1 yıl sonra kaldım :) . Kendisiyle tekrar bir konuşma geçti aramızda kv olacak kadınla. Ayrılmayı düşünüyordum eşimle söylediklerine takılmadım ama sadece bi lafı ağırıma gitti .bana söylediği " komşularım sordu x çocuk düşünmüyor mu diye bende olmuyor dedim dedi . Nerden biliyosun olmadığını milletin ağzına laf veriyorsun anne dedim . Biz tum tetkikleri yaptırdık problem yok . Problem duzenli iliski dedim .sonra o geçen yıl hocayı aradım senin için( benden bahsediyor) bende musallat varmış benim çocuğum olmazmış okumadan . Dedim öyle dedi madem inanıyorsun neden okutmadin madem evliliğim önemli senin için? Kem kum etti . Eve geldim cok agladim bana kacinci iftirasi canim cok yandi. O ay eşimle korunmuştuk ve 1 kere bir araya geldik . İstediğimiz 2 ay olmamıştı sonrada bırakmıştık denemeyi aramız bozulmuştu. Kv nin lafı o kadar ağırıma gitmişti ki bi gün bende mutlu bi yuvam olursa hayırlı zamanda hayırlı evlat için dua topigi açmıştım. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çektim mutfağa dedim bak 2 gün önce benimle nasıl konusuyodun çocuğum olmuyormuş diye oluyormuş demekki gördün mü dedim

böyle afedersiniz şey gibi kaldı hiç cevap veremedi . Allah büyük o yüzden ne zaman bittim dediğim anda yettim dedi . Az daha bu kadın yüzünden ve tabiki oğlu yüzünden evliliğimi bitiriyodum son şans olarak mevlam çocuk gönderdii. :) şimdide mucizemi bekliyorum