Kayınvalide

Diger mesajinizi alintilayacaktim ama bunu alayim. Ben direkt içinden seytan cikanini tercih ederim acikcasi 😂 böyle tatli dilli, devamli duygu somurusu yapaniyla uğraşmak daha zordur. Bence bu kaynanalar gelişmiş seviye kaynana ⭐⭐⭐⭐⭐ 😂
Aynen en tehlikelisi hemde bu 8 yıldır savaş veriyorum resmen 🙈

Umarım yoktur ben 8 yıllık duygu sömürüsü savaşı veriyorum ve gerçekten kötü niyetli aslında beni aramıyor diye eşinize sizi şikayet etmesi bile ne kadar kötü niyetli biri olduğunu gösteriyor. Sizi arayıp diyemez mi misal kızım ne zamandır konuşmadık iyi misin bir sıkıntı yok demi gibisinden ama oğluşuna şikayetler daha şimdiden başlamış bile üzgünüm ben kesinlikle böyle kvleri art niyetli görüyorum
Demez çünkü umrunda değil umrunda olan egosu ay dellendim 😂😂😂

Evet arkadaşlar masum duruyor, ben kotu bir insan da demiyorum ama daha 1 aylık evliyiz belki 3-4 sefer uzun uzun görüşmüşüz neden oğluna beni aramıyor dersin ki. Devamında da o da yoğun napsin kızım cok yoğun calisiyor eve gelip hemen yemegini yapıyor felan diye bağlıyor. Madem o kadar iyi neden oğluna söylüyor aramadığımı. Ki isyerime de geldi ne kadar yoğun çalıştığımı gördü
Orda eşime sert çıktım ben annenle mi evlendim 1 aylık evliligimde birçok şeye adapte olmaya çalışırken onun tribini tavrını mi düşünmek zorundayım?
Diger seyler için de ağzımı açmadım, bir sey yansitmadim

Ay ne biliyim canim ben elimde ciceklerle tatlilarla gittim hep kapısına kadina yaranamadım pes ettim en son 😬😂😂😂
Benim kv de soyler mesaj atar hep yalan dolan, ogluna gosteririm yok boyle bisey der arar annesini.
Annesi : ben agzindan laf almak icin oyle dedim konussun diye der. Normali gelse ben de iyi olalim tatli yiyelim isterdim ama nerde. Kumpasci benimki. Tatli yapsam zehirlenmis numarasi yapar. En guzeli maske mesafe temizlik.
Maske; yalandan gulumse
Mesafe; asla yakinlik kurma
Temizlik; duzenli olarak allahindan bul kv de icinden 😅

Benim kv de soyler mesaj atar hep yalan dolan, ogluna gosteririm yok boyle bisey der arar annesini.
Annesi : ben agzindan laf almak icin oyle dedim konussun diye der. Normali gelse ben de iyi olalim tatli yiyelim isterdim ama nerde. Kumpasci benimki. Tatli yapsam zehirlenmis numarasi yapar. En guzeli maske mesafe temizlik.
Maske; yalandan gulumse
Mesafe; asla yakinlik kurma
Temizlik; duzenli olarak allahindan bul kv de icinden 😅
Bu kuralı tuttum bayadır uyguluyorum maske mesafe temizlik olayını 😂 keşke ta işin başında deseydi biri bana böyle cok safmışım kiz ben 🤷🏻‍♀️

Evlenince kıymete biniyor oğulları..:anne:Gerçekten psikolojik olarak bir rahatsızlık gibi birşey oluyor herhalde erkek çocuğu evlenince anne de oluşan bir tür rahatsızlık herhalde...Başka sebep bulamıyorum çünkü kaynanızla,kaynanamın neredeyse aynı cümlelere varan saçma dramatize durumları...:olamaz:Bir kere bile aramadı beni bugüne kadar derdi eşim o zamanlar...
" hayırdır dedi bu ne sevgi seli...İşten gelir yatardım otel gibi kullanırdım evi..Biri de sen mi geldin demezdi" derdi...
Sonra ne mi oldu...Bıcır bıcır bir kız geldi...Mutlu ,oğullu,fotoğraflar çekildi...:KK33:Oğluna baktı amanın bu ne mutluluk gözlerinin içi gülüyor...Neyini eksik ettimde bu evlenmeden önce böyle değildi....Dur bende anne yüreği moda gireyim de az bir huzur bozayım...:KK62:
Günde bakınız abartısız yazıyorum 8-9'u geçiyordur aramaları...Bazı konusmalar aynen bu sekılde cereyanda etmıstır..
-Napıyorsun
-Oturuyorum anne
- Bende kahve içiyordum da bir arayım dedim..
-Sessizlik
Aynı şekilde eşimide gereksız bir sürü gün içindeki aramalarla boğmalar..
Cinnete ramak kalıyordu ki artık baktım yeni evli,kibar kız olayları olmuyor...:KK59:Telefonlar açılmamaya,zırt pırt sana gelıyorumlara musaıt degılımler ve baska baska psıkolojık olarak zorlamayla (maddi ve manevi) 🤷🏻‍♀️
Allah'ıma şükür düştüler sülalecek yakamdan...:KK71:Darısı bu konudan müzdarip olan her yeni gelinin başına ben eskidim ve kurtuldum:halay:

