- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
iyi akşamlar bayanlar.. akşam akşam yine kafama temizlik tapArken düşünceler geldi ve sizlere danışmak istedim ben mi çok sorun yapıyorum bunu diye.. 8 ay önce doğum yaptım.. kayınvalidem bebeğime hiç bişey takmadı.. takacağın yok para vericem param yok yok şu yok bu diye.. çevremdekiler zaman zaman soruyor kayınvalşden ne taktı diye bebeğine.. hiçbişey diyorum ben bu cevabı vermekten utanıyorum o takmadığına utanmıyor.eşimle sürekli bu mevzulardan tartışıyoruz çünkü çok soğudum onlardan sahte samimiyet geliyor.. eşimin yanında farklı benle yalnızken farklı davranışları var. Çok cahil düşünceleri. Benim annemin durumu olmamasına karşın çeyrek taktı. Sürekli durumu yok tavrında tamam çokda durumu olmsyabilir ama bi çeyrrek bi künye takacak kadarda değil. Hamileliğimi en başından beri biliyor her ay 20 lr koyup bi çeyrekte mi alamazdı diyorum. Düşündükçe sinirlerin bozuluyor görüşüp fazla samimi yüz göz olmak isteniyorum bu bana, bebeğime, oğluna verdiği değeri gösterir diye düşünüyorum. Eşim ise sürekli yok durumu yok bana söyledi takamıyacağını felan fiyor. Üstelik sürekli kocamdan beklenti içinde para istiyorlar yok biletimş sl yok harçlığımı ver il dışına bir yere gşdiyorum diye.. yok dr a bioenerji dr na gidecekmiş.çok canım sıkılıyor biraz ayrıntısız anlattım ama..