Kayınvalide

Durduk yere niye böyle bi ayar verme girişiminde bulundu acaba. Çok temkinli bir insandır zaten kendisi ondan sanırım :)
Ee kayınvalide sonuçta şaşmamak lazım:KK48:
Ama iyi yapmışsınız siz,hiç hoş değil eski mevzuları karıştırmak.Hem sizi ne ilgilendirir ki.Bir şey sormadığınız halde anlatmış,konuyu kapatmak istediğinizi söylemişsiniz ısrarla devam etmiş ee haklısınız yani ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.İşte böyle yapıyorlar sonra gelinler tepki verince kötü gelin diyorlar hemen.Nışanlınızın sizi arayıp bilerek mi açmadın demesi bile hoş değil.Demek ki kayınvalide bak defnehatun bilerek açmadı bana telefonu dedi ki nışanlınız size böyle bir şey söylüyor.

O böyle yaparsa onunla ilişkimin yürümeyeceğini ama nişanlımla bu konunun bi alakası olmadığını anlamıştır umarım.
İnsallah boyle olur ama oyle olsa nisanlin araya girmezdi.Annesinin tarafini tutacak gibi biraz....İkinizin arasina karismam kadinlarin arasina girmem deseydi keske.

Ee kayınvalide sonuçta şaşmamak lazım:KK48:
Ama iyi yapmışsınız siz,hiç hoş değil eski mevzuları karıştırmak.Hem sizi ne ilgilendirir ki.Bir şey sormadığınız halde anlatmış,konuyu kapatmak istediğinizi söylemişsiniz ısrarla devam etmiş ee haklısınız yani ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.İşte böyle yapıyorlar sonra gelinler tepki verince kötü gelin diyorlar hemen.Nışanlınızın sizi arayıp bilerek mi açmadın demesi bile hoş değil.Demek ki kayınvalide bak defnehatun bilerek açmadı bana telefonu dedi ki nışanlınız size böyle bir şey söylüyor.

Zaten nişanlım bilerek mi açmadın diyene kadar ben ayıkmamıştım. Sonradan birleştirdim parçaları. Niye iyi olmak yerine kötü olmak cazip gelir ki. Halbuki ben arkadaş gibi anne kız gibi olalım isterdim ama böyle giderde zor tabi.

İnsallah boyle olur ama oyle olsa nisanlin araya girmezdi.Annesinin tarafini tutacak gibi biraz....İkinizin arasina karismam kadinlarin arasina girmem deseydi keske.

Bu konuşmadan sonra yüzyüze de konuştum bu konuyu nişanlımla. Aynı şeyi tekrarlama bilerek açmadığımı bilmiş olsan bile girme araya sakın diye umarım anlamıştır. Neden bunlarla uğraşıyorumki ya gel de gıcık olma işte şimdi :KK55:

Bence fazla sert cikmissiniz.
Kadinin size eskileri acip anlatmasi hic hos degil ama, sizde kibarca kapatalim bosverin falan diyebilirsidiniz.

Iyi yapmissin gereken cevabi vererek...
Eski sözlü ne demis ne etmis sanane yani sana niye anlatiyor ...
Simdiden böyle tepki vermen iyi olmus...

Aramaya gelince insanlik hali görmemissin , ogluna söylemeside ayei olay..
Aman neyse bosver takma sen herzaman böyle nett ol inan daha mutlu olursun...

Merhaba kızlar. Yazacaklarımı mümkün olduğunca kısaltarak yazacağım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

27 yaşındayım ve nişanlıyım. Bir gün kv beni çaya çağırdı. Gittim, oturuyoruz. Nerden nasıl yaptıysa yaptı konuyu nişanlımın eski sözlüsüne getirdi. Başladı verip veriştirmeye. Kızın ne çirkefliği kaldı ne saygısızlığı ne terbiyesizliği:KK57: Ben olayın şokunu atlatır atlatmaz
-anne bunlar beni ilgilendirmez. Gerek yok konuşmaya dedim. Konu kapansın diye. Ama bırakmadı orda bana olayları anlatıyor işte bana şunu dedi bunu dedi diye. Ben de artık sabır falan kalmadı tabi. Dedim ki sen ne demiştin de kız böyle cevaplar verdi sana anne? Durduk yere böyle konuşmamıştır eminim. İnsan bazen kendi ailesine sabredemiyor. Bana bunları niye anlattığını da anlamadım ama bu konudan da hiç hoşlanmadım açma bir daha sakın dedim.
Bu konuşmanın üzerine müsade isteyip kalktım.

Bu olaydan sonra kv aşırı derecede değişti bana karşı. Çok umursamadım önce. Ama dün şöyle bir olay oldu. Kv beni aramış 3 kez. Duymadım bende. Görünce mesaj yazdım görmedim anne önemli bişey mi vardı diye. Cevap yok. Aradan biraz geçti nişanlım aradı. Konuşma aynen şu:
-annem aramış seni açmamışsın.
-çünkü görmedim
-bilerek değil yani
-niye bilerek olsun?
-bilmem sordum sadece.
-Bilerek açmamak için geçerli sebeplerim var evet ama gerçekten görmedim hem sana ne ki bundan annen kendisi sorsun çok merak ettiyse.
-tamam aşkım kapatalım konuyu.

