Kayinvalide!

1 yıl sonra kaldım :) . Kendisiyle tekrar bir konuşma geçti aramızda kv olacak kadınla. Ayrılmayı düşünüyordum eşimle söylediklerine takılmadım ama sadece bi lafı ağırıma gitti .bana söylediği " komşularım sordu x çocuk düşünmüyor mu diye bende olmuyor dedim dedi . Nerden biliyosun olmadığını milletin ağzına laf veriyorsun anne dedim . Biz tum tetkikleri yaptırdık problem yok . Problem duzenli iliski dedim .sonra o geçen yıl hocayı aradım senin için( benden bahsediyor) bende musallat varmış benim çocuğum olmazmış okumadan . Dedim öyle dedi madem inanıyorsun neden okutmadin madem evliliğim önemli senin için? Kem kum etti . Eve geldim cok agladim bana kacinci iftirasi canim cok yandi. O ay eşimle korunmuştuk ve 1 kere bir araya geldik . İstediğimiz 2 ay olmamıştı sonrada bırakmıştık denemeyi aramız bozulmuştu. Kv nin lafı o kadar ağırıma gitmişti ki bi gün bende mutlu bi yuvam olursa hayırlı zamanda hayırlı evlat için dua topigi açmıştım. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çektim mutfağa dedim bak 2 gün önce benimle nasıl konusuyodun çocuğum olmuyormuş diye oluyormuş demekki gördün mü dedim :KK70: böyle afedersiniz şey gibi kaldı hiç cevap veremedi . Allah büyük o yüzden ne zaman bittim dediğim anda yettim dedi . Az daha bu kadın yüzünden ve tabiki oğlu yüzünden evliliğimi bitiriyodum son şans olarak mevlam çocuk gönderdii. :) şimdide mucizemi bekliyorum
Keşke anlayacak kapasiteye sahip olsa şu olaydan bi ders çıkarır kendine:)))
Çok sevindim sizin adınıza hani derler ya kapak hakkatten iyi kapak olmuş:KK70:

1 yıl sonra kaldım :) . Kendisiyle tekrar bir konuşma geçti aramızda kv olacak kadınla. Ayrılmayı düşünüyordum eşimle söylediklerine takılmadım ama sadece bi lafı ağırıma gitti .bana söylediği " komşularım sordu x çocuk düşünmüyor mu diye bende olmuyor dedim dedi . Nerden biliyosun olmadığını milletin ağzına laf veriyorsun anne dedim . Biz tum tetkikleri yaptırdık problem yok . Problem duzenli iliski dedim .sonra o geçen yıl hocayı aradım senin için( benden bahsediyor) bende musallat varmış benim çocuğum olmazmış okumadan . Dedim öyle dedi madem inanıyorsun neden okutmadin madem evliliğim önemli senin için? Kem kum etti . Eve geldim cok agladim bana kacinci iftirasi canim cok yandi. O ay eşimle korunmuştuk ve 1 kere bir araya geldik . İstediğimiz 2 ay olmamıştı sonrada bırakmıştık denemeyi aramız bozulmuştu. Kv nin lafı o kadar ağırıma gitmişti ki bi gün bende mutlu bi yuvam olursa hayırlı zamanda hayırlı evlat için dua topigi açmıştım. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çektim mutfağa dedim bak 2 gün önce benimle nasıl konusuyodun çocuğum olmuyormuş diye oluyormuş demekki gördün mü dedim :KK70: böyle afedersiniz şey gibi kaldı hiç cevap veremedi . Allah büyük o yüzden ne zaman bittim dediğim anda yettim dedi . Az daha bu kadın yüzünden ve tabiki oğlu yüzünden evliliğimi bitiriyodum son şans olarak mevlam çocuk gönderdii. :) şimdide mucizemi bekliyorum

Umarım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız yavrunuzu:)

Vallaha benim kayınvalidem bir çocuklu gelinini çocuğu olmuyor diye dile dolamisti.Ama ogullarinda hiçbir sorun yokmusmus.Hepsi aynı saçmalıkları diline doluyor demek ki

Yalnız değilsin ki herkesin başında var Dün ananem kadar yakın birisini kaybettim akşamında k.p eşimi arayıp “Gitmesek olur mu “dedi ben de yanındaydım,duydum ve yani bu işler zorlamayla olmaz ki,içinden gelerek olur kaldı ki gelmeme nedenleri de “Benzin çok yakıyormuş” Çok yakınlarının pazar günü nişanları var bende oraya gitsem mi,gitmesem mi onu düşünüyorum

