Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla dün konuşurken görümcemin lavabosuna girersiniz falan dediler ve koltukların açılabilir olduğunu gelince orda rahat uyuyabileceğimizi söylediler.eşim de diğer evde de salonda yatıyorduk ne olacak dedi.Ama diğer evin salonunun kapısı vardı
Öyle şey olmaz saçmalamışlar
Tamam size göre ev alamazlar ama illa gidip kalacaksanız kapısız yerde yat denir mi

Ne yorum almış ama konum yine.Kadınlar laf sokma yarışına girdi benimle 😂 ne kavga edesiniz varmış bak bugün kocanızla kavga etmezsiniz.Ben de şimdi kocamla masaya geçiyorum.Beni çok özlemiş bugün.Bence siz de benim gibi kendine değer veren bir bayan olun.Kv ve kp kadar düşüncesiz olmayın ilerde evlatlarınıza.Zira çocuğum olsa yolunu gözler gelince de onlara en rahat edebileceği konforu sağlarım.Aynı annem ve babam gibi.Allah herkese kendinden önce evladını düşünen aile nasip etsin ve öyle bir anne baba olmayı nasip etsin.İğnelemeden tatlış yazan haklı bulmasa da yardımcı olan kırmadan yazan 6-7 arkadaşa hamile duası kabul olurmuş Rabbim en güzellerini versin.Diğerlerinin de Allah gönlüne kalbine göre versin.
Düşünceleriniz tam bir çocuk düşüncesi gibi. Nisbet yapar gibi "çok özlemiiğğşş bugün beni siz kocanızla kavga ededurun hıh" tarzında paragrafınızdan bunu anladım. Biz sizin kocanızın size neler dediğini ne hakaretler ettiğini, görümcenizi ne kadar kıskandığınızı da biliyoruz hiç merak etmeyin,siz kendinize değer verseydiniz böyle olmazdı. Zira en ufak bir yanlış anlaşılmada bana o kadar şey söyleyen adamın yüzüne bakmazdım. :/ Sahi o sizin kendinize değer vermiş halinizdi değil mi :KK70: Kendinizi böyle kandırmaya devam edin ama bu konuda kandırılan sadece siz oluyorsunuz haberiniz yok :KK70:

kayınpederin olduğu yerde ortalık yerde yatarsın o zaman dimi?her an kalksa yukardan kuşbakışı seni görecekler demek ki rahat ederdin sen bravo
Gerçekten inanılmaz bencilsiniz Allah etrafınıza sabir versin. Aileniz keşke size oda yapmak yerine empati gibi diğergâmlık gibi daha insani duygular kazandirsaymis

Ne yorum almış ama konum yine.Kadınlar laf sokma yarışına girdi benimle 😂 ne kavga edesiniz varmış bak bugün kocanızla kavga etmezsiniz.Ben de şimdi kocamla masaya geçiyorum.Beni çok özlemiş bugün.Bence siz de benim gibi kendine değer veren bir bayan olun.Kv ve kp kadar düşüncesiz olmayın ilerde evlatlarınıza.Zira çocuğum olsa yolunu gözler gelince de onlara en rahat edebileceği konforu sağlarım.Aynı annem ve babam gibi.Allah herkese kendinden önce evladını düşünen aile nasip etsin ve öyle bir anne baba olmayı nasip etsin.İğnelemeden tatlış yazan haklı bulmasa da yardımcı olan kırmadan yazan 6-7 arkadaşa hamile duası kabul olurmuş Rabbim en güzellerini versin.Diğerlerinin de Allah gönlüne kalbine göre versin.

Siz ciddi ciddi kendinize değer veren bir ‘bayan’ olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Siz aksine kendinize o kadar değer vermiyorsunuz o kadar sevgiye açsınız ki birileri bana değer versin diye uğraşıp duruyorsunuz. Kendini değerli gören insan 18 yaşındaki görümcesini kocasından kıskandığı için konu açmaz. Saygıyı hak etmediğiniz için haliyle göremeyip sinir krizi geçiriyorsunuz. Görümcenizle yaşadıklarınız buna en iyi örnek.

Asıl siz bugün iyi sinir attınız. Bugünlük kocanızla kavga etmezsiniz zira 3 ayda bir incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerden kocanızla ne kavgalar ettiğinizi bu forumdaki herkes biliyor. Konularınızı gizlemiş olmanız unuttuğumuz veya siteden silindiği anlamına gelmiyor.

