Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂sizin gibi hadsizler nasıl bu kadar bir araya toplanabiliyor.Buraya kaliteli konuşabilen insanlar girmiyor sanırım.En iyisi yine gitmek arada uğrarım canım
Sizden de bayağı kalite akıyor, maşallah. Siz küçücük dünyanızda görümcenizi kıskanmaya devam edin,pek seviyeli ve hamile olan hanımefendi.

Evdeki gorumceye mi yoksa evlenip gitmis terki diyar etmis gorumceye mi kafayi takmisti?
Evdekine sanirim, tam hatırlamıyorum ama kız hukuk okuyormuş bu hanımefendi ona not atmış işte kızda ne gerek vardı demiş hanımefendi de saygısız diye baya hiddetlenmişti olay baya aile içinde çatışmaya dönmüştü diye hatırlıyorum. En son ben iibf mezunuyum ondan daha iyi hukuk biliyorum kıskanıyor beni falan olmuştu olay 😄

Hanımefendi, güldük eğlendik ama gerçekten diyorum hatta bir psikolog, psikoloji mezunu olarak diyorum, iletişim becerileriniz ve sosyal ilişkileriniz üzerine destek alın. Veya iyi birkaç kitap var, tavsiye verebilirim. Okuyun. Empati becerinizi güçlendirmeye çalışın en azından. Yoksa hicbir zaman sağlıklı ilişkiler ve iletişim kuramazsiniz
Siz mi psikologsunuz? Hiç ailen sana şunu verememiş diyen bir psikolog görmedim.😂😂😂Nerenin psikoloğusun?Hasta olmayan bir insanla bile doğru konuşmuyorsun önüne hasta gelse adamı daha hasta edersin

Evdekine sanirim, tam hatırlamıyorum ama kız hukuk okuyormuş bu hanımefendi ona not atmış işte kızda ne gerek vardı demiş hanımefendi de saygısız diye baya hiddetlenmişti olay baya aile içinde çatışmaya dönmüştü diye hatırlıyorum. En son ben iibf mezunuyum ondan daha iyi hukuk biliyorum kıskanıyor beni falan olmuştu olay 😄
Aaa bu o mu? Lütfen İİBF yi büyük yazın eğer o konu sahibiyse küçük yazılmasından hoşlanmaz 😀

Siz mi psikologsunuz? Hiç ailen sana şunu verememiş diyen bir psikolog görmedim.😂😂😂Nerenin psikoloğusun?Hasta olmayan bir insanla bile doğru konuşmuyorsun önüne hasta gelse adamı daha hasta edersin
Siz benim danışanım değilsiniz, bende buranın resmi psikoloğu değilim. Evet yine söylüyorum, muhtemelen tek cocuksunuz veya ilk çocuk. Ama adlerin doğum sıralamasına göre o şımartılmış çocuk kalıbîndasınız. Ondan dolayı bazı beceleriniz gelişmemiş. Siz danışanım olsaydınız da öyle düşünürdüm

KK'da daha once takilmaya baslamaliydim. Kacirmazdim. Konulari epey eglenceli geldi😂

😂😂psikoloğa bak mahalle dedikodusu yapmaya başladı yazık😂😂ee sonra nolmuş kız görümcesi saçını başını yolmuş mu kıskançlığından çatlamış mı pekii

😂sizin gibi hadsizler nasıl bu kadar bir araya toplanabiliyor.Buraya kaliteli konuşabilen insanlar girmiyor sanırım.En iyisi yine gitmek arada uğrarım canım
Mune Mune abla bu mesaja bir yaptırım uygulayabilir misiniz? Merak ediyorum bu konu sahibi her konusunda bize sallayıp ortalığı karıştırıp gidecek mi? Madem kalitesiz ve konuşmayı beceremeyen bir forumuz o zaman üyeliğini iptal etsin, gitsin. Ama tabi doğru, burada üyeliğini iptal ettirince nerede kıskandığı görümcesini kötüleyecek, kocasına görümcesine söyleyemediği sözlerin stresini nerede atacak?

😂😂psikoloğa bak mahalle dedikodusu yapmaya başladı yazık😂😂ee sonra nolmuş kız görümcesi saçını başını yolmuş mu kıskançlığından çatlamış mı pekii
Ay niye koskoca hakim 18 yasindaki gorumcesiyle alakali 1537252527161 konu aciyor da ben psikolog olarak dedikodu yapmışım çok mu 🤭

Aaa bu o mu? Lütfen İİBF yi büyük yazın eğer o konu sahibiyse küçük yazılmasından hoşlanmaz 😀
😂😂En azından okuyup devletin davalarına karar veren bir insanım sizin gibi boş beleş şeylerle uğraşmıyorum.İstersen İbbfyi küçük istersen büyük yaz emin ol benim kadar eğlenemeyeceksin o küçük kapasiteli boş dünyanda

Hele bi eve git ,sana kalmak için ortalık yeri göstersinler o zaman dert edersin olmaz mi?
Evi de görmemişsiniz zaten ortalık ,tuvalet ,merdiven hepsi hayal ettiğiniz.
Belki de kendi odalarında ağırlayacaklar sizi .
Gitmek istemiyor da bahane arıyor gibisiniz ,vence istemiyorsanız bahanenizi değiştirin çok saçma çünkü.
Kayınvalidenin evi 2 +1 sene de 1 defa gideriz görümcem ve 2 oduğu da gelir 2 de bizde çocuk, kim nereye sığarsa orda yatar hiç aklıma gelmemişti bu bahane dur ben bunu bi değerlendireyim 🙄

Mune Mune abla bu mesaja bir yaptırım uygulayabilir misiniz? Merak ediyorum bu konu sahibi her konusunda bize sallayıp ortalığı karıştırıp gidecek mi? Madem kalitesiz ve konuşmayı beceremeyen bir forumuz o zaman üyeliğini iptal etsin, gitsin. Ama tabi doğru, burada üyeliğini iptal ettirince nerede kıskandığı görümcesini kötüleyecek, kocasına görümcesine söyleyemediği sözlerin stresini nerede atacak?
Dur, ne iptali? Daha o gorumce buraya gelecek😂 Epey eglenceli bu konu

Ay niye koskoca hakim 18 yasindaki gorumcesiyle alakali 1537252527161 konu aciyor da ben psikolog olarak dedikodu yapmışım çok mu 🤭
Eğer sen psikologsan ben bu dünyada bir şey görmemişim ben okumuş kendini geliştirmiş insanları tek cümlesinden tanırım.O tatavalarını kkda sallarsın ancak

Eğer sen psikologsan ben bu dünyada bir şey görmemişim ben okumuş kendini geliştirmiş insanları tek cümlesinden tanırım.O tatavalarını kkda sallarsın ancak
Ay çok alınırım ama inanmazsanız eğer 🤭 siz ne kadar hakimseniz bende o kadar psikoloğum burası öyle bir yer işte ahsgahahahaha

Gerçekten buna mı içerlediniz yoksa hamileliğin size verdiği yetkiye dayanarak duygusallık mı var?

Eviniz barkınız var sizi niye düşünsünler ki? Ortalıkta yatmaktan rahatsız olduğunuzu dile getirip görümcenizden rica eder onunla kalırsınız. Olmaz mı?

Şimdi siz ev alırsanız hem kayınvalideler hem görümce için ayrı odalar mı tasarlayacaksınız yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X