Kayınvalideeee yine

Şuan derdim görümceme takı takma olayını nasıp yapıcam.birde bnm ail

Durumları olmasa vallahi umrumda değil ama ben okadar şeyden kıstım herseyin okadar oluruna gittimki ev sahibi olalım diye.ev satılınca ama yapılcak dendi yapılmadı .ben ellerindeki kullanılmış tv yi aldım.ona verceğimiz parayla eve eksik alırız .zaten taksitle alıcaz sonra alınır diye.ama ev satıldı.tv almıycam size tv sözü veren olmadı dediler.kv de ben ona telefon aldım tv yerine dedi.Allah aşkına bekarken alışverişe gidiyolar eşim bişy alıcakmış.sonra cayıp evlerine daha lüx tv ile kndine cep tel almışlr.bende eski tvlerini aldm .banane bekarken aldığı şeyden sanki evlenınce ya kocana tel ya evıne tv dedi
Gelde böyle insanlarla iyi ol! 2 yüzlü olan bu insanlardan ben bile buz gibi soğudum.Sen dikkatli ol yarın birgün yalan iftira da atabilir aranızı da bozabilir kocanla . ' Allahım sana herşeyin en iyisini hayırlısını versin amin

Madem artık evler ayrıldı, eşiniz de akillandiysa siz de girin bir işe birikim yapın biraz birlikte. Olan olmuş artık. Bundan sonrasına bakacaksiniz.

Şükür eşim çok iyi.ilk bebeğimizi bekliyoruz.bu parayıda bebeğimiz olursa alınca hep onun için neler yaparız diye düşünüyorduk.şükür bebeğime hamileyim eşimde çalışıyor gelir gideride karsılıyor.tadımız tuzumuz yerinde.Şu durumda ben takı neden takayım görümceme.takmak istemiyorum ama arada eşim var ailesinin yaptıkları yüzünden onuda mahcup etmek istemiyorum.abisi takı takmadı diyecek illaki herkes bi taraftanda onlar düşünsün oğullarını ne duruma düşürdülr.

Gelde böyle insanlarla iyi ol! 2 yüzlü olan bu insanlardan ben bile buz gibi soğudum.Sen dikkatli ol yarın birgün yalan iftira da atabilir aranızı da bozabilir kocanla . ' Allahım sana herşeyin en iyisini hayırlısını versin amin

Amin..Allah razı olsun.Aile dostumuz var ayrılıyorlar 10aylıklar daha.aile sorunları var butarz.anlatınca kıza hak veriyorlar deli oluyorum.mağdem haklı bana gelince niye haklısın diyip yapmadınız.bazen inadınamı yapıyor diye düşünüyorum

Boşver kocanla iyi olda varsın onlardan alacağın olsun seni gördükçede her defasında onlar utansın ..

Yani takısını alalım mı :/ bilezik hemde.abi olunca çeyrekte olmaz
Siz niye utanacaksınız ki onlar utansın. Ben olsam elimi kolumu sallaya sallaya gider, takı merasiminde de malum altınlarım bana verilmedi yoksa sana bilezik takacaktım der, bir de resim çektirirdim

Siz niye utanacaksınız ki onlar utansın. Ben olsam elimi kolumu sallaya sallaya gider, takı merasiminde de malum altınlarım bana verilmedi yoksa sana bilezik takacaktım der, bir de resim çektirirdim

Ya biri bana sorsa bende öyle derdim ama ya dilimin ucuna geliyo söyliyemiyorum.normalde böyle biri değildim ama onlara gelince sadece böyleyim.resmen dilim düğüm oluyo

Şükür eşim çok iyi.ilk bebeğimizi bekliyoruz.bu parayıda bebeğimiz olursa alınca hep onun için neler yaparız diye düşünüyorduk.şükür bebeğime hamileyim eşimde çalışıyor gelir gideride karsılıyor.tadımız tuzumuz yerinde.Şu durumda ben takı neden takayım görümceme.takmak istemiyorum ama arada eşim var ailesinin yaptıkları yüzünden onuda mahcup etmek istemiyorum.abisi takı takmadı diyecek illaki herkes bi taraftanda onlar düşünsün oğullarını ne duruma düşürdülr.