Evliliğimin başlarında eşimin ailesine hemen hemen hergun giderdim baktım 1 gün gelmeden hemen arıyor 2 gün gitmesek bir süre sonra yaranmaya baskiyorlar. Bende mesafe koydum aslında normal olanı yaptım ama onlara göre 3 günde gitmem. Onlara her akraba gelişinde gitmememiz vs onlara aşırı mesafe koydum olarak gozuktum. Halbuki eşimden çok ailesini düşünen eşime ailen geldiğinde Güler yüzlü ol, hadi aşkım annenlere gidelim diyen de bendim. Daha sonra bunlarla ters düştüm eşimi baya doldurdular her konuda Allah razı olsun senden diyen eşim benimle boşanmak istedi. Düşün ailesi de Allah var çok iyi davranirlardi nekadar sık boğaz etseler de. Bende her işine gücüne giderdim. Boşanma aşamasında eşimi doldurup yok işte hiç bize gelmiyorsun akrabalara gitmiyorsunuz işimi gücünü yapmiyosun içindeki fesatluklar çıktı. Şuan evliliğim için gorusuyorm ama ben istediğim zaman Allah kahrensinki kinci bir yapım yoktur yüzüme gulseler yumuşuyor um. Fakat benden sana tavsiye lafını yeri geldiği zaman esirgeme ben artık öyle yapıyorum oh valla stres mitres kalmıyor.
En güzeli bende öyle yapıyorum umrumda değil eşimle evde sorun olmadıktan sonra onun da laflarını takmıyorum ve eşim yokken çatır çatır cevabını veriyorum :D bu taktiği ondan öğrendimde biraz rahatladım eşime patlayacaģima ona söyleyip rahatlıyorum hele bi şikayet etsin :D

Ay oğlumda oğlum. Bu nasıl mesafe koymak yahu? “Anne kıyası hiç sevmiyorum, anne bana örnek verme lütfen, anne milletin lafını bana taşıma hiç önemli değil çünkü” desenize. Ay resmen evliliği bitirici bi kurt gibi.

Siz ne zaman aramak isterseniz o zaman arayın. Ne zaman gitmek isterseniz o zaman gidin. Mecburiyetlerin bi devamlılığı yok. Mutlu olmak olsun önceliğiniz. Başkalarını mutlu edemezsiniz çünkü.

Ek: Ay bebiş geliyormuş bile. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Aminn çok teşekkür ederim :KK200:
Aramıyorum sormuyorum merhametten maraz doğar lafını boşuna söylememişler. O yüzden onlar beni böyle kabullensinler artık daha güçlü hissediyorum hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana :)
Keşke anlayacak kapasiteye sahip olsa şu olaydan bi ders çıkarır kendine:)))
Çok sevindim sizin adınıza hani derler ya kapak hakkatten iyi kapak olmuş:KK70:
Teşekkür ederim :) sanmıyorum başina bi ton olay geldi kimin ahını aldım diyor karşısındaben varım oysa , içimden uzaklarda arama karşındaym dedim ve Allah'ıma şükrettim canımı yaktıkları yanına kalmadı diye.:)
Umarım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız yavrunuzu:)
İnşallah:)

Vallaha benim kayınvalidem bir çocuklu gelinini çocuğu olmuyor diye dile dolamisti.Ama ogullarinda hiçbir sorun yokmusmus.Hepsi aynı saçmalıkları diline doluyor demek ki
Sanki terbiyemi bozmak istemiyorum ama o an yanımızdalarmış gibi yorum yapmalari yokmu hakikaten yuh dedirtecek cinsten sizinde kvdeniz. Kendileri altın biz çöp çünkü . :sinirli:

Yalnız değilsin ki herkesin başında var Dün ananem kadar yakın birisini kaybettim akşamında k.p eşimi arayıp “Gitmesek olur mu “dedi ben de yanındaydım,duydum ve yani bu işler zorlamayla olmaz ki,içinden gelerek olur kaldı ki gelmeme nedenleri de “Benzin çok yakıyormuş” Çok yakınlarının pazar günü nişanları var bende oraya gitsem mi,gitmesem mi onu düşünüyorum

Yazıklar olsun insanlıktan nasiplerini almamış insanlara.

Back
X