İyi özellikleri:
-Elinde para varsa azıcık duygu sömürüsüyle hepsini alabilirsin. (Hiç olmadı ama olunca öyle olacağını biliyorum)
-Merhametlidir, yaşlılara hastalara bakmayı sever
-Düşüncelidir, evlilik yıldönümümüzü bize bir kaç kez o hatırlattı

-Anlayışlıdır, arabanın ön koltuğuna oturmak, evimin işine karışılması, gezmeme giyimime karışılması gibi sorunlarım hiç olmadı.
Kötü özellikleri
-Çok para harcıyor, bankaya müthiş bir mebla borcu var ve parası yok. Onun yüzünden bizim kartlarımız patladı, kredi çektik, boşu boşuna 2018'e kadar ödememiz var.
-Her an neye kızacağını bilemezsiniz, yanında konuşurken mayınlı arazide yürüyor hissini yaşarsınız.
-Eskileri o kadar çok anlatır ki. Aynı konuyu hiç abartısız, 50 kez dinlemişimdir. Ona kim kazık atmış, kim laf söylemiş hepsini tek tek biliyorum. (Kendiminkileri bile unutmuşken)
-İlk evlendiğimizde oğlunu çok kıskandı, kaldıramadı, işi ayrılırsınıza kadar getirdi, oğlu evden yollayınca 2 sene kadar konuşmadım sonra özür diledi.
-Kimseden fikir almaz, sürekli risk alır. Bu yüzden çok yanlış adımlar atıp büyük zararlara girdi. Sonra bizim başımıza patladı.
Daha var da, bunlar beni direkt ilgilendiren huyları. Gerisi dünyanın geri kalanını ilgilendiriyor, onlar düşünsün