kayınvalideler hakkında düşünceler :)

benimki düşman başına bile demim bende kalsın herşey Allahın adaletine inanıp susyorum...

Ben seviyorum,onlarda beni severler.. Fazla karışır herşeye ama kötülüğüne konuşmaz.. :KK54:

Sevdiğim yönü oğluma bakıyor sabırla sağolsun

ama kendileri fena düzensiz dağınık döküntülü

benim evde kalınca afakanlar basıyor beni

tabi ben gibi işten gelipte daha kahvaltılıkların dışarda olduğunu geldiğinde gören var mı bilmiyorum:KK34::KK34::KK34:

kaloriferin sıcağına peynir zeytin kendinden geçmiş oluyor:KK34::KK34::KK34::KK34:

ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş
ben severim bazen dolup dolup patlar ama yinede iyi kadındır. tabi annem kadar sevemem kimse yapamaz heralde onu. bazen çok konuşur eskileri çok anlatır söylerim sen bunu bana kaç kere anlattın biliyom ben hepsini :KK45: rahatsızlığı olduğu için birlikte yaşıyoruz ama eski kayınvalideler gibi değildir moderndir. öyle olmasa yaşamayacağımı da söylerim zaten kendisine. kvdemle karşılıklı çay doldurup birer sigara yakarız dedikodu yaparız :KK14:

eee tabi saygı gösterirsin :) karışmıyolar gelip gitmiyolar bide her dakka sizle olsalar bence bu kadar anlayışlı olamazdın açıkcası benim suratım hemen düşüyor

Bilmiyorum ozman sıkılrmiydim ama ayni sehirde yasiyo olsak genede gidip gelrdim hep kòye gdesim.gelmiyo tek sikntim köyü sevmiyorum.
Ama genel olarak hic bir sorunum yok :)
Ben bisey dedmmi dogrudur der gecer diretmez esime kzsam anlatsm oda ona kizar. Beni hakli bulur iyidir ya

yaa nesinden şikayetcisin keşke kaynanamda ilgisiz olsa biraz bizden uzak olsaa. benim kaynanam her dakka saniye salise bizimle olmak istiyor ve bu çok can sıkıcı hale geliyor keşke bizimkide ayda yılda bir arasa sorsa
Ama ikisi de zor.
Evlilik hazırlığına karışmaz, maddi manevi sıfır. Manevi olsun isterdim.
Hamile kaldım, tebrik, hayır duası yok
Eşimle hiç iletişimi yok
Doğum yaptım, problemliydi, yine yok!
Torun sevgisi yok
Hayatımızda güzel bir gelişme olur sevinmek yok
Kaç yakınımı kaybettim, baş sağlığı yok
Birlikte toplum içine çıkacak yüz yok.

Bu iletişimsizlik o kadar zor ki, keşke biraz olsun sevdirseydi kendini.
Ben kendimi geçtim, eşim onun evladı, çocuklarım torunları.. Ama yok.. Yaşamak lazım bizimki farklı bir tür

Kayınvalide demek tuhaf geliyor. Hiç kızından ayırmaz beni ona ne alsa gider bana da alır mesela. Hergün konuşuruz mutlaka 2 haftada 1 görüşürüz :nazar:.Sanırım biraz kısmet meselesi insanın rahat rahat anne diyebileceği bir kayınvalide bulmak bence :nazar::nazar::nazar:

Bilmiyorum ozman sıkılrmiydim ama ayni sehirde yasiyo olsak genede gidip gelrdim hep kòye gdesim.gelmiyo tek sikntim köyü sevmiyorum.
Ama genel olarak hic bir sorunum yok :)
Ben bisey dedmmi dogrudur der gecer diretmez esime kzsam anlatsm oda ona kizar. Beni hakli bulur iyidir ya
öyle kaynana sevilir valla

yüzüne derken mesala pat diyemi diyorsun nasıl bir şekilde diyorsun bende oğluyla çözemiyorum yüzüne söylemek istiyorum konuşmak istiyorum kırmadan nasıl bi şekilde konuşabilir,m
Çok çok büyük bişey olmadıkça pat diye demem
Bi kere fena şişmiştim telefonda haşladım ( 4 yıllık evliyim ilktir, inşallah son olur. Gurur duymuyorum ama haklıydım )
Şaşırdı kem küm dedi, görüşünce de bişey yokmuş gibi davrandı
Bende uzatmadım.