Hayır zaten ben görmedim demiştim bunun üzerine sen ne diye arıyorum açmıyo diyosun ki. Ben mi büyütüyorum kızlar yoksa kv bana cephe mi aldı onu destekleyip, aman valide sultan o fettan kız sana ne hadle terbiyesizlik yapar demedim diye.

Edit: kızlar belirtmedim ama yorumlardan sonra belirtmem gerektiğini düşündüm. Faturam kapalıydı ödeme günü geçmiş o yüzden arayamadım. Kv bunu biliyordu rahatsızdım bir haftadır çıkamadım evden o da kaldı gitti öyle. kv nin yiğeninin düğününe katılamayacaktım annemden aramıştım o arada söylemiştim bunu da.
Ne buyuk terbiyesizlik nisanlinizin eskisini anlatmakta noluyo sen iyi cvp vermissin bu olaydan oturude bilerek acmadigini sanmistr telefonu ama umursama bosver alttan aldikca tepene biner eskisi gibi yapar senide .seninde arkandan konisur eminim nisanlinada taviz verme annesi icin bu kadin ilerde oglunuda doldurur o yuzden simdiden ayip olcak ama sik yularini

Bence fazla sert cikmissiniz.
Kadinin size eskileri acip anlatmasi hic hos degil ama, sizde kibarca kapatalim bosverin falan diyebilirsidiniz.
İlk böyle söyledim ama ısrarla konuyu kapatmayınca daha net bişey söylemek zorunda kaldım.

Iyi yapmissin gereken cevabi vererek...
Eski sözlü ne demis ne etmis sanane yani sana niye anlatiyor ...
Simdiden böyle tepki vermen iyi olmus...

Aramaya gelince insanlik hali görmemissin , ogluna söylemeside ayei olay..
Aman neyse bosver takma sen herzaman böyle nett ol inan daha mutlu olursun...

Yani hiç konuşacak bişey kalmadı sanki bana bunları anlatıyor. Bir de üzerine destek bekliyordu sanırım.

Yani birbirimizi böyle böyle yanıyalım ki ilerde ilişkimiz ona göre devam etsin.

Ne buyuk terbiyesizlik nisanlinizin eskisini anlatmakta noluyo sen iyi cvp vermissin bu olaydan oturude bilerek acmadigini sanmistr telefonu ama umursama bosver alttan aldikca tepene biner eskisi gibi yapar senide .seninde arkandan konisur eminim nisanlinada taviz verme annesi icin bu kadin ilerde oglunuda doldurur o yuzden simdiden ayip olcak ama sik yularini

Bu olaydan nişanlıma henüz bahsetmedim ama böyle devam ederse güzelce anlatırım derdimi sonrasını da kendisi bilir. Böyle dolduruşlarla uğraşamam hiç koca koca insanlarız sonuçta gelsin benimle konuşsun bir sorun varsa.

Bu olaydan nişanlıma henüz bahsetmedim ama böyle devam ederse güzelce anlatırım derdimi sonrasını da kendisi bilir. Böyle dolduruşlarla uğraşamam hiç koca koca insanlarız sonuçta gelsin benimle konuşsun bir sorun varsa.
Hayir baksana hemen aradiginda acmadigini soylemis nisanlina ki o da sana annem aramis acmamissin dio. Bide bilerek degil yani die bi cumle kuruyo.demkki kv bile bile acmadi fln demis ne bilim ben bile burdan korktum o kv:KK12::KK12:

bence cok guzel yapmısın, aklı sıra sana goz dağı verıyo bak o bunu bunu yaptıgı için olmadı dıye ama sen yapılabılecek enguzelını yapmısın helal olsun:KK9:

Hayir baksana hemen aradiginda acmadigini soylemis nisanlina ki o da sana annem aramis acmamissin dio. Bide bilerek degil yani die bi cumle kuruyo.demkki kv bile bile acmadi fln demis ne bilim ben bile burdan korktum o kv:KK12::KK12:

Ben öyle kolay kolay kötüsünü düşünebilen bi insan değilim şu olay bile böyle gözüme sokulmasa anlayamazdım. O yüzden hep iyi bir insan olarak tanıdı beni kv hiç böyle çat çat cevap vermemiştim. Sanırım baktı hamamda deli var ondan böyle davranıyo şimdi. Kendisi bilir canım valla ben iyi olalım diye elimden geleni yaparım ama olmazsa da ne şamın şekeri ne arabın yüzü derim. :KK55:

Ben öyle kolay kolay kötüsünü düşünebilen bi insan değilim şu olay bile böyle gözüme sokulmasa anlayamazdım. O yüzden hep iyi bir insan olarak tanıdı beni kv hiç böyle çat çat cevap vermemiştim. Sanırım baktı hamamda deli var ondan böyle davranıyo şimdi. Kendisi bilir canım valla ben iyi olalım diye elimden geleni yaparım ama olmazsa da ne şamın şekeri ne arabın yüzü derim. :KK55:
Akillisin akilliHoppa

Madem rahatsız oldunuz nişanlınıza söyleseydiniz. Bu kaynana mı nişanlıma kötülüyor muyum olmuyor. Zaten annesine de demişsiniz beni ilgilendirmez diye. Nişanlınıza rahatsız olduğunu söyleyecektin yani bu kadar basit. Ki eski sözlüsünden rahatsız olmanız çok normal. Nişanlınız yaa anlatsın eski sözlümü haklı falan diyeceği yok.

Back
X