Kayınvalide

Ondan sonra aradim bir sefer. 47 yas o kadar eski mi ya Aman bir sey olmasın da ben havadan nem kapmış olayım
Yani çokta yeni sayılmaz,öyle görmüş sonuçta.
Yapışık ikiz gibi gezmediğin sürece sorun yok bence. Arada bir arayıver ne olacak ki 2 dknı alır. Böyle şeyler için soğukluk sokup,kocanla huzurunu bozmana değmez.

Eş durumu idare ettikten sonra kurmaya hiç gerek yok. Annesi hasret kaldim dedi diye ah anam garip anam bu haftasonu anneme gidiyoruz demediyse hiç problem etmeye gerek yok. Adam belli ki olgun ve evliliğine adapte olmuş e daha ne.. Benim kayimvalidem de beni arayıp hiç gelmiyorsunuz diyordu topu oğluna atıyordum. 2 saatlik mesafedeyiz 3-4 ayda bir gidip 2 gün kalıp dönüyoruz. Eşiniz her tatilde gitmek istiyor mu hayir annemi ara diye sizi darliyor mu hayir o halde sorun yok. Siz kendiniz olun ve yönetimi eşinize bırakın..

Sahsen öyle seylere asla takilmiyorum. Kadin sonucta bir anne. Oglunu görmek isteyebilir, özlüyordur. Bunlar gayet normal. Adam evlendi diye tamamen ailesinden kopmak zorunda degil, sizde ayni sekilde. Önemli olarak saglam baglar ve sınırlar kurabikmek. Bizde esimin ailesi de yakin, benim ailemde yakin. Istedigimiz gibi yasiyoruz kendinizi bosuna doldurup sinirlendirmeyin. Hep mutlu olun insallah

Eskiden gelirdi, evlendikten sonra gelmiyor, deyince oğlunu karısının üstüne salmış olmuyor mu? Hemen ardından da tabii işi gücü var diye iyi niyetli ayagina yatiyor. Fesat çıkarıp kenara çekilmenin klasik KV taktiği. Bu tip kaynanalara inanan çok erkek var kk'da. Bu KV iyi ya da kötü niyetlidir bilemem ama yaptığı hiç hoş değil

Aynen öyle, özleme olayına da sanki neden özlemis dedim.
İyi veya kötü niyetli ben de anlamadım ama yaptığı hoş bir şey değil

mesaj kesinlikle benim kaynanamın tarzı değil ya :)) "hasretimm"fln..ne analar var...benim anam da böyle edebiyat parçalamazdı...
bi sinsilik seziyorum mesafeyi iyi ayarlamak lazımm...

Aaaa kiz sen buna kötü kayinvalide mi diyorsunu? Siz kötü kayinvalide görmemissiniz öp basina koy idare edin alisirsiniz zamanla dua ette kötü kaynanaya denk gelmedin

Az once disciden geldim,eve yardımcı çağırdım .Evi temizleyeceğiz .Küçük kızımı (2 aylık )hastaneye giderken ona bıraktık .Büyük kızımı da yanımıza aldık .Sonra ben çıktım digerini almaya aman bir drama bir drama.En son cumartesi görüştük .Üstünden 4 gün geçmiş .Taa aşağıya gelmeler ,kaç gündür görünümü görmeyeyim bir bakalım demeler ,size yemek pişirdim ,burada kalın falan .Tamam sağolsun ama yıllardır görüşmüyor muallmelesi gördük.Alt tarafı 4 gün olmuş .Ondan torunum bana alışamadı ,el gibi olduk diyor .Haftada iki gün görüşüyoruz .Daha ne olacak bilmiyorum .Ben de evet ya yıllardır görüşmüyoruz dedim
e bu gorusmemi diyor .Laftan anlamıyor .Eşine de imalı bir şekilde bakıp ne bileyim ben öyle diyorlar işleri varmış diyor .Sanki ben yalan söylüyorum .Gidince de oran ağrıyor ,buram ağrıyor diyor ,topallayarak yürüyor .Yediğimi ,ictigimi burnumdan getiriyor .Gitsem kabahat ,gitmesem kabahat .Kaynanalar olmasa dünya çok güzel bir yer olurdu .

Biz o sıklıkta gorussek benim kayınvalidem hastanelik olur kahrından Haftada iki gün görüşuyoruz yetmiyor .

Allah sabir versin valla, bu davranışlarıyla gidesiniz varsa da sogutuyorlar kendilerinden. Ben bir de çocuk olunca düşünemiyorum. Bir tane torunu var çocuk bebekliginden beri arada yatili kalıyor babannesinde, annesi çalışmamasina rağmen

Kaynanan sana aşık bence

2 kızınız var sanırım Allah bağışlasın 3.kızınızda kvalide olmus

Bence kötü niyetli birisin kötü kayınvalide görmemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…