Evlenenlerin çoğunun yaşadığı bir durum bu. Sonuçta evladı evden ayrılmış özlemesi normal.Benim derdim oğlunu arayıp sorması, gelmesi gitmesi değil. Ben daha evleneli 1 ay olmamıştı esime beni aramıyor sormuyor demesin mesela ki biraz soğuk almisti aramistim, gidip geldik eve davet ettim yemege, baska bir gün çaya görüştük. Ben de insanım ve yeni bir hayata uyum sağlıyorum dimi? Naz yapmak, ilgi beklemek için çok erken değil mi? 3 haftalık evliyken kalmaya gelmek erken bana göre
Benim annem neden eşin beni aramıyor diye sitem etmiyor mesela bana, aramızda sorun çıkmasın diye, işinize gücünüze yuvaniza bakın diye
Ama bazi arkadaşlara göre olgun davranış bunlar
Kız anneleri bizim gibi toplumlarda genel olarak kayınvalide çilesi çektikleri için daha anlayışlı oluyorlar.Benim derdim oğlunu arayıp sorması, gelmesi gitmesi değil. Ben daha evleneli 1 ay olmamıştı esime beni aramıyor sormuyor demesin mesela ki biraz soğuk almisti aramistim, gidip geldik eve davet ettim yemege, baska bir gün çaya görüştük. Ben de insanım ve yeni bir hayata uyum sağlıyorum dimi? Naz yapmak, ilgi beklemek için çok erken değil mi? 3 haftalık evliyken kalmaya gelmek erken bana göre
Benim annem neden eşin beni aramıyor diye sitem etmiyor mesela bana, aramızda sorun çıkmasın diye, işinize gücünüze yuvaniza bakın diye
Offf off mesafeli durun, eşinizle halledin kv belli ki alttan alttan msj veriyor , yapmak istemediğiniz şeyleri sırf kv istiyor diye de yapmayın sakın yoksa asla durmaz..İyi geceler herkese, uyku tutmayınca konu açayım dedim
Biz 3 aylık evliyiz, evimiz eşimin ailesinin evine arabayla 40 dakika.
Henüz kayinvalidemle sorun yaşamadım, çok iyiliğini de gördüm hakkini yemeyeyim
Ama sorun olabilecek birkaç davranışına sahit oldum, evliligimizin daha ilk ayında eşime x daha önce arar sorardı evlendikten sonra hiç aramiyor demesi. Eşim de zaten haftada bir görüştük bu ara niye arasin, onun yapisi zaten öyle değil demis
En sonki olayda 2 haftadır onlarin evine gitmedik, haftasonu gelmeden oğlunu aradi geliyor musunuz diye, o da yok anne havalar çok soğuk felan dedi. Pazar gecesi de eşimin telefonuna mesaj geldi gelmeyeceginizi bilsem de bekledim yavrularım
Hasretimm felan yazmış, siz mutlusunuz ya ben çok mutluyum gibilerinden mesajlar hepsini hatırlamıyorum.Ben çok sinirlendim eşime mesajı gördüğümü belli etmedim keyifliydik o da konuyu açmadı ama çok sinirlendim, ne alaka yani? Ne istediğini, ne düşündüğünü acik acik söylemeyen insanlar beni rahatsiz ediyor.
Başta bana da genel kaynana profiline göre korkup evham yapmışsınız gibi gelmişti.Evet arkadaşlar masum duruyor, ben kotu bir insan da demiyorum ama daha 1 aylık evliyiz belki 3-4 sefer uzun uzun görüşmüşüz neden oğluna beni aramıyor dersin ki. Devamında da o da yoğun napsin kızım cok yoğun calisiyor eve gelip hemen yemegini yapıyor felan diye bağlıyor. Madem o kadar iyi neden oğluna söylüyor aramadığımı. Ki isyerime de geldi ne kadar yoğun çalıştığımı gördü
Orda eşime sert çıktım ben annenle mi evlendim 1 aylık evliligimde birçok şeye adapte olmaya çalışırken onun tribini tavrını mi düşünmek zorundayım?
Diger seyler için de ağzımı açmadım, bir sey yansitmadim
Sanki kocasi yok ugrasisi yokmus gibi davraniyoda oyuzden sordumEvet var bekar oğulları da var
Sitem edilecek birsey yok ilk haftalarda gelmesinden rahatsızsanız güzel bir dille geri çevirebilirsiniz . Yanlız sunu unutmayın evlenince anne baba kenara bırakılmıyor , öyle bir dünya yok.Benim derdim oğlunu arayıp sorması, gelmesi gitmesi değil. Ben daha evleneli 1 ay olmamıştı esime beni aramıyor sormuyor demesin mesela ki biraz soğuk almisti aramistim, gidip geldik eve davet ettim yemege, baska bir gün çaya görüştük. Ben de insanım ve yeni bir hayata uyum sağlıyorum dimi? Naz yapmak, ilgi beklemek için çok erken değil mi? 3 haftalık evliyken kalmaya gelmek erken bana göre
Kalmali da kabul etmeyin bu arada yavrusunu kartala kaptırmış Türkan Şoray gibi etrafta geziyor sizin kayinvalide çok üste çıkmaya çalışmak ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum aynı yollardan geçen biri olarak bence aramayın gittiğinizde görüyorsunuz zaten vıcık vicik ilişkiye gerek yokBenim derdim oğlunu arayıp sorması, gelmesi gitmesi değil. Ben daha evleneli 1 ay olmamıştı esime beni aramıyor sormuyor demesin mesela ki biraz soğuk almisti aramistim, gidip geldik eve davet ettim yemege, baska bir gün çaya görüştük. Ben de insanım ve yeni bir hayata uyum sağlıyorum dimi? Naz yapmak, ilgi beklemek için çok erken değil mi? 3 haftalık evliyken kalmaya gelmek erken bana göre
Aynen bana karşı temkinli yaklaşıyor gülesim geliyor, içli dışlı olmayı sevmeyen biriyim ama yan yanayken sicagim, misafir agirlamayi severim, yardim ederim teklif etmese de, eşimin kardeşleriyle felan da iyiyim çok şükür baya sohbet ederiz. Kafası karışıyor nasil oldugumu anlamıyor ama dümdüzüm aslında, o öyle değilHiç burada kayinvalideyi opup başa koyacak bir durum yok .Tehlike çanları calmaya başlamış .Bu başlangıç .Hep böyle basliyor zaten .Şu an söylemese de senin oğlunu ondan kopardigini ,görüşmelerini istemediğini falan düşünüp kendini dolduruyor .Patlaması yakındır .Benimki de öyle yaptı .Sonra ağlar ,ayilip bayılır ,hastanelik olur yalandan .En tehlikeli tıp sessiz ,sinsi,duygu sömürüsü yapan,gardinizi alın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?