Su takı meselesine çok takiliyorsunuz. Elbette alacak abisi.
Kardeşinin düğününe eli boş gidecek değil.
Size yapılanın bu durumla alakası yokki bunu dillendirip duruyorsunuz.
Ayrıca da eşinizi de arada birakiyorsunuz böyle yaparak.
Bu kadar maddiyat iç içe olursa hesaplar karışır. Olmamaliydi, zararın neresinden dönülse kar dönmüşsünüz.
Ama kardeşinin düğünüyle bu durum birbirine bağlamayın

Artık çok geç geçmiş olsun sen onların üstüne bi bardak su iç. He uğraşırsın uğraşmaya ama hem boşandıgınla.

bu tarz durumlarda eşinizin müdahale etmesi gerekir.
keşke en başta altın falan vermeseydiniz.

valla bu konudan hiçbir şey anlamadım. gittim diğerini okuyup anlayıp geldim :D
siz maddi olarak çok büyük kazık yemişsiniz . neyse ki eşinin aklı baındaymış da yıllarca aynı kazığı yiyerek, evinin rızkını hiç etmemiş. yol yakınken kurtarmışsınız paçayı.
bence muhabbeti kesmeyin. sonuçta aile birşekilde bir araya gelinecek. kız çeyizi çok zor gerçekten. ha ben kendi başıma yaptım ama ıvırı zıvırı inciği cıncığı hiç bitmiyor. bişey demeyin onlara. bu süreçte yaşayacaklar zaten gerekeni. izleyin sadece.

tam olarak aynı şeyi yaşamasam da bize de takı takacağına söz vermişlerdi sevindik eşimle borç öderiz diye bir çeyrek bile takılmadı . sonra biz ablaları falan evlenirken ufak da olsa bişeyler taktık. siz takınızı takın eşiniz utanmasın.

Aslında konu açmıştım ayrıntılı yazdım orda ama fikir gelmeyince özetliyim dedim.Kv takılarımı borç bitince yapcam dedi.ev satıldı borçlar kapandı.ogüne kadar hep şöyle alırız böyle alırız diyolardı ogün geldi ben bu parayı kızıma ayırcam .onu evlendircam daha çeyizine düğününe harcıycam dedi.hesaba göre ellerinde 8ay öncesine kadar 57bin civarı kalmıştı (emekli maası üzerine kredi çekilmişti 300-400kalıyordu eline ) 27bine ev için çekilen kredisi ödendi 30bin kaldı.Ona rağmen almadılar yani.emekli maası ve görümcemin maaşıyla gecınıyorlar.geçen ağızlarından kaçırdılar o krediyi ödememişler meğer.emekli maasından kesilmeye dewam ediyormuş.başka hiçbir borçları yoktu.şimdi görümcem sözlencek 4aya evlenmek istiyorlar. para yok para yok nasıl altından kalkarız diyip duruyorlar.bana ailen herseyi yapmak zorunda demişti.şimdi kendi kızın nesini daha ucuza getirsem diye kıytırık seylerle ceyiz düzmeye çalışıyo.ben napsam bilmiyorum.hepsini noldu şimdi demek istiyorum ama diyemiyorum.birde takı takmak istemiyorum ama eşimde damada vs mahcup olur diye üzülüyorum.bak abisi bişey takmadı diycekler :KK43: ne yapmam lazm
Görümceni bağlayan bir durum yok burda.Abi olarak evşenecek kızkardeşine hediyesini takmalı.

Oda bna hiçbişey yapmadı.olaylar esnasında destek olmadı.birgün bile aracılık yapmadı.ona kırgınlığım oyüzden

Back
X