Size de Allah gönlünüze göre versin derdim ama sonu felaket olur diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Kayınvalidemler evlerini satıp güzel bir semtten dublex bir ev aldılar.Onlar adına çok sevindim.Küçük görümcem kp ve kv beraber oturuyorlar.Evleri 2+1 miş.Bir görümcemin odası var bir de kayınvalidelerin...alt katta da ortada salon ve mutfakla beraber yani amerikan mutfak...Ve artı olarak lavabolar görümcem ve kayınvalidemlerin odasında.Yani lavaboya girmek için onların odasına girmek gerekli.Dün eve geldik eşim işte uzun süre babasıyla konuştu sonra da ben aldım telefonu hayırlı olsun dedim.Sonra görümcem sonra kayınvalidemle konuştu eşim.Toplamda 1 buçuk saat konuştular.Artık eşimin yok canım ne olacak başka bir odaya ne gerek var zaten küçük bir ailesiniz kırk yılda bir geliyoruz ne olacak görümcenin odasına gidip lavaboya gireriz falan onları poh pohluyor.Hamilelikten mi bilmem çok içerlendim.İnsan oğlum da gelecek çocukları olacak gelin ortalık yerde yatmasın demez mi.Sonuçta artık ölene kadar bu evi kullanacaklar.Ben ortalık yerde yatıcam onlar kalktığında toparlanmak zorunda kalıcam.Bunun emzirmesi var bunun uyurken ne şekilde yattımı var...Hadi bir kaç gün diyelim ama ben sürekli lavaboya kalkan bir insanım üstelik hamileyken bu iki katına çıkmak üzere.Ben nasıl yukarı merdivenlerden çıkayım da görümcemin odasına girip lavaboya rahat gireyim.Eşimin bu kadar vurdumduymaz olmasına sinirleniyorum.İnsan oğlum da geliyor diye düşünüp bir odalı daha ev almaz mı.Torun olunca ayda bir getirin diyorlar nasıl rahat edeyim hiç...Ben geçtim içeri bizimkileri aradım 3 kişiyle görüştüm daha hala kapatmadı telefonu.Hayırlı olsun hayırlı olsun...Benim babam bizi düşünmeden ev alsa valla içerlenirim ya bu adam nasıl böyle anlamıyorum.Ben dedim en son yatıyorum.Yatıyorum diyince telefonu kapatmaya çalıştı.Yattım.Gelseydin otursaydık diyor.Yok dedim uyucam uykum var.Neye bozuldun ne var telefonda uzun konuştuysam hep mi uzun konuşuyorum diyince ağladım artık üzerime gelme dedim.Neyse gitti sinirimden zor uyudum.Gelince sarıldı bir iki yattı.Sabah öpüp gitti.Ben de uzatmadım öptüm.Şimdi ailesiyle uzun konuştu diye sinirlendim sanıyor tabi.Çok sinirlendim.Sizce beni ilgilendirmez mi?yani beni ilgilendirmez ama işte

Kızlar eve geçemem herkes aynı şehirdeyiz olarak varsaymış.Çok uzağız bayramlarda ve yazın ailelerde 1er hafta kalmaya gidiyoruz

Kızlar ben prenses şımarık falan değilim.Kp benim öz babam değil ki ben ortalık yerde yatıcam.Yani kapısı yok,yukarıdan biri uyanıp kalksa hemen dımdızlak yukardan görünüyor olucaz bu benim için çok rahatsız edici.Ve gitmiyorum desem sırf bunun için eşime ayıp olucak mecbur gidicez kalıcaz.Otele gidiyoruz desek onlara ayıp olucak.Ben anlamıyorum ortalık yerde yatmak göz önünde bir yerde yatmak gerçekten sizi rahatsız etmez mi?Kp ne zaman uyanır bilmiyorum bile.Belki üstümü açıcam belki yorgana bacak atıcam uyku hali.Tamam bize uygun ev almasınlar hadi ama en azından bu kadarı da olmasaydı.Hem ablası da var eşimin onlar yurtdışından gelecekler kalmaya enişte kişisi görümcemin odasına lavaboya mı girecek.Yani sizi mi düşünecekler diyorsunuz da beni de şaşırtıyorsunuz.
Sanki hamilelkten fazla sarmışsınız. Belki de kv oğlum geldiğinde onlara bizim odamızı veririz gelin rahatça lavabosunu falan kullanır biz de kızınkini kullanırız diye düşünüyordur.

