Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂En azından okuyup devletin davalarına karar veren bir insanım sizin gibi boş beleş şeylerle uğraşmıyorum.İstersen İbbfyi küçük istersen büyük yaz emin ol benim kadar eğlenemeyeceksin o küçük kapasiteli boş dünyanda
Devlet'in davaları sizin gibi görümce takıntılı kadına kaldıysa, yazık güzel ülkeme. Herkes hakkettiği yerde olmuyor maalesef, keşke sizin yerinize çok daha fazla hakkeden aydın bir Türk genci otursaydı o koltuğa. Hadi siz şimdi balayında Rus kadınları kesen kocanızla akşam yemeği yiyin. Bir de buradaki kadınlara mutsuz diyorsunuz, tek mutsuz sizsiniz boşuna kendinizi kandırmayın.

Merhaba kızlar.Kayınvalidemler evlerini satıp güzel bir semtten dublex bir ev aldılar.Onlar adına çok sevindim.Küçük görümcem kp ve kv beraber oturuyorlar.Evleri 2+1 miş.Bir görümcemin odası var bir de kayınvalidelerin...alt katta da ortada salon ve mutfakla beraber yani amerikan mutfak...Ve artı olarak lavabolar görümcem ve kayınvalidemlerin odasında.Yani lavaboya girmek için onların odasına girmek gerekli.Dün eve geldik eşim işte uzun süre babasıyla konuştu sonra da ben aldım telefonu hayırlı olsun dedim.Sonra görümcem sonra kayınvalidemle konuştu eşim.Toplamda 1 buçuk saat konuştular.Artık eşimin yok canım ne olacak başka bir odaya ne gerek var zaten küçük bir ailesiniz kırk yılda bir geliyoruz ne olacak görümcenin odasına gidip lavaboya gireriz falan onları poh pohluyor.Hamilelikten mi bilmem çok içerlendim.İnsan oğlum da gelecek çocukları olacak gelin ortalık yerde yatmasın demez mi.Sonuçta artık ölene kadar bu evi kullanacaklar.Ben ortalık yerde yatıcam onlar kalktığında toparlanmak zorunda kalıcam.Bunun emzirmesi var bunun uyurken ne şekilde yattımı var...Hadi bir kaç gün diyelim ama ben sürekli lavaboya kalkan bir insanım üstelik hamileyken bu iki katına çıkmak üzere.Ben nasıl yukarı merdivenlerden çıkayım da görümcemin odasına girip lavaboya rahat gireyim.Eşimin bu kadar vurdumduymaz olmasına sinirleniyorum.İnsan oğlum da geliyor diye düşünüp bir odalı daha ev almaz mı.Torun olunca ayda bir getirin diyorlar nasıl rahat edeyim hiç...Ben geçtim içeri bizimkileri aradım 3 kişiyle görüştüm daha hala kapatmadı telefonu.Hayırlı olsun hayırlı olsun...Benim babam bizi düşünmeden ev alsa valla içerlenirim ya bu adam nasıl böyle anlamıyorum.Ben dedim en son yatıyorum.Yatıyorum diyince telefonu kapatmaya çalıştı.Yattım.Gelseydin otursaydık diyor.Yok dedim uyucam uykum var.Neye bozuldun ne var telefonda uzun konuştuysam hep mi uzun konuşuyorum diyince ağladım artık üzerime gelme dedim.Neyse gitti sinirimden zor uyudum.Gelince sarıldı bir iki yattı.Sabah öpüp gitti.Ben de uzatmadım öptüm.Şimdi ailesiyle uzun konuştu diye sinirlendim sanıyor tabi.Çok sinirlendim.Sizce beni ilgilendirmez mi?yani beni ilgilendirmez ama işte

Kızlar eve geçemem herkes aynı şehirdeyiz olarak varsaymış.Çok uzağız bayramlarda ve yazın ailelerde 1er hafta kalmaya gidiyoruz

Kızlar ben prenses şımarık falan değilim.Kp benim öz babam değil ki ben ortalık yerde yatıcam.Yani kapısı yok,yukarıdan biri uyanıp kalksa hemen dımdızlak yukardan görünüyor olucaz bu benim için çok rahatsız edici.Ve gitmiyorum desem sırf bunun için eşime ayıp olucak mecbur gidicez kalıcaz.Otele gidiyoruz desek onlara ayıp olucak.Ben anlamıyorum ortalık yerde yatmak göz önünde bir yerde yatmak gerçekten sizi rahatsız etmez mi?Kp ne zaman uyanır bilmiyorum bile.Belki üstümü açıcam belki yorgana bacak atıcam uyku hali.Tamam bize uygun ev almasınlar hadi ama en azından bu kadarı da olmasaydı.Hem ablası da var eşimin onlar yurtdışından gelecekler kalmaya enişte kişisi görümcemin odasına lavaboya mı girecek.Yani sizi mi düşünecekler diyorsunuz da beni de şaşırtıyorsunuz.
Çok ayıp etmişler ya adamlar kendilerine ev alırken nasıl size sormazlar kaç odalı olsun diye. Vah vah vah, tüh tüh tüh...
Bu nasıl bi kafa yapısı nasıl bir düşünce şekli siz ayda bir gideceksiniz diye hep planları size göre yapmaları mı lazım. Bide bu yeni nesil hamileler aman onu nasıl yapayım, bunu nasıl edeyim. Sanki yatalak hastasınız da merdiven çıkamıyorsunuz. Bu hamililek ne kadar abartılıyor. Naz niyaz maşallah arşa değecek mabadınız. Çıkın şu prenses sendromundan artık

Konu sahibi, siz kendiniz ev almıştınız?
Görümcenize, kayınvalidenizle kayınpederinize, yurtdışındaki diğer Görümcenize ayrı ayrı oda yaptırdınız mı? Onlar nasıl yatacak? :/

Rahat edemeyecekseniz görümceniz salonda yatar sizde gidince onun odasında kalırsınız bir haftalık ne olacak ?
Zaten görümce yarın bir gün evlenip gidecek iki kişi neden bir oda daha fazla olan bir ev alsın.Sinirlenmenize gerek yok yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X