• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide :-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mvem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sasiyorum ya elin adamiyla daha sayili gorusmussun evlencem diyosun. Neyine guvenebildin. Ben dibimdeki adama bile guvenemiyorum. Hadi senin kafa sozde asktan laylaylom da ailende mi ya biz napiyoruz demedi? Allah bilir sanaldan oldugunu bile bilmiyolardir.

Sanaldan evlenip cok mutlu olanlar var ama bu istisna. Bak ben en son sanaldan biriyle tanistim baya bir yildan fazla normal konustuk cevresini vs hep facebookta gordum, bulustuk. En son ogrendim ki adam bir yildir bi'kizla sevgiliymis beni araya cerez yapacakmis evlenmeden. Ki ben kac kere gorustum dusun instagram olmasa daha da yakalayamazdim. Bana ailem geliyo senle tanistirmak istiyorum dedi o hafta o kizla soz fotografini yakaladim.

Sen ki bi'de daha tanimadigin adamla evlendin de ailesiyle yasiyosun.

Esek kadar adam bu zamana kadar annesinin dayak yemesini izlemis. Kadin demese daha birakip senle evlenecek sen de bu adama guvenip asik oldun. Vay arkadas pembe bulutlar cabuk gider insallah. Hem yaslar kac merak ettim, ailen ne diyo bu olaya?
dışardan bakıldığında evet öyle haklısın .. erkek arkadaşım bu zamana kadar annesinin böyle şeyler yaşadığından haberi yok beyin kanaması geçirdiğinde annesi anlatmış bunları daha yeni öğrendi yani .. evlenip te annesiniterk etme gibi bi durum da yok konya da üç tane kızı var .. ailem meselesine gelince biz zaten birbirimizi çok iyi tanıyoruz az gorusmemizin sebebi şartların el vermeyisi malesef güven sağlam yani :-) bu arada arkadaşlar sorunumuzu da hallettik çok şükür sırayla bytun çocuklarında kalicak.

Bütün yorumları okumadım sadece yazdığın üzerinden yorum yapıcam. Bir kadın olarak şiddet gören bir kadına, özellikle bu sevdiğim adamın annesi ise destek olmak isterdim.Her kaynana kötü değildir ama her gelin de iyi değildir. Bence sen direkt istemiyorum diyorsan tanımadan daha sevgilinin yerinde olsam evlilik kararımı gözden geçirirdim.

Ben tek birsey merak ediyorum. Simdiye kadar kocaman adam annesinin dayak yemesini nasil engelleyememis? Ben kadin halimle babam oyle birsey yapsa eve 1 km den fazla yaklastirmam valla. Annesi dayak yerken "az daha dayan annecim hele bir evleneyim gelin adayinin katkilariyla kurtaricam seni bu evden, kendi basima kurtarmayi kaba etim yemiyor cunku" mu diyor?

Ben tek birsey merak ediyorum. Simdiye kadar kocaman adam annesinin dayak yemesini nasil engelleyememis? Ben kadin halimle babam oyle birsey yapsa eve 1 km den fazla yaklastirmam valla. Annesi dayak yerken "az daha dayan annecim hele bir evleneyim gelin adayinin katkilariyla kurtaricam seni bu evden, kendi basima kurtarmayi kaba etim yemiyor cunku" mu diyor?
Hiç aklıma gelmemişti tebrikler wolfrog yani bunca zaman içerisinde anasını kurtarsaymış ama olmaz ne zaman evlenecek ozaman pek kıymetlenirler zaten ana oğluşuna oğul anacıolur olanda gelin gelecek kıza olur !istisnalar kaideyi bozmaz.

Hiç aklıma gelmemişti tebrikler wolfrog yani bunca zaman içerisinde anasını kurtarsaymış ama olmaz ne zaman evlenecek ozaman pek kıymetlenirler zaten ana oğluşuna oğul anacıolur olanda gelin gelecek kıza olur !istisnalar kaideyi bozmaz.
Çok doğru.

benim kayinbabam da kaynanamgilde hiç anlaşamazlar devamlı kavga halindeler bekarken eşim hep dermiş evlenince yanıma gelirsin beraber yaşarız diye esim bunu bana hiç söylemedi kaynanam söylemişti bi kaç defa bana ama öyle birşey olmadı kaynanamla pek iyi olmamamiza rağmen kayinbabam la şiddetli tartışınca ben alıp geliyorum biraz ayrı kalıp kafa dinlesinler diye sizin açınizdan bakınca size de hak verdim ama Eşiniz de annesini öyle bırakıp gelse rahat edemez hakkınizda hayırlısı olsun bazı sorumlulukları kaldiramayacaksaniz evliliği bi sure daha erteleyin derim ben

A AklinYolu1 konu sahibinin üstüne biraz fazla gitmıyormusun canım? bence biraz susmayı denemelisin yapıcı değilsin yericisin

Hayrola canin mi sıkıldı? Yorumumda bir tuhaflik goremiyorum ama senin yorumunda tuhaflik var. Bir gozden gecir.

Konu sahibine soylemistim onu cevap vermemis zaten uzatmadim.

Benim hic bir yorumum hakaret icermez. Oyle lay lay lom yorum yapmak icin yorum yazmam. Elestiririm ama yapici sekilde elestiririm, bunu da konu sahibi icin yazarim. Ucuncu bir goze ihtiyaci vardir cunku... Isterse bir kafasinin bir kenarina yazar , isterse cope atar. Bu kisim beni ilgilendirmez.

Simdi sana gelelim. Bazilariniz var bekliyorsunuz biri konu sahibine yazsin, ben de o yazana trip atayim da tatmin olayim ama ben anliyorum seni sakin ol kaptan.

Hayrola canin mi sıkıldı? Yorumumda bir tuhaflik goremiyorum ama senin yorumunda tuhaflik var. Bir gozden gecir.

Konu sahibine soylemistim onu cevap vermemis zaten uzatmadim.

Benim hic bir yorumum hakaret icermez. Oyle lay lay lom yorum yapmak icin yorum yazmam. Elestiririm ama yapici sekilde elestiririm, bunu da konu sahibi icin yazarim. Ucuncu bir goze ihtiyaci vardir cunku... Isterse bir kafasinin bir kenarina yazar , isterse cope atar. Bu kisim beni ilgilendirmez.

Simdi sana gelelim. Bazilariniz var bekliyorsunuz biri konu sahibine yazsin, ben de o yazana trip atayim da tatmin olayim ama ben anliyorum seni sakin ol kaptan.
sen cok saldırgan bir insansın emin oldum küçücuk cümleme yazdığım sayfa dolusu satırdan anlaşılıyor... kesinlikle katılmıyorum yapıcı eleştirmiyorsun empati yapmıyor direk yeriyorsun göze batıyorsun haliyle!...

o kadinda siz istemiyorsunuz diye kocasindan dayak yeneye devam mi etsin bence erkek arkadasiniz cok merhametli bir evlatmis hayirli bir evlatmis

Lütfen karşılıklı polemiğe girmeyelim ve konu sahibesine odaklanalım.

zorla degıl ya, sana uymuyorsa evlenmemelısın. kimse kimseye bakmak zorunda degıl .
o annesını bırakmak ıstemıyor, sen annesını istemıyorsun.. aslında bazı seyler net; ayrılacaksın ;)

Back
X