kayınvalideler hakkında düşünceler :)

amannn sinirlenme cnaım alış elden ne geliyor oğulları takmıyor bişey yapmıyor biz üzülüp yıpranıyoruz inan düşünmekten yıpranmaktan 10 kg verdim

Evet çok iyi anlıyorum. Bende 2ay önce Lohusayken 5günde 12 kilo verdim. Bardağı taşıran son damla lohusalığımdı. Allah düşmanımın başına vermesin böyle kp kv

Evet çok iyi anlıyorum. Bende 2ay önce Lohusayken 5günde 12 kilo verdim. Bardağı taşıran son damla lohusalığımdı. Allah düşmanımın başına vermesin böyle kp kv
inan takmaktan 22 yaşında saçlarım beyazladı 10 kg verdim cadımı kaynanam hayır değil ama sinek küçüktür yinede miğde bulandırır sözü tam buna uydu.. bazı şeyler var çok tersime gidiyor ister istemez samimş olamıyorum .. çok anlayışsızlar çokkk

Kaynanam cok severim ben,her yardimima koşar,eşimle olan ilişkimize asla karişmaz ama eşimi tatli tatli uyarir eşini aman üzme diye.bana hep kizim der her telefon görüşmemizin ardindan seni seviyorum kizim der.eşimle başbaşa biryere giderken çocuklara bakar,kimseye karşi kötü konuşmaz benim icin,hafta sonlari balik yapar mutlak çagirir.torunlarini cok sever.bende onu annem kadar cok severim.allah başimizdan eksik etmesin.

ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş
Valla benim kayinvalidem benim kendi annemden cok daha düşünceli ve anlayışlidir

Torun olunca haftada bire iniyo iş benden demesi :KK53:
Bebek sensiz durmuyo babası alıp gidemez kayınvalide sana gelemli ya da sen gidecen, benden demesi
İstemiyom ya :KK57: Anlamıyorum bu abartı torun sevgisini, sen doğurmamışsın ki ne bu habire görme isteği. Tamam çocuğundan bir parça da, her hafta her hafta görmenin de bir anlamı yok bence. Zaten anlamıyorum, doğanı doğurandan çok sahipleniyorlar :KK12:

benim annemden içten içe istemiyor onlarla samimi olmamı.. ya bizim ailerlerde çok farklı onlardan .. ben samimi olamıyorum nişanlım beni böle kabul etti 8 aydır beraberiz beni böyle kabul etmek zorundalar çünkü ben onlara kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda dedim ve ben kimse için değişmemem bence kimse kimse için değişmesin tarzında devamlı konuştum ama benim nişanlım annesine çok düşkün evlensek haftada 1 yetmick gibi ona .. :KK43:
Bence nikah masasına oturmadan söyle.
Haftada 2 kere falan gitsin görsün iş çıkışı, ama seni sürüklemesin. Sürüklerse gitme, gidersen kendi annene götür eşini habire.

aman aman aman kaynana dişleri gedik kaynana
aman aman aman kaynana bir ayağı topal kaynana
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:21::21::21::21:
haha kaynana olarak çok güldüm çok oynarsınız ,kızlar evlenmeden önce tüm şartlarınızı açık ve net ortaya koyun alan sizi öyle alsın kimse gerçek yüzünü göstermiyor sonra bi taraf uzaydan gelmiş türk örf adetlerini bilmiyomuş gibi şoklar yaşıyorlar:KK47:

ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş
Benim ki öyle kuzum hamd olsun elbette her insanın hatası olur kötü huyu olur bizde dört dörtlük değiliz sonuçta ben mesela hiç kayinvaldem diyemem bana çok resmi gelir 5 senedir beraber oturuyoruz elbette ufak tefek şeyler oluyor anneyle kızı arasinda oluyor önemli olan sevgi saygıyı yitirmemek yoksa kızdığıniz şey çabuk söner unutursunuz benim kayinvaldem kafadır bütün çılgınlıkları yapabilirsin onunla hiç hayır demez maşallah biz hızına zor yetişiyoruz herşeyden önce tek başına 3 çocuğunu dört dörtlük yetiştirmiş eli öpülesi kadın yani :KK48::KK74::-):KK71:

Benim kv cok tatli ve cok güler. Cok gulmesini cok seviyorum cunku bende cok gulerim. Gittigimde ne yersin ne yapayim diye sorar gun asiri ya o arar yada ben. Gönlü gözü cok toktur . Cevresindede sevilen örnek gosterilen bir insandir. Cokta beceriklidir o bisey yaparken onu izlemek hosuma gider ;)sanirim oda beni seviyor ve benden memnun :KK200::nazar:. Hosuma gitmeyen bir huyu yok aslinda sadece yemek tarifini hem sorar hemde ben bunu biliyorum der :KK53::KK53: .

ya canım eski kafalılık değil bu lkültür olgunluk görüp geçirmekle alakalı durum ve onların istekelrini devamlı yapmamızı beklemeleri bencillik benim nişanlımda benle başbasa olmak istiyor eminim yılbaşında ama sırf annesi kırılcak küscek diye çıkamıyoruz nasıl zoruma gidiyor günlerdir anlatamam .. ben asla asla asla öyle bi kaynana olmıcam çok anlayışlı olcam eminim buna.. benimde annem var benim annem öyle bi kaynana kiii allah herkese ilerde kızım olursa kızımda dahil annem gibi kaynana nasip etsin annem diye demiyorum ama yemin ediyorum hayalini kurduğumuz kaynana modelinin aynısı :)

bizimde bir tanecik gelinimiz kızımız var ama annemin yaptıklarını görseniz , bizim buralarda açan çok guzel bir çiçek var onu çok seviyor diye türkiyenin öbür ucuna kargoyla çiçek yollayan bir kaynana , bizimki ne haliniz varsa görün bana mi güvendiniz diyor

İstemiyom ya :KK57: Anlamıyorum bu abartı torun sevgisini, sen doğurmamışsın ki ne bu habire görme isteği. Tamam çocuğundan bir parça da, her hafta her hafta görmenin de bir anlamı yok bence. Zaten anlamıyorum, doğanı doğurandan çok sahipleniyorlar :KK12:
Torun bahane zaten daha sık görüşmeye bir sebep daha bulmaca bunun adı

Ben ne cok seviyorum ne sevmiyorum.. Kendisi iyidir torununa bakar bize hep biseyler yapar, gel gelelim yaptiklarini hep yuzumuze sokar, buyutur.. hep hafiften laf dokundurmayi sever. yok gelmediniz hesabi yapar. Olaylari asiri derecede dramatik hale sokar. Evlenmeden once severdim evlendikten sonra tam orta noktada. Soylediklerini takmayip he deyip gectikce sorun yok :)

Back
X