• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideden bombalar

konu sahibesi cevap verme hakkini kullaniyor adi saldirma oluyor
ama yorum adi altinda yargilamak terbiyesiz saygisiz demek yorummu oluyor?

yatak odasina girip cekmecesini karistirip prezervatifleri almasi normalmi?
erkek olsun babasinini ismi olsun demek normalmi?

bir kadina hamile olsun olmasin erkek olsun kiz olsun diye ismarlama konusmak ne kadar
kirici ve uzucu.. ben hamileyim (iki kizim var) bu sefer erkek olur insallah demelerine fitil oluyorum
ismide hazirdir kesin ! cok isteyen kendisi dogursun

kocasi bile bir sey demedigine gore bence ortada kirici bir durum olmamis sadece had bildirme olayi olmus
iyide olmus

ağzına sağlık

ben mutfaktayken odama girip cekmecelerimen korunma yöntemlerimi alip cantasina atan kadina
ben beterini yapardim sanirim

Nedense burada eleştiren herkes çok kibar herkes prenses gibi .Bırakın allahaşkına evlerinde pişirdikleri yemeğe karıştırmazlar değil ki bebeğe

kayınvalideniz peki size üsturupsuz bi şekilde konuşsa eşiniz kayınvalidenize sessiz kalırmıydı.

Kayınvalideniz haklı demiyorum anlattıklarınıza bakılırsa aklı başında düzgün bir kadın olmayabilir ama onun düştüğü bu duruma bende kendimi düşürmek istemezdim şahsen :KK51:

konuyu acan arkadaşı kınayanlara sasırdım.
kaynana milleti insanı böyle zıvanadan çıkarıyo işte.
daha olmayan bi bebek ve kaynanadan dayatma!!!
kimse evliliğini kaynanasının isteklerine göre yaşayamaz.
saygısızlık yapılırsa, saygısızlıkla karşılık görmek haktır.
kimse konu sahibi arkadaşı kınamasın bence.

Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni

sen kvne bu lafları sayarken oğlu gık demedimi.. sende tarlaya ektiğini biçersin bunu unutma. gelininden böyle cevaplar alınca anlarsın kv ne hissediyor..

sen kvne bu lafları sayarken oğlu gık demedimi.. sende tarlaya ektiğini biçersin bunu unutma. gelininden böyle cevaplar alınca anlarsın kv ne hissediyor..

hakedersem gelinimde etsin büyük konuşmak falan değil, hakedersem etsin.

konu sahibesi cevap verme hakkini kullaniyor adi saldirma oluyor
ama yorum adi altinda yargilamak terbiyesiz saygisiz demek yorummu oluyor?

yatak odasina girip cekmecesini karistirip prezervatifleri almasi normalmi?
erkek olsun babasinini ismi olsun demek normalmi?

bir kadina hamile olsun olmasin erkek olsun kiz olsun diye ismarlama konusmak ne kadar
kirici ve uzucu.. ben hamileyim (iki kizim var) bu sefer erkek olur insallah demelerine fitil oluyorum
ismide hazirdir kesin ! cok isteyen kendisi dogursun

kocasi bile bir sey demedigine gore bence ortada kirici bir durum olmamis sadece had bildirme olayi olmus
iyide olmus

yani kim kendini bu duruma düşürmek isterki yaptıkları resmen salaklık.akıllı olsun işitmesin.bu herkes için geçerli

demedi çünki annesi devamlı böyle, annesinin huyunu biliyo

hayatım belli ki kvn cahil görgüsüz. sen duymazdan gel madem eşinde huyunu biliyor. bebek hele olsun doğsun o zaman istediğin ismi koyarsın böyle seviyesine düşüp çemkirme bence.

Yok gayet yumuşak oldu, yatak odama girip doğum kontrolu çantasına atan bi kadın, çocuk olsun diye, şimdi de doğurduk cinsiyeti ile adı kaldıydı

Anlamadım haplarını mı saklıyor.
Kv coşmuş. Bu işin bir adım sonrası, yumurtlama testi için senin wc ye gitmeni kollamak, sonuca göre ilk gün Çifter Çifter mesir Macunu yedirip, diger üç gün evine yatıya kalması.
Benden söylemesi.
Erkek istermis de KP nin adını koyacakmışsın da.

Edit: komplo teorisyeni olcak hatunun bea

iyi KV değil salak KV bence.abuk subuk konuşmalara gerek var mı? bu lafları işitmeye ? kaşınmıyor mu?

Karşınızdaki insanın yanlış yaptığını düşünüyorsanız sizde yanlış yapmak zorunda değilsiniz.
Konu sahibinin kayınvalidesini bende tasvip etmiyorum fakat başka şekilde bir cevap verilebilir.
İnsanın eşinin ailesi ile bir çizgisi ve seviyesi olması lazım.

kaynana haketmiş ama seninki yinede çok sert olmuş. madem her zaman böyle sallamıcaksın konuşsun dursun

büyükler, hele de torun isteyenler böyle konuşur. madem çocuk falan yok ortada, he der, geçersiniz. aynı şekilde laf sokup bozmaya çalışmak çok yanlış olmuş.

Bayanlara sormak istiyorum: Kayınvalideniz odanıza girip doğum kontrol eşyanızı alıp çantasına atsa sizin saygınız ne kadar olurdu? Hayır yani, ben olsam çok sert tepki gösteririm de. Odama giriyor part 1, çekmecemi açıyor part 2, gelip bir de prezervatifi alıyor en yok artık dananın kuyruğu! Konu sahibi illallah etmiş artık. Yine de böyle konuşması yanlış tabi doğru demiyorum ama yaşça büyük diye kayınvalidenin de her şeyi yapmaya hakkı yok.

Back
X