Kayınvalide

Bence iyi olmamis. Sana anlatmasi hos degil ama senin de bu sekilde karsilik vermen hos degil. Idare etceksin, konuyu degistir, ben bi cay koyayim de mesela, kadin bozulmustur.ona ragmen seni arayip soruyor, sen bi de geri aramuyorsun. Bence hatalisin. O da esinin annesi, mesafe kurulmali ama saygi her zaman olcak. Cevap vermek iyi bi sey degil.

BEN SENİ ALKIŞLIYORUM. Tavrını çok beğendim. Bence hiç perde düşürme...

Hatta ben senin cevabını kıskandım. Ben sanırım cesaret edemezdim. EZİK MİYİM LAN BEN?

canım ben fazla tepki verdiğini düşünmüyorum açıkçası. ilk baştan öğrensin nasıl davranacağını. ağzına sağlık

tam dengisiz, tehlikeli bi kaynana tipi, evlenince sakın yakın olma, olabildiğince uzak ol!
canım ben fazla tepki verdiğini düşünmüyorum açıkçası. ilk baştan öğrensin nasıl davranacağını. ağzına sağlık

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bu konu birkaç aylık bir konu aslında. Şuanda bu tarz hareketleri bitti çok şükür.

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bu konu birkaç aylık bir konu aslında. Şuanda bu tarz hareketleri bitti çok şükür.
Sevindim canım. insanlara ne kadar iyi olsan da yaranamıyorsun. o yüzden en güzeli mesafeli olmak kaynanaya filan

Sevindim canım. insanlara ne kadar iyi olsan da yaranamıyorsun. o yüzden en güzeli mesafeli olmak kaynanaya filan

Evet canım aynen öyle iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Mesafeliyim ve saygılıyım kendisine karşı. Her zaman ayrı huy değiştiriyor bir bakıyorum melek gibi kadın bir bakıyorum bana düşman :) Böyle böyle çözeceğiz birbirimizi inşaallah.

Evet canım aynen öyle iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Mesafeliyim ve saygılıyım kendisine karşı. Her zaman ayrı huy değiştiriyor bir bakıyorum melek gibi kadın bir bakıyorum bana düşman :) Böyle böyle çözeceğiz birbirimizi inşaallah.
Kesinlikle canım. Kolaylıklar şimdiden ve düğün evresine gelene kadar bolca sabır :D

Merhaba kızlar. Yazacaklarımı mümkün olduğunca kısaltarak yazacağım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

27 yaşındayım ve nişanlıyım. Bir gün kv beni çaya çağırdı. Gittim, oturuyoruz. Nerden nasıl yaptıysa yaptı konuyu nişanlımın eski sözlüsüne getirdi. Başladı verip veriştirmeye. Kızın ne çirkefliği kaldı ne saygısızlığı ne terbiyesizliği:KK57: Ben olayın şokunu atlatır atlatmaz
-anne bunlar beni ilgilendirmez. Gerek yok konuşmaya dedim. Konu kapansın diye. Ama bırakmadı orda bana olayları anlatıyor işte bana şunu dedi bunu dedi diye. Ben de artık sabır falan kalmadı tabi. Dedim ki sen ne demiştin de kız böyle cevaplar verdi sana anne? Durduk yere böyle konuşmamıştır eminim. İnsan bazen kendi ailesine sabredemiyor. Bana bunları niye anlattığını da anlamadım ama bu konudan da hiç hoşlanmadım açma bir daha sakın dedim.
Bu konuşmanın üzerine müsade isteyip kalktım.

Bu olaydan sonra kv aşırı derecede değişti bana karşı. Çok umursamadım önce. Ama dün şöyle bir olay oldu. Kv beni aramış 3 kez. Duymadım bende. Görünce mesaj yazdım görmedim anne önemli bişey mi vardı diye. Cevap yok. Aradan biraz geçti nişanlım aradı. Konuşma aynen şu:
-annem aramış seni açmamışsın.
-çünkü görmedim
-bilerek değil yani
-niye bilerek olsun?
-bilmem sordum sadece.
-Bilerek açmamak için geçerli sebeplerim var evet ama gerçekten görmedim hem sana ne ki bundan annen kendisi sorsun çok merak ettiyse.
-tamam aşkım kapatalım konuyu.

Hayır zaten ben görmedim demiştim bunun üzerine sen ne diye arıyorum açmıyo diyosun ki. Ben mi büyütüyorum kızlar yoksa kv bana cephe mi aldı onu destekleyip, aman valide sultan o fettan kız sana ne hadle terbiyesizlik yapar demedim diye.

Edit: kızlar belirtmedim ama yorumlardan sonra belirtmem gerektiğini düşündüm. Faturam kapalıydı ödeme günü geçmiş o yüzden arayamadım. Kv bunu biliyordu rahatsızdım bir haftadır çıkamadım evden o da kaldı gitti öyle. kv nin yiğeninin düğününe katılamayacaktım annemden aramıştım o arada söylemiştim bunu da.

kadın desteklemenizi beklemiyor ki size ayar veriyor gözdağı veriyor... kvler konuşacakları konuları, verecekleri mesajları, sokacakları lafları planlarlar öyle hareket ederler...

kadın desteklemenizi beklemiyor ki size ayar veriyor gözdağı veriyor... kvler konuşacakları konuları, verecekleri mesajları, sokacakları lafları planlarlar öyle hareket ederler...
Aramaliydiniz kendi anneniz olsa bi sekilde ulasirdiniz buyukler aranmayi bekler

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Bu konu aslında eski bir konu. Neden hortladı anlamadım. Mune Mune @Margarikotin rica etsem kapatabilir miyiz konuyu.

Back
X