Kayinvalide

sensiz_olmazki

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
471
865
323
Kizlae daha oncede konu acmistim.aslinda iyi bi insan.ama patavatsiz.ve surekli kendini ispatlama derdinde.gizli bi rekabet var.ozellikle yemek konusunda. Bi de herseye karisiyo.bugun itibariyle 10 gun onlardayoz.ve ben cok surat asiyorum.icten ice konusmalarina gicik oluyorum.ama boyle olmasini da istemiuorum.iui bi insan oldugu icin vicdan azabi cekiyorum.ayrica esimin hatri icin de bu durumun olmasibi istemiyorum.esmi uzmek istemiyorum.benjm stratejik davranmam lazim ama allah kahretsin ki odun gini bi hatunum.yuze gulemiyorum.neysem o.bana akil verin nolur.daha bikac saat oldu geleli ben yine terelleli oluyorum.

Kaynana gelin rekabetine ne gerek var yahu. Bence görmezden gelmek olsun stratejiniz. Madem iyi bir insan takılmayın bu yemek mevzusuna boşverin onun yemekleri güzel olsun. Samimi davranın ama kadına surat da asmayın burda ki kayinvalidelerin içinde sizinki gayet masummus

Kaynana gelin rekabetine ne gerek var yahu. Bence görmezden gelmek olsun stratejiniz. Madem iyi bir insan takılmayın bu yemek mevzusuna boşverin onun yemekleri güzel olsun. Samimi davranın ama kadına surat da asmayın burda ki kayinvalidelerin içinde sizinki gayet masummus
Ya evet iyi birisi.ama onceki konima bi bak istersen.inanilmaz kirici bi kadin.yemej mevzusuna sadece icimden gicik oluyorum.bi de iste surekli eski soyledikleri aklima gelip duruyo.mrsela bana terlik almos.ben de ona bu sene yilbadinda hamile halimle karda kista gittim bi terlik aldim hediye.bkac gun sonra terlikte cok kalitesizmis dedi.iste bana terligi verdigindr aklima direk bu geliyo.sinirlerim tepeme cikiyo.taragini goruyorum mesela.bunlarin taraklari pistir kullanmam dedigi aklima geloyo.bunun gibi bi suru sey.eskiden soyledikleri bile hala sinirimi hoplatiyo.ki halen boyle konusmaya devam rden birisi.acaip kirici konusuyo.

Ya evet iyi birisi.ama onceki konima bi bak istersen.inanilmaz kirici bi kadin.yemej mevzusuna sadece icimden gicik oluyorum.bi de iste surekli eski soyledikleri aklima gelip duruyo.mrsela bana terlik almos.ben de ona bu sene yilbadinda hamile halimle karda kista gittim bi terlik aldim hediye.bkac gun sonra terlikte cok kalitesizmis dedi.iste bana terligi verdigindr aklima direk bu geliyo.sinirlerim tepeme cikiyo.taragini goruyorum mesela.bunlarin taraklari pistir kullanmam dedigi aklima geloyo.bunun gibi bi suru sey.eskiden soyledikleri bile hala sinirimi hoplatiyo.ki halen boyle konusmaya devam rden birisi.acaip kirici konusuyo.
Eski konunuzu inceledim de cidden patavatsız ve düşüncesiz biri. Hele o doğumunuzdan sonraki davranışları tam sinir bozucu. Size sabır diliyorumm.

Saol:(( gecen geldigmde de konustum.dedim aramizdaki durum hosuma gitmiyor.biz bir aileyiz bir omur braber olucaz gecmistekiler icin brn kendi adima ozur dilerim dedim optum.bu ne varki aramizda deyip bilmiyomus gibi davrandi.konusunca biraz rahatlamistim.ama yok hic gecmemis.hala gicigim hala gicigim

hani şu '' vermicem vermicem benim değil mi vermicem ''sözü var ya sizin ki de '' gıcığım gıcığım ben gıcık değil miyim gıcığım '' :D ilk aklıma bu geldi .
Saol:KK43:( gecen geldigmde de konustum.dedim aramizdaki durum hosuma gitmiyor.biz bir aileyiz bir omur braber olucaz gecmistekiler icin brn kendi adima ozur dilerim dedim optum.bu ne varki aramizda deyip bilmiyomus gibi davrandi.konusunca biraz rahatlamistim.ama yok hic gecmemis.hala gicigim hala gicigim

burada bahsettiğiniz ilk tavrınız o kadar güzel ki ikinizinde ama şuanki hiç hoş değil olmamış şeye bileniyor olabilecekleri düşünüp sinir oluyorsunuz. Akışına bırakın yeri gelince konuşun gereksiz konuşuyorsa konuya dahil olmayın bide evde hep gülümseyin bu kadar

abartiyosun.
benim annem bana neler diyo duysan aglarsin.
ne kiyaslar aldigimi begenmemeler vs.
kincisin resmen,eskileri hatirlayip kadina kinlenme bence.

hani şu '' vermicem vermicem benim değil mi vermicem ''sözü var ya sizin ki de '' gıcığım gıcığım ben gıcık değil miyim gıcığım '' :KK70: ilk aklıma bu geldi .

burada bahsettiğiniz ilk tavrınız o kadar güzel ki ikinizinde ama şuanki hiç hoş değil olmamış şeye bileniyor olabilecekleri düşünüp sinir oluyorsunuz. Akışına bırakın yeri gelince konuşun gereksiz konuşuyorsa konuya dahil olmayın bide evde hep gülümseyin bu kadar
Kendimi gulumsemek icin cok zorluyorum ki.ama yapim biraz da soguk.yapamiyorum.ekstra bi de hoslanmayinca acaip suratsiz bisey olup cikiyorum.eltime hayranim bu konuds.ben mesela iyi insandir sudur budur diye iyi seyler diyebiliyorum.o bendrn daha fena gicik oliyo.ama yuzune oyle bi gulusu var ki.annecim annecim diye.ah birazda ben yapabilsem.ben sevmiyosam sevmiyom .her zamanda kaybediyorum iste

Artik gerçekten fazla abartmiyor muyuz? Sirf adi kayinvalide diye tepki duyuyorsunuz. Oturup konusacaksiniz da, muhabbet de edeceksiniz elbet. Tek derdiniz kendi yemegine iyi demesi olsun, desin ne olabilir ki en fazla? Hatta siz soyleyin anne cok guzel yemek yapiyorsunuz bana da ogretir misiniz diye. Eminim guzel bir iliskiniz olacaktir.

Kv. si kötü olanları düşünüp iyi davranın kadına , deger veriyor ki ugraşıp yemek yapmış.O olmasa eşinizde olmazdı böyle düşünün.

Back
X