kayınvalideler hakkında düşünceler :)

Benimki bazen iyi bazen kötü. Aramaz sormaz ben zor durumda olduğunda her gün arardım ama baktım yok sadece cumaları aricam cuman mübarek olsun demeye o kadar artik.
Farklı şehirlerdeyiz her gün oğluyla konuşur. Geldi mi 1 ay kalır işe elini sürmez. İyi sanırım bilmiyorum. Kendi annenin yerini tutmaz tabi..
mesafe iyidir ve ne kadar saygı hoşgörü görüyosan o kadar gösterceksin hep allttan alan hoşgörülü olan gelin olursa kayınvalide ego tatmin eder gelin üstünde.
benimkide ilk baslarda bilerek bacaklarını ovdururdu nısanlıma bana msj vermek için bak nasıl yapıyor msjı :D

mesafe iyidir ve ne kadar saygı hoşgörü görüyosan o kadar gösterceksin hep allttan alan hoşgörülü olan gelin olursa kayınvalide ego tatmin eder gelin üstünde.
benimkide ilk baslarda bilerek bacaklarını ovdururdu nısanlıma bana msj vermek için bak nasıl yapıyor msjı :KK70:
Valla insanlar sen işlerine yaradığın sürece iyiler. Tecrübeyle sabit. Arayanı ararım soranı sorarım bundan sonra. Eşim bir şey derse de gösteririm telefonu annen beni kaç kez aramış ki derim.

Valla insanlar sen işlerine yaradığın sürece iyiler. Tecrübeyle sabit. Arayanı ararım soranı sorarım bundan sonra. Eşim bir şey derse de gösteririm telefonu annen beni kaç kez aramış ki derim.
arasan ne aramasan ne .. kaynanaların ne bu arasınlar gelsinler merakı allahım ya .. ben ilk bastta dedim ben araamayı sevmem bana alınmayın bozulmayın dedim aramıyorum özel günler dışında aramam da yani. onlarda akıl edip beni hiç aramaz doğum günümde bile aramadılar daha iyi aramasınlar..

bizimkiler çok kalabalık değil ama annesi yetiyor inan :KK70: yani ne bilim benim ailemde de yoktur geline gidelim vs diye benim abimin karısı çok severiz ama hiç gitmeyiz evlerine bu yüzden annemle arası çok iyi ş.dışında oturuyolar gelip kalsınlar annem hadi gidin artık der :KK70: bende sevmiyorum iç içe olmayı ama maalesef kaynanamın yapısı böyle acayip derecede seviyor oturulsun.. onlara gittiğimde gidiyoruz odaya yanına oturuyoruz sonra sıkılıyorum salona geçiyoruz hemen geliyor bırakta yalnız kalalım :KK70: bende surat asıyorum hemen allahtan nişanlım anlayışlı biliyo sıkıldımı fazla oturtmuyo onlarla :KK70:

Aman ya bende sevmiyorum icli disli oyle sey bizde yok , zaten toplasan sülale bir avuç bizim :KK70: kalabaliga hic gelemiyorum ben :KK35:

arasan ne aramasan ne .. kaynanaların ne bu arasınlar gelsinler merakı allahım ya .. ben ilk bastta dedim ben araamayı sevmem bana alınmayın bozulmayın dedim aramıyorum özel günler dışında aramam da yani. onlarda akıl edip beni hiç aramaz doğum günümde bile aramadılar daha iyi aramasınlar..
Aramadiklari gibi çok sık gelmeseler oda iyi :) seviyorum aslında zararı yok şuan ama ben iyi olduğum için. İçinde neler var Allah biliyor damarına bassam uğraşamam dilleri çok var

Sevdiğim yönü oğlunu benim için doğurmuş olması :KK70:
yalnız bu konu aşırı şiddet ve nefret içeriyor şöyle bir yorumları okudum da +13 olmalı :KK53:

Aramadiklari gibi çok sık gelmeseler oda iyi :) seviyorum aslında zararı yok şuan ama ben iyi olduğum için. İçinde neler var Allah biliyor damarına bassam uğraşamam dilleri çok var
yüzümüze iyiler tabi içlerini bilemeyiz ki hem sevmiyolar hem gelmek istiyorlar bi cinsler ya otur evinde ne gidip duruyosun :D

Sevdiğim yönü oğlunu benim için doğurmuş olması :KK70:
yalnız bu konu aşırı şiddet ve nefret içeriyor şöyle bir yorumları okudum da +13 olmalı :KK53:
kesinlikle :D
nasıl imreniyorum kaynanası evine gitmeyen soğuk kaynanası olanlara :D
onlarda burda şikayet ediyolar kaynanam hiç gelmiyo aramıyo diye

