Kayınvalideden nasıl uzaklaşırım?

Sizin probleminiz beni hattirlatti.
Maalesef ben sizin kv yerini kiz kardeşimde sizin yerinizi aliyor.
Fakat ben ağlamalik değillim ama çok dert yanarim çok problemleri anlatirim.
Hayattimda güzel,mutlu ve neşeli olaçak şeyler yokve kendimde yalniz neşelenemiyorum.
Şimdi kızkardeşim benden soğudu ,bana iyi gelmiyorsun dedi.
Benim içim yaniyorum , kalbim kan akiyor.
Canını ver deseler vereceğim kardeşime.

Yani bunu dert yanma olarak görmüyorum sadece. Ben de konuşurum anlatırım. Ama mesele, rahatsız olduğumu belirttiğim konularda devam edilmesi. Üzülüp başımın ağrıdığını bilmesine rağmen kv min bir adım atmaması..

Dertlenmekse herkes dertlenir yoksa.

Berbat bı karaktersın dıye gırıs yapan uye sacmalaması K kazzy
hayatınız anlattıgına gore okadar vasatın altında kı sozlerınızı cıddıye almıyoruz

Konu sahıbesı en guzeli mesafe koymak
Bunaldıgınız an konuyu degıstırıp baska seylere yonelmek
Gercekten yıpratıcı olur tahammulunuzu zorlar anlıyorum sızı

Teşekkür ediyorum, gelen mesajlar biraz güç verdi, biraz daha net kendimi ifade edip başka şeylere yöneldiğimi belli edeceğim.

Kırmızı oje nihayet muhatabimla basbasayim
Size söyledim isterseniz bana kızın haksizsiniz kizmada demiyorum ama sözümü yemem düzeltir mi Özürse beklentiniz ve bu bir zaferse sizin için defalarca Özür dileyebilirim benim için sonuç önemliydi msj yerine ulaşın istediğim içindi reelde kata ağzımdan beddua cikmamistir dahi hakaret bilmem kendimi ifade edebildim mi maksadım...son olarak şunu söylemek istiyorum bir kV msl daha acildi az evvel okursanız belki kendinize şunu sorarsanız
KV min özünde iyi bir insan olduğunu kendi ağzımla soyluyorum
Bu kadar insan kV den özür dilemelisin diyor diğer konu ve konu sahibesini kast ediyorum
Madem öyle burada siz ve fikirdaslariniz hep iyi ve haklı farklı düşünce yapısında olanlar mutsuz ve haksız...
Ayrıca itiraf etmek istedigim bir şey var Maksadimin dışında olmuş yaptığım o an çünkü farkında olmadan beddua etmişim konu beni benden çıkarmış yani ki sağolun sizde hassasiyetimden.kaynaklandığını görebilmisiniz
De keşke dost acı söyler kısmınıda gorebilseydiniz o zaman fikirler yandaş bulduğu için doğru sayılmazlar diyebilirdiniz

Size söyledim isterseniz bana kızın haksizsiniz kizmada demiyorum ama sözümü yemem düzeltir mi Özürse beklentiniz ve bu bir zaferse sizin için defalarca Özür dileyebilirim benim için sonuç önemliydi msj yerine ulaşın istediğim içindi reelde kata ağzımdan beddua cikmamistir dahi hakaret bilmem kendimi ifade edebildim mi maksadım...son olarak şunu söylemek istiyorum bir kV msl daha acildi az evvel okursanız belki kendinize şunu sorarsanız
Bu kadar insan kV den özür dilemelisin diyor diğer konu ve konu sahibesini kast ediyorum
Madem öyle burada siz ve fikirdaslariniz hep iyi ve haklı farklı düşünce yapısında olanlar mutsuz ve haksız...
Ayrıca itiraf etmek istedigim bir şey var Maksadimin dışında olmuş yaptığım o an çünkü farkında olmadan beddua etmişim konu beni benden çıkarmış yani ki sağolun sizde hassasiyetimden.kaynaklandığını görebilmisiniz
De keşke dost acı söyler kısmınıda gorebilseydiniz o zaman fikirler yandaş bulduğu için doğru sayılmazlar diyebilirdiniz

Özür beklemiyorum, sadece sizin de daha anlamaya yönelik yorumlamanız için yazdım bu kadar.

Bazen sadece kv leri yerden yere vuruyorlar, bazen de sadece gelinleri. Yani bunda genelleme her zaman yanlışa götürür. Siz sadece kv tarafından baktınız. Ben 2 aydan beri sevmediğim bir ülkede yaşıyorum eşimle. Önceki konumda da yazdım. Ailemi özlüyorum, yuvama alışmaya çalışıyorum. Üzülmem bile kaosa dönebiliyor. Benim haklı olduğum yerler var, ve bu konuda haksız olduğumu düşünmüyorum.

Hayat bana insanlara dümdüz kötü ya da iyi dememeyi öğretti. Konuma da kv kötü değil diye başladım ama sanırım kvden çok çekmiş olanlar bunu nankörlük olarak algıladı.

Aslında ortalamayı kendimiz aşağıya çekiyoruz haline şükret diyerek. Tabi kimse isyan etmesin ama amaan başkasının hali daha kötü diye de kendimizi yanlış olaylara adapte etmemeliyiz.

Ülkemizde ve bulunduğum kültürde hala böyle sorunlar varsa bu bizim suçumuz. Fikrim bu yönde.. Herkes gelinin de, damadın da, annelerin de hakkını olduğu gibi verirse o zaman objektif sağlıklı aileler olabiliriz.

İyi günler dilerim.

Bi tanede bende var ayni bizimki her gittigimde veya telde oglunadegil bana yapiyo sadece 7 cocugunada yapmiyo.

Ben cok iyi bir dinleyiciyim,onuda anlamaya calisiyorum.
Empati kuruyorum hep hem onu hemde kendimi uzmuyorum.

Ben telde agladiginda ne olur aglama zaten
Gurbetin dibini yasiyorum annemi babami kardeslerimi cok ozledim diyorum.Kirmadan ama.

Benim ailemi soruyo nasillar diye telde gorustunmu,bende iyi olduklarini soyluyolar zaten bisi olsa bile bana soylemezler diyorum.

Anladin umarim tatlim.

Banada cok yapmacik gelirdi onceleri
Ama sonra beni cok sevdigini anladim.
Cok sanslisin bence .

Zakkum nedir biliyomusun?

Back
X