Kayınvalidelere duyurulur....

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
2 tane kızım ikiside sessizler, toplum içinde konuşmazlar bir yere gittiğimde beni asla üzmezler. Bu onların yapısı. rahmetli annem derdi bende küçükken çok sessizmişim.

Fakat sevgili kayınvalideciğim bunu sanki suçmuş gibi sürekli başıma kakıyor. Onlarla konuşabilirmişim işte böyle olmazmış. Bunu diyen k.valideciğim bir gece bile torunlarını evinde misafir etmez çünkü beni değil kimseyi sevmiyor. Belki dert değil bu ama sürekli bunu laf arasındada olsa irdelemesi beni son noktayı eşime parlamakta buldurttu. Deliricem kızlar nefret ediyorum ondan asla yüzünü dahi görmek istemiyorum.

Buradan kayınvalidelere sesleniyorum sizler gelinlerinizi sevin ve laf sokmayınki, onlarda size SEVGİ göstersinler. Büyüklük beklemeyin büyüklük gösterin her zaman.

çocukların terbiyeli olması suçmuymuş ?o kayınvalide garip belli .boşver hiç uğraşma seni sevmiyorsa kendi bilir sende ona göre davranırsın .

çocukların terbiyeli olması suçmuymuş ?o kayınvalide garip belli .boşver hiç uğraşma seni sevmiyorsa kendi bilir sende ona göre davranırsın .

Diğer eltimin oğlu yaramaz arkasından çok şımarmış şımarık diyor. Bana ayrı bir gıcıklığı var zaten. Zaten bayramdan bayrama yüzünü görüyorum o günde yıllar gibi geçmiyor resmen streslik bir gün geçiriyorum.

Bende sessizdim ki hala sessizim öyle konuşmayı seven bi tip değilim. Bu karakter meselesi. Kayınvalideniz hiç birşey bulamamışta buna mı takmış?

Ya o cocuklar sevmediğin gelinin olduğu kadar senin de oğlunun , bunu kafalarına koyamiyor bu kayınvalideler

Ya o cocuklar sevmediğin gelinin olduğu kadar senin de oğlunun , bunu kafalarına koyamiyor bu kayınvalideler

Sonrada derlerki oda eşinin annesi. Saygısızlık yapmamama rağmen böyle söylüyor yaa, nefretle doluyum ona. eşime az önce söyledim annene tek gidersin bundan sonra diye. İşte bayramların bile anlamı hiç kalmadı benim için. Bayram benim annemin öldüğü gün bitti zaten. Neden hep iyiler ölüyo yaaa....

Diğer eltimin oğlu yaramaz arkasından çok şımarmış şımarık diyor. Bana ayrı bir gıcıklığı var zaten. Zaten bayramdan bayrama yüzünü görüyorum o günde yıllar gibi geçmiyor resmen streslik bir gün geçiriyorum.

boşverrr amann takılma rahat ol sen rahatsız olduğunu üüzldüğünü belli edersen daha çok üstüne gelicektir .çocukla bir oluyor koca kadın yani ayıp ya .yaramaz olsa ne olucak uslu olsa ne olucak

Çok üzgünüm kayınvalide dırdırı sevmeyen biri olarak sanki kayınvaliden birşeyler bilen biri gibi geldi bana. Çocukların karakteri bu yaşlarda oturur. İçine kapanık kız çocukları hep öyle davranıp büyüyorlar. Meslek seçimlerinden eş seçimlerine ve hatta evliliklerine kadar herşeyleri problem olabiliyor. Dieğr kızlar evleniyor mutlu ama bazı kızlar farkındaysanız eşlerini bile kabullenmekte ve hatta onla yakınlaşmakta bile problem yaşıyor ki hep bunlar çocukken verdiğimiz eğitimin sonucu. Kızları terbiyeli yapıcaz diye sıkmayalım onları tıpkı erkek çocukları gibi sosyal mutlu bireyler yetiştirelim. (sadece tavsiye )

Son düzenleme:
boşver takma diyeceğim ama biliorum çok zor. gene de canını sıkma lütfen. sen çocuklarını en iyi yetiştirirsin kimseye kulak asıp da kendini üzme

Back
X