haklısınız. Yok annesi sonuçta kötülemek çirkin bir davranış olurdu
Zamana bırak bazı şeyleri.
Çok iyiliğini gördüm diyorsun, şimdilik bazı şeyleri görmezden gel, zamanla düzene oturur her şey.
Birbirinizi sevip sayın.
K.validem gençliğinde çok cevval bir kadınmış, eltim anlatır hep.
Şimdi baya baya yaşlandı ve benimle konuşurken eskiden yaşadıklarımız geliyor aklıma.
Bazı hareketlerine o zamanlar çok kızardım ama şimdi düşünüyorum hepsi olmasa da bazı konularda haklılık payı varmış.
Tabiki toydum o dönemler, yaş olgunluga erince anlıyorsun bazı şeyleri.
Seviyor muyum diye düşünürdüm önceden çünkü eşimin varla yok arası bir aile yapısı var.
Şimdi ise benimle konusurken aşırı içten, sevecen bir tavırla konusuyor :)
Keşke hep öyle olabilseydik.
Henüz o da sen de yeni bir düzene adapte olma yolundasınız.
Birbirinizi idare edeceksiniz.

Özlüyordur normal. Evlilikte sadece yeni düzene gelin damat değil anneler de alışıyor bence.
Benim kayınvalidem iyidir. Sorun çıkarmaz. Ama ilk zamanlar buraya bıraktığın pijamana sarıldım ağladım uyudum yavrum fln derdi her aradığımızda. Ben de çok kızardım tecrübesizlik, empati yapamama işte. Şimdi artık özledim dahi demiyor, alıştık. Zaman verin, anlayın kadıncağızı adapte olmaya çalışıyor

Eeee aramasak ilgisiz derler, arasak rahatsız oluyorlar napalım yok mu olalım yeryüzünden anlamadım ki 🥲
Benim derdim oğlunu arayıp sorması, gelmesi gitmesi değil. Ben daha evleneli 1 ay olmamıştı esime beni aramıyor sormuyor demesin mesela ki biraz soğuk almisti aramistim, gidip geldik eve davet ettim yemege, baska bir gün çaya görüştük. Ben de insanım ve yeni bir hayata uyum sağlıyorum dimi? Naz yapmak, ilgi beklemek için çok erken değil mi? 3 haftalık evliyken kalmaya gelmek erken bana göre
Benim annem neden eşin beni aramıyor diye sitem etmiyor mesela bana, aramızda sorun çıkmasın diye, işinize gücünüze yuvaniza bakın diye
Ama bazi arkadaşlara göre olgun davranış bunlar

Back
X