dışardan bakıldığında evet öyle haklısın .. erkek arkadaşım bu zamana kadar annesinin böyle şeyler yaşadığından haberi yok beyin kanaması geçirdiğinde annesi anlatmış bunları daha yeni öğrendi yani .. evlenip te annesiniterk etme gibi bi durum da yok konya da üç tane kızı var .. ailem meselesine gelince biz zaten birbirimizi çok iyi tanıyoruz az gorusmemizin sebebi şartların el vermeyisi malesef güven sağlam yaniBen sasiyorum ya elin adamiyla daha sayili gorusmussun evlencem diyosun. Neyine guvenebildin. Ben dibimdeki adama bile guvenemiyorum. Hadi senin kafa sozde asktan laylaylom da ailende mi ya biz napiyoruz demedi? Allah bilir sanaldan oldugunu bile bilmiyolardir.
Sanaldan evlenip cok mutlu olanlar var ama bu istisna. Bak ben en son sanaldan biriyle tanistim baya bir yildan fazla normal konustuk cevresini vs hep facebookta gordum, bulustuk. En son ogrendim ki adam bir yildir bi'kizla sevgiliymis beni araya cerez yapacakmis evlenmeden. Ki ben kac kere gorustum dusun instagram olmasa daha da yakalayamazdim. Bana ailem geliyo senle tanistirmak istiyorum dedi o hafta o kizla soz fotografini yakaladim.
Sen ki bi'de daha tanimadigin adamla evlendin de ailesiyle yasiyosun.
Esek kadar adam bu zamana kadar annesinin dayak yemesini izlemis. Kadin demese daha birakip senle evlenecek sen de bu adama guvenip asik oldun. Vay arkadas pembe bulutlar cabuk gider insallah. Hem yaslar kac merak ettim, ailen ne diyo bu olaya?