Hem limon hem cam şekerlerden taşıyor
Erzurumlumusunuz
Ooo cam seker hile tasiyosa cay keyfine oldukca duskun. Yok cnm Erzurumlu değiliz. Ayni kv den bahsetmiyoruz emin oldum :KK47:. Benim kv ve kp im hic cay sevmezler cok sansliyim :KK45: kv iceyimmi diye bana sorar :KK53:

benimkide iyidir kızım prensesim falan der ama hep böyle yanında olalım hep onla oturalım istiyor tek kusuru bu
Canim o bütün annelerde var benim kayınvaldem de öyle eşimler 3 kardeş abimiz var evli kiz kardeşi var evde eşim ortanca biz beraber oturuyoruz kayinvaldem de her yere beraber gidelim bir arada olalim ister bazen düşünüyorum haklida evlatlari bir arada olsun bir arada görüyüm istiyor

Canim o bütün annelerde var benim kayınvaldem de öyle eşimler 3 kardeş abimiz var evli kiz kardeşi var evde eşim ortanca biz beraber oturuyoruz kayinvaldem de her yere beraber gidelim bir arada olalim ister bazen düşünüyorum haklida evlatlari bir arada olsun bir arada görüyüm istiyor
Canim ben hakli bulmuyorum herkesin hayati var planlari var vw hergun ayni psikolojide degiliz yani arada birlikte olunur ama benim kv hep hep hepppp istiyor ya yanliz kalip konuscaklarimiz oluyir bi bakiyorum almis cayini gelmis yanimiza :D yani hic anlays yok bide kixziyla ikiso derki cok sanslisin boyle aikeye geldin cok anlayisliyiz biz bizim gibi aile kalmadi de hahah

Benim kv için oğlu bi nevi babası, kocası gibi . resmen taparcasına bağlı. iyi niyetli olabilir, ama bu huyu beni çıldırtıyor, eşimle ufacık dahi tartışma moduna girsek,haklı haksız hiç önemli değil, devamlı oğlu haklı. bende mesafeli olma taraftarıyım ancak hamilelikte, lohusalıkta kesinlikle dibimde olmasını istemememe rağmen birazcık düşünceli olup halimden anlayıp en azından yardım teklif etmesini bekledim. nerdeeee... farklı şehirlerde olmamıza rağmen bi geldiler mi en az 1 hafta hizmetleri görülür aile boyu. ama bu gelin hizmetçi yaaaa... doğumum yakınken geldiler aile boyu tepemde en az 15 gün oturuldu . yemek yapıyorum kv mutfağın yanından geçerken bırak yardım edeyim hamilesin demek yerine bi kolay gelsin dahi dememiştir, şükür ki doğumumdan 5 gün önce bi düğüne katılmak üzere AİLECEK kocam dahil gittiler. artık eşimin istememesine rağmen tepkilerimi gösteriyorum. Çalışıyordum diyor, eğer azıcık düşünecek olsa bu kadın doğum yapacak yardıma ihtiyacı var mı yok mu derdi, ona göre izin alayım derdi.

Kendini de hazırlamış aile boyu hepsine eşim bakacakmışmış gelecekte, yok öyle yağma. Yolunu kestim ummasın bir şey. Evlendiğimden beri yok düğünü, yok bedellisi, yok okulda çektiği kredisi vs. habire borç ödüyorum. Madem bi oğlun var, yapacaktın o zaman oğluşuna birşeyler, madem oğluşunun sana bakmasını istiyorsun, azıcık gelinini de düşünecektin geleceğine yatırım için. Büyük konuşmak gibi olmasın ama kesinlikle yanaştırmayı düşünmüyorum evime. Görelim sadece oğlunun mu evi burası…
dün eşim benden önce işten gelip, hemen yemeğe girişince kaynana kalkıyor yapmaya, oğluna kıyamadığından. benimki can değil mi.

Benim kayinvalidemle aram cok iyi hemen hemen hergun konusuruz ilk zamanlar sorunlar yasadik ama beni cok sever bicir bicirsn der eltim de cok iyi bir insan ama k.validemle arasi kotu tabi sebebi var ck skinti cekti zamaninda yine sorun yasiyor arada hakli cogu konuda kayinpederm mukkemmel bir insan mukkemmel okdr ck seviyorum esim zatennn mukkemmel babasi gibi her isimi yapar bana yemek yapar surpriz biber dolmasi bile yapti yemek hazirlar hep bana kahvalti hazirlar uyandirir mukkemmelim o benimmm ALLAH cc canim ALLAH im onu kotuluklerdn korusun nazarlardan tek kotu huyu inatciligi oda kokeni karadenizli istanbullu ama bilmesem anlarm karadenizli oldugunu ALLAH cc insanin icinden merhameti eksik etmesin

