- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
2-3 ayda bir gidersiniz.aynı şehirde değiliz ailelerimize kalmaya gidiyoruz mecbur çünkü çok uzağız
Peki siz evinizi secerken hem kv-kp hem de gorumce icin ayri odalar olsun diye bakarak mi secim yaptiniz?aynı şehirde değiliz ailelerimize kalmaya gidiyoruz mecbur çünkü çok uzağız
Sizin bu tavırlarınıza karşılık zor olsa da kibarlığımı koruyacağım.Yalnız yine de bana şımarık vs deme hakkına sahip değilsiniz o yüzden sınırlanırıza dikkat etmenizi öneririm benimle bu şekilde konuşamazsınız.Yok artik
İnanamıyorum boyle bir konudan kendinizi hakli gorebildiginize
Onlar da mutlu degildir gelen misafirin ozel odaya girip sicmasindan.
Siz bebek emzirirken rahatsiz olacaksiniz,o kizcagizin yedi yirmidort odasi yol gecen hanı olacak.
Butceleri yetmis onu tutmuşlar.
Insanlar ev alirken genelde ilk olarak butceye bakarlar. Butcesi yetmiyor diye duvar manzarali evlerde otururlar,daha ucuz diye giris katta yaşarlar, 3-5bin indirimli diye balkonsuz ev alırlar.... kirk yilda bir oglu gelecek diye neden butcesinin disina ciksin ki insanlar?
Bunca simariklik,bunca "dunya benim etrafimda dönmeli" tavirlarini hamileliginize vermek istiyroum. Daha da 5 haftalik hamileymissiniz. Allah ailenize -esinize dostunuza sabir versin
O da sizin gönlünüzün güzelliği düşünüş tarzınız ne diyim.Insanlar 3 kişi yasiyorlar ve kendilerine göre ev almışlar. Sanki her kv evli çocukları için ayrı oda mi kuruyor? Kiskandiniz gibi geldi bana
Aynı şeyleri düşünüyorum. Keşke kalitelimi düşürmeyeceğim diye bu kadar terbiyeli, saygılı davranmasaydım da insanlar hayatımı mahfetme cesareti bulamasaydıAllah kocanizada kocanizin ailrsinede yardim etsin.millet ev almis demiyosun evime gelmezler gitmezler kafam rahat olur dusundugunjz seye bak.bizim yerimizde olsan intihar ederdin herhalde. Evime kuruldular haberiniz varmi. Ben kendi evimde misafirim yani. Gerci soyle dusunuyorum sizin gibi olsaydim herseye taksaydim gelemezlerdi. Bi bakimada haklisiniz ne diyeyim kendim cekiskide kaldim. Salakligima ezikligime yanayim
Bana göre bir anne baba ev alırken çocuklarının geleceği ihtimalini düşünür.Benim babam biz rahat edelim diye bize ayrı bir oda bile döşedi.Eşim alışmış zaten düşünülmemeye ona koymuyor.Demek ki siz kendi anneniz babanızın evinde salonun ortasında yatsanız siz de üzülmezsiniz.Ama ben üzülürdüm bana normal gelmiyor bir insanın annesinin babasının evinde kalacak bir odası bile yoksa ne anlamı varHamilelikten değil. Siz hep böyle küçücük şeylerden içerleyip kendinize sorun yaratan bir karaktersiniz. Sizin normal haliniz bu, hamilelik bahaneniz olmuş. 5 haftalık gebelikte hormonlar daha devreye bile girmemiş. Ayda bir diyorsunuz, ayda bir gelecek insanlar için neden kendilerine başka bir düzen oluştursunlar? Başlık oğlunu düşünmemesi ama oğlu rahatsız değil. Rahatsız olan sizsiniz. Ayda bir gelecek gelini de düşünmemeleri normal. Eşiniz üzerinize gelmemiş ki, siz yine kendi kendinize kurmuşsunuz. Ailesiyle de istediği kadar konuşur sizi rahatsız eden şey nedir gerçekten anlamadım.
