Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alsın annesıyle beraber yaşasın ve evlenmesın erkek arkadasınınzcanım öyle sıkkın ki iki gündür aglamaktan gözlerim balon gibi oldu :'(
ben erkek arkadaşımla tanisali üç yıl oldu kendisiyle sosyal medyadan tanıştık ve kendisi konyada yaşıyor ben.ise istanbulda bu zamana kadar sayılı gormusuzdur birbirimizi malesef .s ama buna rağmen çok seviyoruz birbirimizi
bu ayın sonunda gelip söz kesmeyi dusunuyolar ama ailesi çok.karışık bir aile
annesiyle babasının.sorunları var babası annesini sürekli itip kakiyor ( dövüyor)
erkek arkadasimin annesi ogluna artık dayanamayacagini bu zamana kadar onun için durduğunu söylemiş işin kötü tarafı erkek arkadaşımdan başka oğlu yok .s erkek arkadaşım istanbula gelmeye razı oldu fakat annemide getiricem diyor o kadar üzüldüm ki .s anneni istemiyorum diyemem demeye de hakkım yok zaten tek erkek çocuk ama bana emri vaki yaptı ve kalbim çok kirildi .s kadını doğru düzgün tanımıyorum ama evimde de istemiyorum ne yapicagimi şaşırdım .s benim hayalim de hiç böyle bişey yoktu ceyizimi hazırlarken bile annesi aklıma geliyor hiç bişey almak istemiyorum bütün hevesim kaçtı burda ki bagzi konusmalarida okudum hiç mi kayinvalidesiyle oturdugu için memnun olmaz .s lütfen bana bi akıl verin
Belki kadın iyi çıkacak canım. Nice kaynanalar var ben çektim gelinim çekmesin diyen...
canım öyle sıkkın ki iki gündür aglamaktan gözlerim balon gibi oldu :'(
ben erkek arkadaşımla tanisali üç yıl oldu kendisiyle sosyal medyadan tanıştık ve kendisi konyada yaşıyor ben.ise istanbulda bu zamana kadar sayılı gormusuzdur birbirimizi malesef .s ama buna rağmen çok seviyoruz birbirimizi
annesiyle babasının.sorunları var babası annesini sürekli itip kakiyor ( dövüyor)
erkek arkadasimin annesi ogluna artık dayanamayacagini bu zamana kadar onun için durduğunu söylemiş işin kötü tarafı erkek arkadaşımdan başka oğlu yok .s erkek arkadaşım istanbula gelmeye razı oldu fakat annemide getiricem diyor o kadar üzüldüm ki .s anneni istemiyorum diyemem demeye de hakkım yok zaten tek erkek çocuk ama bana emri vaki yaptı ve kalbim çok kirildi .s kadını doğru düzgün tanımıyorum ama evimde de istemiyorum ne yapicagimi şaşırdım .s benim hayalim de hiç böyle bişey yoktu ceyizimi hazırlarken bile annesi aklıma geliyor hiç bişey almak istemiyorum bütün hevesim kaçtı burda ki bagzi konusmalarida okudum hiç mi kayinvalidesiyle oturdugu için memnun olmaz .s lütfen bana bi akıl verin
canım öyle sıkkın ki iki gündür aglamaktan gözlerim balon gibi oldu :'(
kesinlikle sana katılıyorum bir k.valdeyle yaşayan biri olarak.sadece ek olarak söylebileceğim konu sahibine ben olsam kabul etmem.o kadar vicdansız yaptıki bu k.valde beni artık kimseyi düşünücek durumda değilim bunu derken tabiki k.valdenizin yaşadıkları hoş değil ama sizde kurtarıcı meleği olabilcek misinz iyi düşünün.Kayınvalidesiyle aynı evde yaşayan bir kadın olarak şunu söyleyebilirim maddi durumu çok iyi olmadığı için geldi yanımıza eşim istemedi ama mecbur bırakıldı herkes laf etti anasına bakmaktan aciz diye gelinsen el kızısın onlar için kmse düşünmez seni herkes kendi ailesini düşünür.Biz kaynanamla çok ciddi kavgalar yaşadık ama eşim beni çok seviyor bu nedenle benden kopmadı hiç bi zaman ama sana bi tavsiyede bulunabilirim tabi kv nasıl blmiyorum ama benmki şu an çok iyi bana kendini sakın ezdirme saygısızlıkta etme eşin olacak insanın gözünde kaybedersin sen iyi ol kötü olursa o kaybetsin görmemeye çalış alışmaya çalış o zaman kazanıyosun ve artık seni rahatsız etmiyor.Ben eşimle mutluluğuma bakıyorum gerisini görmüyorum sende mutlu olursun umarım...
Kabul edip etmemek değil aslında sorun vereceğin bu karardan sonra sonuçlarına katlanabilmek iyi düşün taşın ama şunu sormak istiyorum herşeyine katlanabilecek kadar seviyomusun evleneceğin kişiyi bunu kendine bir sor derim bencekesinlikle sana katılıyorum bir k.valdeyle yaşayan biri olarak.sadece ek olarak söylebileceğim konu sahibine ben olsam kabul etmem.o kadar vicdansız yaptıki bu k.valde beni artık kimseyi düşünücek durumda değilim bunu derken tabiki k.valdenizin yaşadıkları hoş değil ama sizde kurtarıcı meleği olabilcek misinz iyi düşünün.