Aslında konu açmıştım ayrıntılı yazdım orda ama fikir gelmeyince özetliyim dedim.Kv takılarımı borç bitince yapcam dedi.ev satıldı borçlar kapandı.ogüne kadar hep şöyle alırız böyle alırız diyolardı ogün geldi ben bu parayı kızıma ayırcam .onu evlendircam daha çeyizine düğününe harcıycam dedi.hesaba göre ellerinde 8ay öncesine kadar 57bin civarı kalmıştı (emekli maası üzerine kredi çekilmişti 300-400kalıyordu eline ) 27bine ev için çekilen kredisi ödendi 30bin kaldı.Ona rağmen almadılar yani.emekli maası ve görümcemin maaşıyla gecınıyorlar.geçen ağızlarından kaçırdılar o krediyi ödememişler meğer.emekli maasından kesilmeye dewam ediyormuş.başka hiçbir borçları yoktu.şimdi görümcem sözlencek 4aya evlenmek istiyorlar. para yok para yok nasıl altından kalkarız diyip duruyorlar.bana ailen herseyi yapmak zorunda demişti.şimdi kendi kızın nesini daha ucuza getirsem diye kıytırık seylerle ceyiz düzmeye çalışıyo.ben napsam bilmiyorum.hepsini noldu şimdi demek istiyorum ama diyemiyorum.birde takı takmak istemiyorum ama eşimde damada vs mahcup olur diye üzülüyorum.bak abisi bişey takmadı diycekler

ne yapmam lazm