kayınvalideler hakkında düşünceler :)

Bakışlarından bile rahatsız oluyorum, kadının kirpiğinin ucu bile bana "ben senden nefret ediyorum" diye bağırıyor resmen.. Oğlunun bana olan düşkünlüğünü asla kabullenemedi, asla da kabullenemeyecek. Sinir oluyorum, sinir..

oğlu annesine düşkün değilse sıkıntı yok :)

Değil de, moral bozuyor işte..
üff hepsi aynı valla ben hep annem gibi bi kayınvalidem olsun istemiştim ama maalesef olmadı benim annem çok aşırı anlayışlıdır hiç gelmedi aramadı fln dert etmez ama kaynanamla görümcem oturur benim niye aramadığımı niye gitmediğimi düşünürler bide çalışan bi insanım onlar gibi akşama kadar evde k.ç büyütmüyorum ayy yine sinirlendm

Gerçekten hepsi aynı. Benim eşimin annesi babası ayrı, babasını severim. Görümcem yok ama onun yerine görümceden beter bir teyze faktörü var bizde. Kaynanam ve eşimin teyzesi sinsilik güçlerini benim için değilde dünya için birleştirseler halledemeyecekleri sorun yoktu inan bana.. Birde kaynanamda eşimin teyzeside o kadar gençler ki, eşimle üçü yan yana gelsinler üç kardeş gibi duruyorlar. Haliyle bir gelinle (yani benimle) uğraşmakta ortalama bir kaynana ve teyzeden daha dirençliler Bir de sende en azından bir anne faktörü var, bende o da yok..

benimde görümcem tüm dünyayı karıştırabilcek kapasitede ana kız otururlar birbirlerini doldururlar bide oğlunun yanında bana canımmmm prensesiiiim falan der onun için ben annesi hakkında bişey desem seni ne kadar seviyolar der heme benimki annesine çok düşkün valla senin en azından düşkün değilmiş sanslısın bizim ki annem annemmm der gider öper koklar dakikalarca.. bide annesi arada hasta numarası yapar ağlar acıtasyon yapar ay neler neler ya

Korkmuyorda canım manım prensesim derken çarpılıp yamuk kalacak diye Kız benimkilerde öyle bir eğilimde yok. Kaynanam cüzzamlıymışım muamelesi yapıyor yanıma bile gelip oturmaz kaçabildğince kaçar benden Hatta gelin almada içeri benim güzel gelinim diye girdi, herkes şok kaç telefon aldım sana ne dedi duydunmu Queen Beee diye Ama işte benim kaynana genç ya, yüksek ihtimalle kıyaslamaya girip kıskanıyor beni. Seninkisinin yaşı varsa ondan yapmacıkta olsa sevgi gösterisinde bulunabiliyordur. Mesela benimkisi bana çok zayıfsın kilo al ayol der, bir yandan benim kiloma inmek için abuk subuk ilaçlar kullanır. Saç rengim bakır benim. Boyatsanmı saçını acaba der, gider kendisi alıp bakıra boyar falan. Çok enteresanlar. Teyzeside bakıra boyatmış saçını. Çok acayipler çok. Ama eşim onlara düşkün olsa sanırım evlenmezdim. Katlanamazdım yani. Allah sana sabır versin

benimki düşkün eskiye göre baya düzeldi ama yinede kendime çekmeyi başardım ay hastayım ayağına yatıp oğlunu çekiyo kendine biz sevgiliyken bacağım ağrıyo oğlum ilaç sür masaj yap dedi dışardan gelmiştik kızılayla evdeydi annesi bizi beklemek yerine kızına sürdürebilir yani bana gösteriş yapcak ya bak sürüyo diye neyse sürdü sonra bende askım bacağım ağrıyo benimde şişti galiba masaj yapsana vicksle dedim bende yaptırmıştım hahaha banada çok zayıfsın kilo al diyip duruyolar sinir oluyorum ben çok yemek yemem yiyemiyorum iştahlı değilim ayy onlara gidim söylenir durur hiç bişey yemiyo diye oğluda öğrenmiş oda eleştirip duruyor yemek yemememi kıskandığını beni biliyorum oğlundan oğlunu paylaşamıyor ama kimseye belli etmiyor ama ben anlıyorum tabiki .. keşke evlense diyorum bazen ama 60 yaşında artık

Hic biseyini sevmiyorum :) yapmacik geliyo cok konusuyo ve sanki sadece kendi dedikleri bildikleri dogruymus gibi davraniyo.

