• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideden bombalar

Yaptığınızı hardcore buldum ve hoşuma gitti. :KK45::D
Yaşayan zaten yaşıyor, daha onun adını koymanın manası nedir?
Bu ego düşkünlerini kapatacaksın bir yere, birbirlerinin adını haykırıp dursunlar da yeni doğmuş yahut doğmamış sabileri rahat bıraksınlar. :KK20:
:) ;) ayh cok gulduum birbirlerinin adini haykirsinlarr:)dogru soze ne hacet:)

Benim kaynana da kapitalist hedonist.
'Nedir bu boğaz harbi, var mı ki dünyada eşi' dedirten cinsten.

Kayınvalideniz haksız ama siz de haksızsınız.Ben babamın adını koyarım deyince farklı bir şey mi oluyor..
Babam rahmetli ben babamın adını koyayım demiyorum, öyle baba adı koymak istesem babamın anısını yaşatmak adına koyarım dedim, ama bana ters o bebek farklı bir birey, bi başkasını adıyla dahi yaşatmaya çalışmak bana göre ters

Ya bekar oğlanı olsa bile olmazdı. Kayınvalideniz liberal feministmiş.
Elamdülilalalaa sosyalist feminizm geleneğinden geliyorum ben, yerdik birbirimizi.
tek basina kapitalizme bas kaldirmis durumda.
bebegime kuvet alicam yok, bebe yagi surecem yok,bebegime telsiz aldim o sana sesini duyurur deyip gereksiz gordu.
kayinvalide degil karsimda bir lenin bir karl marx var anacigim.
bide feminist bide feminist kp e goz actirmiyor.
neyse ben yatayim ya bebisim uyudu sabah safakla kalkar :)
babasnnesine cekmis erken kalkip yol aliyor ne demis dalai lama erken kalkan yolunu bulur :p

Valla bu kaynana kayinbaba isimlerinden ne cekiyoruz. Ne kadar meraklilar. Ikizlere hamile kaldim basladikar esime soylemeye neyse dedim birini koyalim ikisi de erkekti dahasi kayin pederimin is i gayet modern ustelim yasadigim ulkeye uyuyor rahat soylenir. Ama dedim cift olsun diger ikize cift isim koyucaktim. Son dakika golu attip allem edip tek isim koydurdular. Benimde safligima geldi.
Sonra tekrar hamile kaldim hayda bu sefer kiz olsun benim adim olsun. Esim de destekliyor he dedim zaten ben doguriyim sizin sulalanin ismini koyum. Zaten cok zordu hamileliklerim gurbet ellerde annam geldi 6 ay kaldi bakti hepmize kiz olursa annemin istedgi bir isim koyucam dedim. Ayni donem eltim hamileydi ikinci kizina kaynanmin akrabasi olur birde ve ilk kizina koymamis.
Biz erkek oldugunu ogrendik cok mutlu oldum sonunda kavga bitti diye ama hala keske kiz olaydi benim ismim olsaydi.
Ses cikarmadikca biniyorlar tepene iyi etmissin bizim yerimizede soylemissin.

Babam rahmetli ben babamın adını koyayım demiyorum, öyle baba adı koymak istesem babamın anısını yaşatmak adına koyarım dedim, ama bana ters o bebek farklı bir birey, bi başkasını adıyla dahi yaşatmaya çalışmak bana göre ters
e hep böyle yapılıyor,konu açılıp tepki alındıktan sonra laflar değişiyor.Eğer çocuğuma bir ad koyulacaksa kpnin değil rahmetli babamın adını koyarım demişsin işte,sana tersse neden söyledin?:KK50:

benimkide bu ayda adet oldugumu duyunca sakayla karisik seni beceriksiz dedi! Bana bi iki dakika sonra dank.etti suratimi bes karis yapmakla yetindim..esime soyledm uyaririm dedi..benim annem bile sormaya cekinirken.kimse.ahkam kesemez!..bir daha olursa boyle bi tepki vericem sanirim:)

Konu sahibesinin cümleleri biraz gülerek söylenen cinsten, hani espriyle karışık laf sokmaca gibi de görünüyor. O nedenle karşı taraf filan alınmamış olabilir.
Ha öyle değilse durum vahim, ama espriyle karışıksa gerçekten, ikisinin arasındaki tarz der geçerim.

Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni

eski sevgilim bizde adet oglum olursa babamın adını koyacagız deyince içimden hadi lan ordan bunla ömür geçmez deyip ayrılmıştım:KK67: ne cins insanlar ya benim babamda eski kafalıdır ama bu konularda asla karışmaz annemde öyle demkki eski kafayla alakası yok EGO:KK8:

Edepsizle hic tartismam.kendim edepsiz olamaktan korkarim.

konu sahibi arkads kadar agir konusamazdim sanirim ama bu kadinlarada birinin dur demesi gerekiyor artik yahu:(cocuk cocuk diye bildigin cinsel hayata karisiliyor okadar sknti ceken anne baba en yakindan ama ortaya laf diye laf konusuyorlar ya daha anasi babasi halasi kardesi derken tum laf gelinlere.arkadasim belki bu cift taa bekarken hayaller kurdular..belki kendilerince manevi anlami olan isim dusunduler ki daha ortada bisey yok.ne bilem ya anlamiyorum bu anne babalarin isim merakina bugun okudugum 3.isim konusu birileri dur desin artik allah hayirli saglikli bi evlat versinde once..

Konu sahibesinin cümleleri biraz gülerek söylenen cinsten, hani espriyle karışık laf sokmaca gibi de görünüyor. O nedenle karşı taraf filan alınmamış olabilir.
Ha öyle değilse durum vahim, ama espriyle karışıksa gerçekten, ikisinin arasındaki tarz der geçerim.
Aynen gülerek söyledim, Kaş göz çatar cinsinden değildi

benimki gibi cocuk mevzusu sürekli ortada olsa dövcen kaynanayı :KK53::KK53:

Back
X