Her firsatta tasinma isini onune koyuyorum ama insan kendini yirattigiyla kaliyo nolursa olsunBaşka yere taşının. Eşin de biraz arkanda dursa keşke
Görüşmek zorunda değilsin.Kendine bu kadar lafı dedirtecek yüz göz olayına girmişsin.Tavrını koy.Gitme.Merhaba kizlar artik surama kadar geldi dayanamiyorum butun ramazani kayinvalidemde gecirdim sonra bayramda onlarla balikesire gittik orda burnumdan getirdi esimle gezmeye gidiyoruz diye demedigi kalmadi herneyse biz onlardan 3 gun once donduk dun aksama dogruda onlar gelfdi ayni binada oturuyoruz aksam esimle birlikte hosgeldine gittik gidis o gidis kayinvalidem basladi hakkimi helal etmiyorum bu ne bicim insan 5 kat yukari cikmadi kocasini bekledi gelmek icin artik benim gelinim degil vs vs her evine gittigimde bana laf sokuyo ben artik cok skldm sevmiyorum sevemiyorum bu yuzden esimle aram aciliyo cogu zaman sinir hastasi oldum artik bu gun ne yaptim acaba diye dusunmekten
Esin annesine bisey diyemez annesi sonucta ama senide annesine ezdiremez bu yuzden esinle aran bozuluyosa ve sana bu kadar kotu davraniyosa gitme evineMerhaba kizlar artik surama kadar geldi dayanamiyorum butun ramazani kayinvalidemde gecirdim sonra bayramda onlarla balikesire gittik orda burnumdan getirdi esimle gezmeye gidiyoruz diye demedigi kalmadi herneyse biz onlardan 3 gun once donduk dun aksama dogruda onlar gelfdi ayni binada oturuyoruz aksam esimle birlikte hosgeldine gittik gidis o gidis kayinvalidem basladi hakkimi helal etmiyorum bu ne bicim insan 5 kat yukari cikmadi kocasini bekledi gelmek icin artik benim gelinim degil vs vs her evine gittigimde bana laf sokuyo ben artik cok skldm sevmiyorum sevemiyorum bu yuzden esimle aram aciliyo cogu zaman sinir hastasi oldum artik bu gun ne yaptim acaba diye dusunmekten
bütün kayınvalideler böyle. iş eşinde bitiyor konuşturmayacak. ne hakkı varmış ki helal etmeyecek,i etmezsen etme deyip kestirip as dicem ama eşinle aran bozulur bu seferde. allah kolaylık versinMerhaba kizlar artik surama kadar geldi dayanamiyorum butun ramazani kayinvalidemde gecirdim sonra bayramda onlarla balikesire gittik orda burnumdan getirdi esimle gezmeye gidiyoruz diye demedigi kalmadi herneyse biz onlardan 3 gun once donduk dun aksama dogruda onlar gelfdi ayni binada oturuyoruz aksam esimle birlikte hosgeldine gittik gidis o gidis kayinvalidem basladi hakkimi helal etmiyorum bu ne bicim insan 5 kat yukari cikmadi kocasini bekledi gelmek icin artik benim gelinim degil vs vs her evine gittigimde bana laf sokuyo ben artik cok skldm sevmiyorum sevemiyorum bu yuzden esimle aram aciliyo cogu zaman sinir hastasi oldum artik bu gun ne yaptim acaba diye dusunmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?