Kayınvalideler oğullarını bizden kıskanıyor

Aynı bizi tarif etmişsin evliliğin ilk aylarında laf sokmalar kiskanmalar kayinbaba iyiydi ama sonra oda dönecek canim esinle araba sokma esinede soyleler boyleler deme ben öyle yaptım esim kendi anladı herşeyi banada aynı oglun daha gzelmus dedi düğünden sonuç olarak benimle ikiside konuşmuyor oğullarını elinden almışım .Eşimle hiç bir problemimiz yok çok şükür 1 yıllık evliyiz bide cevap verme o zaman daha iyi temelli sinir oluyor onlar insalah sonunuz bizim gibi olmaz ama karşıdaki gıcık olunca yapacak bişey yok

Kesinlikle öyle. Hatta sadece kayınvalideler olsa iyi, görümceler de öyle...

K.validenizi dinlesek o neler anlatır acaba?
Tatlı tatlı cevap verin ama siz susmaya devam ettikçe, katlanarak artacak bu yaptıkları

seni korkutmak istemem ama hrşey böyle yavaş yavaş başlamıştı bende de. laf sokup şaka demeler. oğluna şikayet etmeler. bizim sözlülüğümüzde başladı seninkiler biraz geç kalmış. allah sabır versin aynı senin gibi bende samimiyet göremedikçe daha da uzaklaştım sonunda kavga oldu kötü gelin oldum bitti. seninki böyle olmaz inşallah.ama biliyorum ki sabrın bir sonu vardır

Ogullarını kıskanmıyorlar, sızı hazetmemısler

sonunda benim gibi düşünen birileri çıkmış

Bende yasamisim komşularda kv te oğlun ne yakisikliymis keşke kizimi size verseymis gibisinden.. Bana diyor ki oğlumu ne istediler ama seni seçti diyor basta birşey demedim bende. Düşündüm Eee banane o komşudan beni mi cekrmediler ne?? İsi gücü var diye. sonrada Bende kvye aynisini dedim anne dedim beni çok isteyen oldu ama oğlun aldi beni dedim

annem in bi lafı vardı. 'gelin kız bir gözü kör, bir kulağı sağır.'
2 seneyi aştı evliliğim.
El üstünde tutulup çok sevildiğimde oluyor.
Nasihatler işitip, yönlendirilip her hareketimin takip edildiği de.
Tepkini koy diyen olmuş, bşy değiştirmez.
ben sevildiğim zamanları seçiyor, yerildiğim zamanları görmezden geliyorum.
Zaten bi süre sonra alışıyorsun.

Böyle mutluyum.

kesinlikle cevap ver. sustukça ezerler bunlar emin ol. bi tırnaklarını göster bak selam bile verirken iki kere düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…