Genelde eşime derim, her aradığında gidemeyiz müsait değiliz diyelim gibi
Ama haftada bir giderim hani ona ses etmem de daha sık istenirse gitmem
Damarıma basılmazsa Ferhunde gelin değilimdir yani :D

Ama ikisi de zor.
Evlilik hazırlığına karışmaz, maddi manevi sıfır. Manevi olsun isterdim.
Hamile kaldım, tebrik, hayır duası yok
Eşimle hiç iletişimi yok
Doğum yaptım, problemliydi, yine yok!
Torun sevgisi yok
Hayatımızda güzel bir gelişme olur sevinmek yok
Kaç yakınımı kaybettim, baş sağlığı yok
Birlikte toplum içine çıkacak yüz yok.

Bu iletişimsizlik o kadar zor ki, keşke biraz olsun sevdirseydi kendini.
Ben kendimi geçtim, eşim onun evladı, çocuklarım torunları.. Ama yok.. Yaşamak lazım bizimki farklı bir tür

herkese kendi yaşadığı zor geliyor işte seninki dışardan bana güzel geliyor mesela sana zor.. bende kayınvalidem keşke bu kadar nişanlıma düşkün olmasaydı diyorum keşke ilgisiz olsa biraz.. her saniye bizle olmak istiyor hergün aramamı bekliyor devamlı gitmemi bekliyor bekliyorda bekliyor ... bence mesafe ve yılda bir görüşmek en güzeli

Çok çok büyük bişey olmadıkça pat diye demem
Bi kere fena şişmiştim telefonda haşladım ( 4 yıllık evliyim ilktir, inşallah son olur. Gurur duymuyorum ama haklıydım )
Şaşırdı kem küm dedi, görüşünce de bişey yokmuş gibi davrandı
Bende uzatmadım.

Genelde eşime derim, her aradığında gidemeyiz müsait değiliz diyelim gibi
Ama haftada bir giderim hani ona ses etmem de daha sık istenirse gitmem
Damarıma basılmazsa Ferhunde gelin değilimdir yani :KK70:
hahahahah :D bu kv her gün görüşme merakı ne bilemedim valla..
en güzeli mesafe mesafe mesafe bende kendim söylemiyorum ben yokken nişanlım söylüyor ama pek tatmin etmiyor sanki ben yüz yüze konuşsam daha iyi olcak gibime geliyor

Ben varım. Gerçekten çok iyi bir kadın. Anlayışlı, sevgi dolu ama aynı zamanda seviyeli. Olgun. Esprili, güler yüzlü, yardımsever. Her zaman şükrederim Allah'a cadı kayınvalideleri gördükçe. Sevmediğim demeyelim ama olmasaydı dediğim tek konu fazla iyi niyetli olması. Bana zararı yok ama bazen çevresindekiler tarafından kullanıldığını hissediyorum kadıncağızın.

Ben varım. Gerçekten çok iyi bir kadın. Anlayışlı, sevgi dolu ama aynı zamanda seviyeli. Olgun. Esprili, güler yüzlü, yardımsever. Her zaman şükrederim Allah'a cadı kayınvalideleri gördükçe. Sevmediğim demeyelim ama olmasaydı dediğim tek konu fazla iyi niyetli olması. Bana zararı yok ama bazen çevresindekiler tarafından kullanıldığını hissediyorum kadıncağızın.
maşallahhhh de vallaa...
olgun bir kv yeryüzünde varmı ya

Back
X