kızlar benimkine siz karar verin iyimi kötümü yılın belirli dönemlerinde köye gider o sürede çocuğuma annem bakar geldiğinde de sürekli bi yerlere gitmesi gerekir yada çok pimpiriktir başı ağrısa 3 gün yatar annem bakar ama eşim hep kendi annesinin baktığını iddaa eder kendi annemden daha fazla bi şeyler alırım harçlık veririm sırf eşim memnun olsun diye ama eşim kendi anneme yaptıklarımı hep önüme sürer istanbulda olduğu zamanlar birlikte yaşarız evi süpürür çamaşır yıkar yemek yapar gönülden söylüyorum keşke hiç yapmasa da akşam geldiğimde yaptım dediği şeyi o halde görüp sinirlenmesem birisi aradığında sürekli hastayım der sanki biz vicdansızız zorla baktırıyoruz çocuğum annemde olsa bizden ayrılmaz kendi evine gitmez daha da gözüme batar bi hafta sonum var hafta içi 11 de kalkınca uykusuzum der hafta sonu kalkıp da çocuğu alim de 1 saat fazla uyusun demez kahvaltı sofrasına prensesler gibi çayı dolduktan sonra yataktan kalkıp oturur sürekli misafirleri gelir kalkıp kendi misafirleri için de olsa eyardım etmez hep bi yerlere gitmesi gerekir akşam misafirle beraber içeri girer oof off ama olsun çocuğuma çok iyi bakar allah razı olsun biraz ayrımcılıkları olmasa eşim de annesine soru sorduğumda sus diye gözüme bakmasa herşey çok güzel olucak ama napalım. ha kendi annem mi annem geldiğinde herşey çok farklı olur eşim annem gelince hep çocuğu bırakıp dışarı çıkmak ister elimi hiç bi işe sürdürtmez annem tabi bunu istemiyorum ama anne işte allah başımdan eksik etmesin. Böyle işte ben kendimi sorguluyorum ben mi kötüyüm diye ama anlamadım gitti siz yorumlayın ben mi kötüyüm.

kızlar benimkine siz karar verin iyimi kötümü yılın belirli dönemlerinde köye gider o sürede çocuğuma annem bakar geldiğinde de sürekli bi yerlere gitmesi gerekir yada çok pimpiriktir başı ağrısa 3 gün yatar annem bakar ama eşim hep kendi annesinin baktığını iddaa eder kendi annemden daha fazla bi şeyler alırım harçlık veririm sırf eşim memnun olsun diye ama eşim kendi anneme yaptıklarımı hep önüme sürer istanbulda olduğu zamanlar birlikte yaşarız evi süpürür çamaşır yıkar yemek yapar gönülden söylüyorum keşke hiç yapmasa da akşam geldiğimde yaptım dediği şeyi o halde görüp sinirlenmesem birisi aradığında sürekli hastayım der sanki biz vicdansızız zorla baktırıyoruz çocuğum annemde olsa bizden ayrılmaz kendi evine gitmez daha da gözüme batar bi hafta sonum var hafta içi 11 de kalkınca uykusuzum der hafta sonu kalkıp da çocuğu alim de 1 saat fazla uyusun demez kahvaltı sofrasına prensesler gibi çayı dolduktan sonra yataktan kalkıp oturur sürekli misafirleri gelir kalkıp kendi misafirleri için de olsa eyardım etmez hep bi yerlere gitmesi gerekir akşam misafirle beraber içeri girer oof off ama olsun çocuğuma çok iyi bakar allah razı olsun biraz ayrımcılıkları olmasa eşim de annesine soru sorduğumda sus diye gözüme bakmasa herşey çok güzel olucak ama napalım. ha kendi annem mi annem geldiğinde herşey çok farklı olur eşim annem gelince hep çocuğu bırakıp dışarı çıkmak ister elimi hiç bi işe sürdürtmez annem tabi bunu istemiyorum ama anne işte allah başımdan eksik etmesin. Böyle işte ben kendimi sorguluyorum ben mi kötüyüm diye ama anlamadım gitti siz yorumlayın ben mi kötüyüm.

tipik kayınvalide tatlımm hiç kimse annemiz kadar bizi sevip düşünemez zaten kayınvaldemizin bizi annemiz kadar düşünmesini beklersek daha çoook bekleriz.. ne kadar belli etmeselerde en iyi kayınvalide bile kıskanır oğlunu onun için seninle belkide yarışa girmiştir .. beraber mi yaşıyorsunuz ? bence sorun eşinde eşinin aradaki dengeyi basta kurması seni ezdirmemesi lazımdı

Back
X