• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem aileme küs (ne sebeple bilmiyoruz)...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence haksız… kimse benim evime karışamaz eşim sorun etmemiş olduktan sonra ama bence işte

Ama eşinizin ailesi muhafazakar ise oğlunun evinde baldızının erkek arkadaşlarıyla kalmasını yanlış görmüş olabilir .Türkiye şartlarındaki bi anneyle yurt dışı şartlarındaki bi anne yaşları aynı olsa bile kafa yapıları farklı olabilir toplumsal yaşayız tarzıyla alakalı olarak .
Konu sahibi daha önce konu acmıştı ama ismi farklıydı kız değil bahsi geçen kardeş erkekti.

Muhtemelen yenge de ailedendir, dayiyla yenge de akrabadir. Cok tuhaf aileler ve iliskiler. Sizin evinizden ve kardesinizden kaynananiza ne ki. Orasini hic anlamadim zaten.

İnsan dayısının oğlu ile nasıl cinsel ilişki yaşayabilir? Benim dayımın oğlu ile eşim yakın arkadaş oldular. Benim sevdigim gibi kardeşimi (cunku kardesiz benim gozumde) seviyor olmasi nasil hosuma gidiyor..Ablasının gülü diye seviyorum kuzenimi. İğrenç ya abi.... Ne diyeyim...

Sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Ayrıntıları hatırlamıtorum da, kardeşiniz ve arkadaşları sizde kalırken, sizin çamaşırlarınızı mı giymişlerdi? Uygunsuz bir durum vardı. Kayınvalideniz elinde video olduğunu iddia ediyordu. Eşcinsel ilişki imalarında mı bulunmuştu? Kardeşiniz yalanlıyordu, öyle bir şey olmadı diyordu. Eğer o üy etseniz, kayınvalideniz size uzun süredir küs zaten.

Sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Ayrıntıları hatırlamıtorum da, kardeşiniz ve arkadaşları sizde kalırken, sizin çamaşırlarınızı mı giymişlerdi? Uygunsuz bir durum vardı. Kayınvalideniz elinde video olduğunu iddia ediyordu. Eşcinsel ilişki imalarında mı bulunmuştu? Kardeşiniz yalanlıyordu, öyle bir şey olmadı diyordu. Eğer o üy etseniz, kayınvalideniz size uzun süredir küs zaten.
Aboo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X