Hic biseyini sevmiyorum :) yapmacik geliyo cok konusuyo ve sanki sadece kendi dedikleri bildikleri dogruymus gibi davraniyo.
alışmaya çalışıyorum bende artık sevmesemde görmezden geliyorum takmıyorum yani en güzeli taka taka deli oldum çünkü

alışmaya çalışıyorum bende artık sevmesemde görmezden geliyorum takmıyorum yani en güzeli taka taka deli oldum çünkü
Bizim evler dipdibe.. hic gitmem arada yemege gideriz. 2 dk otursam kafami sisiriyo resmen. Alisamadim alismicamda ama korkuyorum cocugumda ona benzeyecek diye :)

Klasik erkek annesi yani... Yerini, haddini bil yapmaya çalışmış. Ne geçecekse eline.. 60 yaşında bile tavırlara bak hele.. Benimki daha 45 yaşında, teyzeside 36 falan

Klasik erkek annesi yani... Yerini, haddini bil yapmaya çalışmış. Ne geçecekse eline.. 60 yaşında bile tavırlara bak hele.. Benimki daha 45 yaşında, teyzeside 36 falan
ay benim abimler gelse 2 gün sonra annem hadi gidin artık evinize der annem hep abime beni değil karını sev falan der hiçte böyle saatlerce oturmayı sevmez hayatta gitmez evlerine fln keşke annem gibi olsaydı onlarda. ama benim kayınvalidem bayılıyo bizle oturmaya bende çok sıkılıyorum hiç ssevmiyorum yani aman idare ediyorum napım fazla samimi olmadan eskiden kafama çok takardım 22 yaşındayım psikolojim bozulmuştu taka taka bide devamlı annen şöyle böyle dedikçe ben kötü olcaktım gözünde onun için eleştirmiyorum artık annesini

Yaşıtmışız Ablamda kaynana madurlarından bana hep öğütlemiştir sakın kocana kaynananı kötüleyip durma sonunda sen kötü olursun diye... Ama ben kendimi tutamam hiç bu konularda. Sinirli bir yapım vardır, annesine söyleyemeyince ortamdan ayrulınca eşime başlıyorum söylenmeye; anan aşağı anan yukarı Kıyamam oda, haklısın hayatım ama ben ne yapayım benim elimdemi der. Onada üzülüyorum sonra.. Yeni evliyim, zamanla öğrenicem inşallah durumu metanetle idare etmeyi Annen gibi kaynana bize denk gelmedi

ayy yapımız aynı ama bendende sana tavsiye annesini kötüleme sakın ben o hatayı yaptım başıma kalktı sonra o zamanlar bana hak verirdi haklısın yeter artık bıktım anlayışsız onlar derdi hatta biz sevgiliyken benim için annesi ve ablasıyla tartıştı evi terk etti falan düşün yani bende sonra salak gibi hep anasını kötüledim gitmek istemiyorum size sevmiyorum anneni fln dedikçe annesi değerli oldu ben haksız göründüm hatta annesini savunmaya basladı bende onun için mağdur rolü yapcm hiç kötülemicem

Vuuu sen çözmüşsün işi 3 yıllık sevgililik dönemimizde hep anasını oturup benimle çekiştirdi. Çünkü kendiside annnesi yüzünden hep madur büyümüş bir çocuk, çok kin dolu annesine. Hatta aralarını ben yaptım, görüşmezdi annesiyle. Gerçi iyi mi yapmışım, belamımı aramışım bilmiyorum ama Hem aralarını düzelttim hem ben kötü oldum anlayacağın.. O yüzdende çok sinirleniyorum olanlara. Şimdi yeni evliyiz. Şu sıralar yapmacıkta olsa kaynanam bana pek iyi davranıyor, teyzesi hala aynı hiçbir değişim yok.. Bilmiyorum bakalım evlilik ne getirip ne götürecek...

amannn boşver samimi olma sen yinede ayrıca ne güzel annesiyle küs olması keşke benimkilerde küsse ana oğul pe severler birbirlerini vıc vıcccc .. annesini aşırı seviyor değişmez artık kabullendm ben napım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…