- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
4 odali ev almaya imkanlari varsa neden almasinlar?Onların bütçesi hakkında bir bilginiz olduğunu düşünmüyorum.Ama tanıyorsanız haklısınızdır
Rahat etmeyeceğim bir yerde kalmak istemiyorum ama yine de eşim için gidip kalacağım göz önünde yatacağım başkasının odasına girip lavaboya gireceğim.Evet evet çok bencilim gerçektenNe münasebet canım. Size ne ? Kendi evlerini alırken sizin durumunuzu niye düşüncekler. Siz sadece bir misafirsin kimse sizin rahatınıza göre ev alacak değil valla bu şekilde düşünmek ve bu konuda o kadar haklı olduğunu düşünüp konu açmak falan. Umarım bu sizin karakter özelliğinizden kaynaklı değil hamileliginizden kaynaklı bir bencilliginizdir.
bekar ve genç diye öyle söyledim.Gorumce ben olsam cok rahatsiz olurdum dogrusu. Zaten gorumcesi musade ederse bence o gorumceyi alip basina tac etsin.
Biz onlarla bir aile olduk.Bayramda seyranda gidiyoruz ellerini öpmeye kalıyoruz orada 1 hafta 2 hafta kadar.Üstelik evler ayrılsa bile eşim onların oğlu.Ben babamın evinde gidip tamamen göz önünde olan bir salonda yatsam babamın evi gibi hissetmezdim ki benim babam biz evlenince bir odasını sırf bizim için çift kişilik döşedi.Hatta eşim ne kadar sevindi bizim odamız var babanda diye.Ne bileyim demek ki herkesin annesi babası benimki kadar ayrıntılı düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?