Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahat etmeyeceğim bir yerde kalmak istemiyorum ama yine de eşim için gidip kalacağım göz önünde yatacağım başkasının odasına girip lavaboya gireceğim.Evet evet çok bencilim gerçekten

Vallaha kocanıza Allah sabır versin.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor haberiniz olsun. Kimse sizin rahatınızı düşünmek zorunda değil. Siz kendiniz düşünün gitmeyin madem rahatsız olacaksanız. Herkes kendi imkanına göre yaşar.
Bizde eşimle ayrı şehirde yaşıyoruz. Ailesinin evi küçük ve kalabalık ama tutupta hiç sizin gibi mızmızlandığımı bilmem. Ki benim ailemin evinde bizim yatak odamız var. Evlenmeden önce düşünüp yaptığım. Yani ne yapayım şimdi kocama dünyayı dar mı edeyim. Benim anamın evinde rahatız sizinkiler hiç düşünmüyor ev alsınlar bizim için mi diyeyim. Garip

4 odalı bir evde herkesi düşünerek seçim yapmışsınız bu evin sadece 1 odasında ve salonda mı yaşam sürüyorsunuz? Kayınvalide kayınpeder, görümce, babanız, geriye bir oda kalıyor. Hangisini bozup bebek odası yapacaksınız? Gerçekten sadece merak ettiğim için soruyorum.
ayrıca sizi gidince sanmıyorum ki salonda yatıracaklarını büyük ihtimalle kayınvalideniz odasını size verecektir tuvaletten kaynaklı. He bi de hamileyken kat çıkmak sizin için problem olmamalı doktorlar hareket edin diyorlar ve çok kısa bir süre için katlanılabilir bir durum gibi.

Aboreeeyyy, hamileliktendir işallak bu düşünceler. Hamile değilken de böyleyseniz çekilecek dert değil.

Annemler üç odalı geniş bir evde yaşıyorlar, şimdi bir sahil kasabasına yerleşme planları var.Dört kardeşiz ve hepimiz küçük ev alın bizi düşünmeyin diyoruz. O evde yalayacak insanın rahatı ve konforu önemlidir senede bir iki kez gelecek misafirin değil.

Rahat edemem kalmak istemiyorum ille yatıya istiyorlar deseniz,
hepimiz haklı bulurduk sizi.
Ama kimsenin evine, seçimine karışamaz, sizi ekstra düşünmelerini
bekleyemezsiniz.

Ben olsam açık açık bu şartlarda rahat edemeyiz.
Torun görmek isterseniz siz gelirsiniz artık derdim.
Eşime bile değil direk kv ye..

Ağlayacak, trip atacak mesele değil..

Gidince odalarını size verirler belki rahat edin diye, tuvalet konusunda haklısınız zor olur, görümce evlenince de zaten bir oda boşa çıkar, gelene de o odayı verirler.
Şunu merak ettim kv hiç yatılı misafir ağlamıyor mu? Hadi siz yabancı değilsiniz ama muhakkak geleni olacaktır, misafir nasıl kullanacak gece ihtiyacı olursa tuvaleti? onlar evi alırken bence bunları düşünmüştür diye düşünüyorum, çünkü böyle bir durumda zorlanacak olan kendileri.

Mantıklı bir düşünce tarzı değil. Hormonlarınız, biraz da karakterinizle alakalı sanırım. Sizin aileniz incelik yapmış, güzel davranmış. Ama pek çok ailede olmaz bu. Herkes bütçesi yettiği kadar ev alır ve bunun için de suçlanamaz.

Ama şunu Düşünebilirler. Görümcenize çift kişilik bir yatak alırlar, o odayı gittiğinizde siz kullanırsınız. Kendinize ait lavabonuz da olur. O sırada da görümceniz salonda yatar. Bunu eşiniz ailenize söylesin. Hayırlı olsun ama gerekirse yatağı ben alayım. Ama geldiğimizde kalacak yerimiz olsun. Ortak salonda eşimle çoluk çocuk yatmamız zor olur desin. Senede 2-3 hafta kalmak için birine özel oda ayarlanmaz.

Sizin Düşünceniz mantıksız değil. Çözümü de var dediğim gibi.

Ama bunun için ağlamak, eşine darılmak, aileye içerlemek çok çok abartı gerçekten. Eşinize ve kendinize zorlaştırmayın hayatı. Onun yerine fikrinizi eşinize söyleyin. Annenlere gittiğimizde bebekle, seninle ortalık yerde yatmamız, lavabo için onların odasına girip çıkmamız zor olur. Sen hatırlat istersen, buna da çözüm bulmuş olalım diyerek, küsmeden, tirip atmadan öneri sunarsanız, eşinizle beraber meseleyi çözmüş olursunuz.

Benim bekarken bir odam vardi ailemin evinde ve suan o bekar odam eşimle gittigimizde kaldigimiz odamiz oldu.
Ama ailem farkli bir eve gecseler ve oda olmasa sorun etmezdim bunu ki olmama ihtimali yok tek cocuklari benim ama sizde gorumce de var.

Benim evim 2+1 misafire ek oda ve yatak yok. Ailem gelince yatak odasini onlara veriyoruz kendimiz salonda kaliyoruz 2-3gün ne olmuş yani?

Bu düşünceyle siz su an oturduğunuz evde bir odayı kv ve kp icin ağırlığınızı dusunuyorum. Yok eger oyle bişey yapmadiysaniz onlarında sizin için böyle bişey yapmasını beklemeniz saçma. Sonuçta farklı sehirlerdesiniz madem onlarda oğullarının evine gelip rahat rahat kalmaları gerekiyo dimi bu mantıkla.

Yok artık ayda yılda gelene göremi ev alsınlar gittiginizde illaki bir çözümde olur merak etmeyin o kadar hormonlar desem ama bu kadarda fazla başlığı görünce sizden borç para bilezik falan aldılar zannettim boş yere üzülmeyin üzmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…