Haklı ama gerçekten gereksiz bir konuya takılmışsınız.Sizin bu tavırlarınıza karşılık zor olsa da kibarlığımı koruyacağım.Yalnız yine de bana şımarık vs deme hakkına sahip değilsiniz o yüzden sınırlanırıza dikkat etmenizi öneririm benimle bu şekilde konuşamazsınız.
Bütçeleri yettiği için değil zaten aşırı pahalı bir semtten pahalı bir ev alıyorlar.Bütçelerinin olup olmadığını sormadan evvel bana bütçesi olmayanlar giriş kattan alıyor vs vs tarzı hayat dersi vermenize gerek yoktu.
Benim babam bize ayrı bir oda bile yaptı oda takımı aldı bize çift kişilik.Sonuçta oğulları geldiğinde bir odası olmalıydı onun da.Bu benim düşüncem.
Aşırı kırıcı bir insansınız.Hiç olmazsa hamile bir insanı üzmemek için böyle konuşmazdınız biraz vicdan sahibi olsaydınız.Eşime ve dostlarıma sabır duasında bulunduğunuz için teşekkür ederim.Allah sizin de gönlünüze göre versin.
Biz onlarla bir aile olduk.Bayramda seyranda gidiyoruz ellerini öpmeye kalıyoruz orada 1 hafta 2 hafta kadar.Üstelik evler ayrılsa bile eşim onların oğlu.Ben babamın evinde gidip tamamen göz önünde olan bir salonda yatsam babamın evi gibi hissetmezdim ki benim babam biz evlenince bir odasını sırf bizim için çift kişilik döşedi.Hatta eşim ne kadar sevindi bizim odamız var babanda diye.Ne bileyim demek ki herkesin annesi babası benimki kadar ayrıntılı düşünmüyorKusura bakmayin da artik sizin eviniz ayri. Oglu-gelini olabilirsiniz belki ama sonucta onlarin evinde misafir olarak gideceksiniz. Sonucta o evi alirken sizden para cikmadi degil mi? Insanlar kendi butcelerine gore kendilerini idare edecek bir ev almislar. Bunda alinacak ne var? Bunu genelde kayyinvalideler yapar. Misafiri de geldiginde bir sekilde agirlarlar herhalde. Hamileliginize veriyorum, yoksa bu kadar alinganlik yapilacak bir konu degil
Size ne?
Evet 4 odalı zaten.Bizim evimizde annelerimize babalarımıza kardeşlere herkese ayrı bir oda var geldiklerindeAbartmayın sizin eviniz buna bakılırsa en az 4 odalı olması gerek...siz alırken bu durum aklınıza gelecek mi..hayret bişiy...
yoo ağladım ve kendi kendime uyudum kimseye bir şeyi zorlaştırmadımGerçekten ağladınız mı? Yani ne bileyim hayatı kendinize yakınlarınıza zorlaştırıyorsunuz.
Laf sokup gittiğinizde rahatlıyorsanız benim de diyecek başka bir sözüm yokAyy cidden şaka gibisiniz. Başka diyecek sözüm yok.
O sizin babanizin inceligi. Normalde bir cok evde boyle olmaz.Biz onlarla bir aile olduk.Bayramda seyranda gidiyoruz ellerini öpmeye kalıyoruz orada 1 hafta 2 hafta kadar.Üstelik evler ayrılsa bile eşim onların oğlu.Ben babamın evinde gidip tamamen göz önünde olan bir salonda yatsam babamın evi gibi hissetmezdim ki benim babam biz evlenince bir odasını sırf bizim için çift kişilik döşedi.Hatta eşim ne kadar sevindi bizim odamız var babanda diye.Ne bileyim demek ki herkesin annesi babası benimki kadar ayrıntılı düşünmüyor
Bana göre bir anne baba ev alırken çocuklarının geleceği ihtimalini düşünür.Benim babam biz rahat edelim diye bize ayrı bir oda bile döşedi.Eşim alışmış zaten düşünülmemeye ona koymuyor.Demek ki siz kendi anneniz babanızın evinde salonun ortasında yatsanız siz de üzülmezsiniz.Ama ben üzülürdüm bana normal gelmiyor bir insanın annesinin babasının evinde kalacak bir odası bile yoksa ne anlamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?