İyi geceler herkese, uyku tutmayınca konu açayım dedim
Biz 3 aylık evliyiz, evimiz eşimin ailesinin evine arabayla 40 dakika.
Henüz kayinvalidemle sorun yaşamadım, çok iyiliğini de gördüm hakkini yemeyeyim
Ama sorun olabilecek birkaç davranışına sahit oldum, evliligimizin daha ilk ayında eşime x daha önce arar sorardı evlendikten sonra hiç aramiyor demesi. Eşim de zaten haftada bir görüştük bu ara niye arasin, onun yapisi zaten öyle değil demis
En sonki olayda 2 haftadır onlarin evine gitmedik, haftasonu gelmeden oğlunu aradi geliyor musunuz diye, o da yok anne havalar çok soğuk felan dedi. Pazar gecesi de eşimin telefonuna mesaj geldi gelmeyeceginizi bilsem de bekledim yavrularım
Hasretimm felan yazmış, siz mutlusunuz ya ben çok mutluyum gibilerinden mesajlar hepsini hatırlamıyorum.Ben çok sinirlendim eşime mesajı gördüğümü belli etmedim keyifliydik o da konuyu açmadı ama çok sinirlendim, ne alaka yani? Ne istediğini, ne düşündüğünü acik acik söylemeyen insanlar beni rahatsiz ediyor.
Aman canim bunlarin hepsi ayni oglum evlen diye biyerlerini yirtiyorlar evlendikden sonrada k.cmdan ayrilmasin istiyolar senaryo hep ayni :anne: siz fazla muc muc olmayin uzak durun

Bence biraz havadan nem kapıyosun gibi kadın senle yakın olmak istiyor gibi. Çok sıkı fıkı olmadan arada bir arayı ver. Eskiler sever böyle şeyleri.

Bence abartmissin.
Diyorsan ki "Evli olanlar surekli Kv'sini(forumda) kotu anlatiyor,benimkisiyle henuz bir problemim olmadi.Acaba evliligim de mi sorun var."
Hayir,yok..Her Kv Kotu olmak durumunda degil :)
Evliligin bir sartiymis gibi Kv'ye durup dururken doldurma kendini.
Ha dersenki;gezmelerde millet kv'sini cekistirirken ben susuyorum,bir seylere takmam gerekiyor onu da ben bilemem. En azindan su konun icin Kv'me yukselmezdim ben.
Adami sinsi sinsi doldursa,seni kotulese haklisin derim de su mesaj icin iii iihh yani.

ence bu yorum eksik.. istisnalar haric iki tarafta birbirine yaranamıyor desek daha doğru olur . O yüzden en güzeli saygı çerçevesinde mesafeli ilişki
Evet arkadaşlar masum duruyor, ben kotu bir insan da demiyorum ama daha 1 aylık evliyiz belki 3-4 sefer uzun uzun görüşmüşüz neden oğluna beni aramıyor dersin ki. Devamında da o da yoğun napsin kızım cok yoğun calisiyor eve gelip hemen yemegini yapıyor felan diye bağlıyor. Madem o kadar iyi neden oğluna söylüyor aramadığımı. Ki isyerime de geldi ne kadar yoğun çalıştığımı gördü
Orda eşime sert çıktım ben annenle mi evlendim 1 aylık evliligimde birçok şeye adapte olmaya çalışırken onun tribini tavrını mi düşünmek zorundayım?
Diger seyler için de ağzımı açmadım, bir sey yansitmadim
simdilik çok mesele var gibi gözükmüyor ama yine de mesafeni koru. icinde kotuluk ya da kiskanclik varsa bir noktadan sonra ortaya çıkar. ama çok uyanık birisi ise sana hata yaptırmaya calisabilir, esine şikayet etme, salaga yat, en once kim yanlış yaparsa diler daha avantajlı olur

Kv bana biraz manipülatör geldi. Yani insan bir haftasonu gelmediler diye de hasretimmm yavrularımmm moduba girmez. Özlüyor tabi diyerek her haftasonu yanına gitmenizi normalleştirecek sonra siz eşinizle zaman geçiremeyeceksiniz. Daha yeni evlisiniz siz, şimdiden biraz mesafe koyun derim. İlerde sıkıntı yaşamayın.

Her haftasonu gitme alışkanlığını bırakmalısınız bence de. 40 dk mesafe az degil sonucta ve çalışıyorsunuz. Kendinize ayıracak vaktiniz kalmaz.

Kv için birşey diyemeyecegim bana ne haklı ne de haksız geldi🤷‍♀️

Ama hasretimmm demesi komik gerçekten

Rahatsiz olmanizi anlıyorum. Bende rahatsiz olurdum ama hem sakin kalip hemde aslinda insani ve annelik hissiyle yaptigi hareketler oldugunu anlarsaniz sizin icin uzun vadede daha kãrlı olur. Hepimiz insaniz belki bizde kv olunca eyvah oglum bizden uzaklasiyormu korkusuna kapiliriz. Elbette her haftasonu gitmenize alistigi icin ilk gitmeyisinizde bi tipik kv olarak paniklemis ve sizi kiskirtmak gibi olmasin ama duygusomurusu yapmis. Ama bence sizin esiniz cok olgun ve akilli. Sizi uzmeyecek birine benziyor. Sonuçta onun yapisi öyle deyip arkanizda durmus. Siz sakinliginizi koruyun ve kv nizinde aslinda ozünde kotuluk yapmadigini anlayin. Belki her haftasonu gidiyorsaniz bi haber vermenizde daha şık olabilirdi. Ister istemez beklemistir kadin. Oda hakli aslinda. Haber verilmedigime kirildigi icinde oyle yazmia olabilir.

Back
X