Gerçekten inanılmaz bencilsiniz Allah etrafınıza sabir versin. Aileniz keşke size oda yapmak yerine empati gibi diğergâmlık gibi daha insani duygular kazandirsaymis
Aileme laf söylemek size düşmedi haddinizi bilin ailemle ilgili laf söylemeye nerden hak buluyorsunuz siz kimsiniz de benim aileme laf söylüyorsunuz bu kadar terbiyesizlik olmaz

Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.
Ahshahaha çaresizce hukuk okuyan görümcesine takip onun tarafından sevgi saygı bekleyen o hanimefendisiniz siz 😂😂 en son hakimdiniz, boşverin kv evini koskoca hakim olmuşsunuz gidin otelde falan kalın yahu agsgahag

Aileme laf söylemek size düşmedi haddinizi bilin ailemle ilgili laf söylemeye nerden hak buluyorsunuz siz kimsiniz de benim aileme laf söylüyorsunuz bu kadar terbiyesizlik olmaz
Ailenize değil, direkt dümdüz size söyledim. Allaha şükürler olsun, etrafimda böyle insan yok, Allah sinamasin valla

Sizi göz ardı ediyorum inş bir daha başka bir konuda karşılaşmayız ve sizi aileme laf söylediğiniz için asla affetmiyorum siz de inş kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız

Ahshahaha çaresizce hukuk okuyan görümcesine takip onun tarafından sevgi saygı bekleyen o hanimefendisiniz siz 😂😂 en son hakimdiniz, boşverin kv evini koskoca hakim olmuşsunuz gidin otelde falan kalın yahu agsgahag
Gitmiş bir de yazılarımı araştırmış kendi küçük dünyasında bir şeyler başarmış mutlu olmuş😂😂Evet hakim oldum senin gibi boş beleş şeylerle uğraşmadığım için...Hakim olunca illa otelde mi kalcam zihniyete bak 😂

Hamile duası neden kabul oluyor? Kutsal falan mı olduğunuzu sanıyorsunuz, doğurduğunuz için? Hayvanlar da doğuruyor çok da şey yapmayın.

Hamile duası neden kabul oluyor? Kutsal falan mı olduğunuzu sanıyorsunuz, doğurduğunuz için? Hayvanlar da doğuruyor çok da şey yapmayın.
😂sizin gibi hadsizler nasıl bu kadar bir araya toplanabiliyor.Buraya kaliteli konuşabilen insanlar girmiyor sanırım.En iyisi yine gitmek arada uğrarım canım

Ay ben hepsini okumamışım hamile diye beddua etmiş, kabul mu olurmuş 😃 ee bende hamileyim, ben daha çok hamileyim o zaman benimki daha çok tutar ahsgahsha

Gitmiş bir de yazılarımı araştırmış kendi küçük dünyasında bir şeyler başarmış mutlu olmuş😂😂Evet hakim oldum senin gibi boş beleş şeylerle uğraşmadığım için...Hakim olunca illa otelde mi kalcam zihniyete bak 😂
Hanımefendi, güldük eğlendik ama gerçekten diyorum hatta bir psikolog, psikoloji mezunu olarak diyorum, iletişim becerileriniz ve sosyal ilişkileriniz üzerine destek alın. Veya iyi birkaç kitap var, tavsiye verebilirim. Okuyun. Empati becerinizi güçlendirmeye çalışın en azından. Yoksa hicbir zaman sağlıklı ilişkiler ve iletişim kuramazsiniz

Evdeki gorumceye mi yoksa evlenip gitmis terki diyar etmis gorumceye mi kafayi takmisti?

Ailenize değil, direkt dümdüz size söyledim. Allaha şükürler olsun, etrafimda böyle insan yok, Allah sinamasin valla
Cümlede anlam,paragrafta anlam dersi vermek isterdim ama sanırım çocukluğuza inmem gerek zira baya temel ilkokul bilgilerine inmek lazım direkt aileme söylemediğinizi sandığınız şeyi cümlelerinize aktaramıyorsunuz.Ne söylediğinizi bilemediğinize göre size biraz kitap okumayı önerebilirim.

😂sizin gibi hadsizler nasıl bu kadar bir araya toplanabiliyor.Buraya kaliteli konuşabilen insanlar girmiyor sanırım.En iyisi yine gitmek arada uğrarım canım
Böyle düşündüğünüze göre kendinizi de kalitesiz, konuşamayan biri olarak görüyorsunuz sanırım. Üzüldüm, insan kendine bu kadar yüklenmemeli. Bir de hamilesiniz yani. :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X