Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin bu tavırlarınıza karşılık zor olsa da kibarlığımı koruyacağım.Yalnız yine de bana şımarık vs deme hakkına sahip değilsiniz o yüzden sınırlanırıza dikkat etmenizi öneririm benimle bu şekilde konuşamazsınız.
Bütçeleri yettiği için değil zaten aşırı pahalı bir semtten pahalı bir ev alıyorlar.Bütçelerinin olup olmadığını sormadan evvel bana bütçesi olmayanlar giriş kattan alıyor vs vs tarzı hayat dersi vermenize gerek yoktu.
Benim babam bize ayrı bir oda bile yaptı oda takımı aldı bize çift kişilik.Sonuçta oğulları geldiğinde bir odası olmalıydı onun da.Bu benim düşüncem.
Aşırı kırıcı bir insansınız.Hiç olmazsa hamile bir insanı üzmemek için böyle konuşmazdınız biraz vicdan sahibi olsaydınız.Eşime ve dostlarıma sabır duasında bulunduğunuz için teşekkür ederim.Allah sizin de gönlünüze göre versin.

Aynı şeyleri düşünüyorum. Keşke kalitelimi düşürmeyeceğim diye bu kadar terbiyeli, saygılı davranmasaydım da insanlar hayatımı mahfetme cesareti bulamasaydı

Bana göre bir anne baba ev alırken çocuklarının geleceği ihtimalini düşünür.Benim babam biz rahat edelim diye bize ayrı bir oda bile döşedi.Eşim alışmış zaten düşünülmemeye ona koymuyor.Demek ki siz kendi anneniz babanızın evinde salonun ortasında yatsanız siz de üzülmezsiniz.Ama ben üzülürdüm bana normal gelmiyor bir insanın annesinin babasının evinde kalacak bir odası bile yoksa ne anlamı var

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Merdiven inip çıkmak normal dogum için çok faydalı hiç zararı olmaz korkmayın. Evet aileniz size bir güzellik yapmış oda ayitmiş yatak almış ama bunu yapan aile sayısı çok azdır.benim ailem yapmadı çünkü evleri müsait değil. Yılda 1 2 hafta kaldınız yer için sorun yapmayın bosverin bu kadar stres yorar sizi 9 ay boyunca.

Haklı ama gerçekten gereksiz bir konuya takılmışsınız.
Sakin bir kafayla tekrar düşünüp empati yapın.

Biz onlarla bir aile olduk.Bayramda seyranda gidiyoruz ellerini öpmeye kalıyoruz orada 1 hafta 2 hafta kadar.Üstelik evler ayrılsa bile eşim onların oğlu.Ben babamın evinde gidip tamamen göz önünde olan bir salonda yatsam babamın evi gibi hissetmezdim ki benim babam biz evlenince bir odasını sırf bizim için çift kişilik döşedi.Hatta eşim ne kadar sevindi bizim odamız var babanda diye.Ne bileyim demek ki herkesin annesi babası benimki kadar ayrıntılı düşünmüyor

Abartmayın sizin eviniz buna bakılırsa en az 4 odalı olması gerek...siz alırken bu durum aklınıza gelecek mi..hayret bişiy...
Evet 4 odalı zaten.Bizim evimizde annelerimize babalarımıza kardeşlere herkese ayrı bir oda var geldiklerinde

Ne münasebet canım. Size ne ? Kendi evlerini alırken sizin durumunuzu niye düşüncekler. Siz sadece bir misafirsin kimse sizin rahatınıza göre ev alacak değil valla bu şekilde düşünmek ve bu konuda o kadar haklı olduğunu düşünüp konu açmak falan. Umarım bu sizin karakter özelliğinizden kaynaklı değil hamileliginizden kaynaklı bir bencilliginizdir.

O sizin babanizin inceligi. Normalde bir cok evde boyle olmaz.

Sizin aileniz başka, eşinizin ailesi başka, benim ailem başka, benim arkadaşımın ailesi başka. Sizin anne babanız ayrı değil miydi? Yani babanız tek yaşamıyor mu? Kullanmadığı bir odasını size ayırabilir veya ayırmaz tamamen kendi tercihi.

Çocuklarının geleceği derken? Çocukları kim?Bir tane çocuğu var onların o da önemsememiş. Onlar sizin anne babanız değiller. Neden onların evinde odanız olması gerektiğini düşünüyorsunuz?

Tabi ki üzülmem benim başka bir evim var artık. Anne babamın evinin kapısı bana hep açıktır ama orası benim evim değil. Odamın olup olmaması da umrumda değil.

Sizin konularınızı çok net hatırlıyorum. Daha bir tane hak verdiğim konunuz yok. Böyle giderseniz eşinizi bıktıracaksınız. Samimi söylüyorum artık şu prenses sendromundan çıkın.

bunda alinacak darilinacak bir durum yok.

elbette o evde rahat edemeyebilirsiniz, ben de edemem,
ama ya kalmayacaksiniz, ya bir sekilde butceniz yetiyorsa gittiginizde otelde kalacaksiniz falan, ya da yetmiyorsa, siz gitmeyip onlari davet edeceksiniz.

Tabi cocugunuz buyuyecek, ev musait degil diye daha az gideceksiniz mecburen,
o yuzden biraz baglar zayiflayacak falan filan, hakli oldugunuz kisimlar da var bu sebeple.

ama darilmayin, bu isler paraya bakiyor cunku.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…