mesafe iyidir ve ne kadar saygı hoşgörü görüyosan o kadar gösterceksin hep allttan alan hoşgörülü olan gelin olursa kayınvalide ego tatmin eder gelin üstünde.Benimki bazen iyi bazen kötü. Aramaz sormaz ben zor durumda olduğunda her gün arardım ama baktım yok sadece cumaları aricam cuman mübarek olsun demeye o kadar artik.
Farklı şehirlerdeyiz her gün oğluyla konuşur. Geldi mi 1 ay kalır işe elini sürmez. İyi sanırım bilmiyorum. Kendi annenin yerini tutmaz tabi..
Valla insanlar sen işlerine yaradığın sürece iyiler. Tecrübeyle sabit. Arayanı ararım soranı sorarım bundan sonra. Eşim bir şey derse de gösteririm telefonu annen beni kaç kez aramış ki derim.mesafe iyidir ve ne kadar saygı hoşgörü görüyosan o kadar gösterceksin hep allttan alan hoşgörülü olan gelin olursa kayınvalide ego tatmin eder gelin üstünde.
benimkide ilk baslarda bilerek bacaklarını ovdururdu nısanlıma bana msj vermek için bak nasıl yapıyor msjı
arasan ne aramasan ne .. kaynanaların ne bu arasınlar gelsinler merakı allahım ya .. ben ilk bastta dedim ben araamayı sevmem bana alınmayın bozulmayın dedim aramıyorum özel günler dışında aramam da yani. onlarda akıl edip beni hiç aramaz doğum günümde bile aramadılar daha iyi aramasınlar..Valla insanlar sen işlerine yaradığın sürece iyiler. Tecrübeyle sabit. Arayanı ararım soranı sorarım bundan sonra. Eşim bir şey derse de gösteririm telefonu annen beni kaç kez aramış ki derim.
bizimkiler çok kalabalık değil ama annesi yetiyor inanyani ne bilim benim ailemde de yoktur geline gidelim vs diye benim abimin karısı çok severiz ama hiç gitmeyiz evlerine bu yüzden annemle arası çok iyi ş.dışında oturuyolar gelip kalsınlar annem hadi gidin artık der bende sevmiyorum iç içe olmayı ama maalesef kaynanamın yapısı böyle acayip derecede seviyor oturulsun.. onlara gittiğimde gidiyoruz odaya yanına oturuyoruz sonra sıkılıyorum salona geçiyoruz hemen geliyor bırakta yalnız kalalım bende surat asıyorum hemen allahtan nişanlım anlayışlı biliyo sıkıldımı fazla oturtmuyo onlarla
Aramadiklari gibi çok sık gelmeseler oda iyi :) seviyorum aslında zararı yok şuan ama ben iyi olduğum için. İçinde neler var Allah biliyor damarına bassam uğraşamam dilleri çok vararasan ne aramasan ne .. kaynanaların ne bu arasınlar gelsinler merakı allahım ya .. ben ilk bastta dedim ben araamayı sevmem bana alınmayın bozulmayın dedim aramıyorum özel günler dışında aramam da yani. onlarda akıl edip beni hiç aramaz doğum günümde bile aramadılar daha iyi aramasınlar..
aynen bizimde öyle daral geliyor bana kaynanayla 1 saatten fazla oturunca zaten kaynanamda artık çözdü beniAman ya bende sevmiyorum icli disli oyle sey bizde yok , zaten toplasan sülale bir avuç bizimkalabaliga hic gelemiyorum ben
yüzümüze iyiler tabi içlerini bilemeyiz ki hem sevmiyolar hem gelmek istiyorlar bi cinsler ya otur evinde ne gidip duruyosunAramadiklari gibi çok sık gelmeseler oda iyi :) seviyorum aslında zararı yok şuan ama ben iyi olduğum için. İçinde neler var Allah biliyor damarına bassam uğraşamam dilleri çok var
kesinlikleSevdiğim yönü oğlunu benim için doğurmuş olması
yalnız bu konu aşırı şiddet ve nefret içeriyor şöyle bir yorumları okudum da +13 olmalı
Ooo cam seker hile tasiyosa cay keyfine oldukca duskun. Yok cnm Erzurumlu değiliz. Ayni kv den bahsetmiyoruz emin oldumHem limon hem cam şekerlerden taşıyor
Erzurumlumusunuz
Canim o bütün annelerde var benim kayınvaldem de öyle eşimler 3 kardeş abimiz var evli kiz kardeşi var evde eşim ortanca biz beraber oturuyoruz kayinvaldem de her yere beraber gidelim bir arada olalim ister bazen düşünüyorum haklida evlatlari bir arada olsun bir arada görüyüm istiyorbenimkide iyidir kızım prensesim falan der ama hep böyle yanında olalım hep onla oturalım istiyor tek kusuru bu
Canim ben hakli bulmuyorum herkesin hayati var planlari var vw hergun ayni psikolojide degiliz yani arada birlikte olunur ama benim kv hep hep hepppp istiyor ya yanliz kalip konuscaklarimiz oluyir bi bakiyorum almis cayini gelmis yanimizaCanim o bütün annelerde var benim kayınvaldem de öyle eşimler 3 kardeş abimiz var evli kiz kardeşi var evde eşim ortanca biz beraber oturuyoruz kayinvaldem de her yere beraber gidelim bir arada olalim ister bazen düşünüyorum haklida evlatlari bir arada olsun bir arada görüyüm istiyor
evlenince cok cekersin oglunu paylasamiyorçok zevk alıyorlar her dakika oğlu ve geliniyle olmaktan oğlan anneleri bunu henüz bende anlayamadım nasıl böyle hoşuna gider
kızlar benimkine siz karar verin iyimi kötümü yılın belirli dönemlerinde köye gider o sürede çocuğuma annem bakar geldiğinde de sürekli bi yerlere gitmesi gerekir yada çok pimpiriktir başı ağrısa 3 gün yatar annem bakar ama eşim hep kendi annesinin baktığını iddaa eder kendi annemden daha fazla bi şeyler alırım harçlık veririm sırf eşim memnun olsun diye ama eşim kendi anneme yaptıklarımı hep önüme sürer istanbulda olduğu zamanlar birlikte yaşarız evi süpürür çamaşır yıkar yemek yapar gönülden söylüyorum keşke hiç yapmasa da akşam geldiğimde yaptım dediği şeyi o halde görüp sinirlenmesem birisi aradığında sürekli hastayım der sanki biz vicdansızız zorla baktırıyoruz çocuğum annemde olsa bizden ayrılmaz kendi evine gitmez daha da gözüme batar bi hafta sonum var hafta içi 11 de kalkınca uykusuzum der hafta sonu kalkıp da çocuğu alim de 1 saat fazla uyusun demez kahvaltı sofrasına prensesler gibi çayı dolduktan sonra yataktan kalkıp oturur sürekli misafirleri gelir kalkıp kendi misafirleri için de olsa eyardım etmez hep bi yerlere gitmesi gerekir akşam misafirle beraber içeri girer oof off ama olsun çocuğuma çok iyi bakar allah razı olsun biraz ayrımcılıkları olmasa eşim de annesine soru sorduğumda sus diye gözüme bakmasa herşey çok güzel olucak ama napalım. ha kendi annem mi annem geldiğinde herşey çok farklı olur eşim annem gelince hep çocuğu bırakıp dışarı çıkmak ister elimi hiç bi işe sürdürtmez annem tabi bunu istemiyorum ama anne işte allah başımdan eksik etmesin. Böyle işte ben kendimi sorguluyorum ben mi kötüyüm diye ama anlamadım gitti siz yorumlayın ben mi kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?