- 16 Ağustos 2024
- 2.390
- 3.551
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım diyor ya kız kardeşi erkek arkadaşlarıyla evınde kalmış . Konu sahibi Türkiye’de iken ev boşmuş. kayınvalide de kızmış oğlumun evinde böyle kalmasına neden bişey denmiyor . Annesi neden çocuğunu uyarmıyor dieKonunuz hiç net değil biraz daha detay öğrenip öyle yazın değerlendirelim. Kimin niye küstüğü belli değil, haklı haksız diye değerlendirebileceğimiz kimse yok. Söylediğiniz sebep mantıklı değil.
sadece bu yüzden aklı başında biri bir sene konuşmamazlık etmez bence bebiş ya başka bir şey vardır. Bana saçma geldi. Konu sahibinin evine ne annesi ne de kaynanası karışamaz ayrıca.bacım diyor ya kız kardeşi erkek arkadaşlarıyla evınde kalmış . Konu sahibi Türkiye’de iken ev boşmuş. kayınvalide de kızmış oğlumun evinde böyle kalmasına neden bişey denmiyor . Annesi neden çocuğunu uyarmıyor die
sadece bu yüzden aklı başında biri bir sene konuşmamazlık etmez bence bebiş ya başka bir şey vardır. Bana saçma geldi. Konu sahibinin evine ne annesi ne de kaynanası karışamaz ayrıca.
Tabiki yoklamistir anasinin agzini.. bencede yani.. ama bilmiyom diyor ordaTürkiye de kaynanaların %80 inde benım oğlumun evi modu var
konu sahibi bence bi eşine sormalı bilmiom falan diyor ama mutlaka kocasına söylemiştir ve oda bunca zaman annesini bi yoklamıştır “ anne noldu” die ve sebebini %99.9 biliyordur![]()
O zaman yokla bi annenın ağzını bakalım . madem Bilmiorum diyorsun öğrenelim sebebsiz neyin tribi diyiverin. Aramazsa oturun yanında siz arayın en azından konuşurken yanınızda olsunTabiki yoklamistir anasinin agzini.. bencede yani.. ama bilmiyom diyor orda
Birde ben ne yapabilirim bu durumda diyor
Bence de katılıyorum. Ay ne sinir insanlar. Hiç sevmem böylelerini. Medeni medeni yaşamak varken abuk sabuk şeylere takılıyorlar, insana hayatı zehir ediyorlar. Hayat amacı olmayan, boş insanlar.Türkiye de kaynanaların %80 inde benım oğlumun evi modu var
konu sahibi bence bi eşine sormalı bilmiom falan diyor ama mutlaka kocasına söylemiştir ve oda bunca zaman annesini bi yoklamıştır “ anne noldu” die ve sebebini %99.9 biliyordur![]()
Bence bunların da hiç bir önemi yok . Türkiye de yaşayan kayınvalide nerden biliyor ben Türkiye’yken benim evimde kim kimle kalıyor napıyor ? Bunu eğer kendı soylemedıyse , eşini halletmeli ilk önce hayırdır herseyi annene mi yetiştiriyorsun dieBence de katılıyorum. Ay ne sinir insanlar. Hiç sevmem böylelerini. Medeni medeni yaşamak varken abuk sabuk şeylere takılıyorlar, insana hayatı zehir ediyorlar. Hayat amacı olmayan, boş insanlar.
Bir de bu yüzden konu sahibinin annesine küsmüş deli mi ne. Belki kadının hiç haberi yok.Bence bunların da hiç bir önemi yok . Türkiye de yaşayan kayınvalide nerden biliyor ben Türkiye’yken benim evimde kim kimle kalıyor napıyor ? Bunu eğer kendı soylemedıyse , eşini halletmeli ilk önce hayırdır herseyi annene mi yetiştiriyorsun die
Siz olsaniz ne yaparsiniz..
Yurtdisinda yasiyorum ve benim ailem burada. Esimin ailesi turkiyede.
Kayinvalidem 1 yildir hicbir sekilde konusmuyor. Kendi capinda küs. Annem kayinpederim ile konusurken hic telefona gelmiyor, veya bir bahaneyle yok oluyor (namaza duruyor).
1 yasinda kizim var, ve kizim oldugundan beri birbirleriyle hic konusmadilar (ne üzücü).
Benim ailem birkac hafftaya izine gidecek ve kayinvalidemin ailemi ziyaret etmeyecegin kaygisi var icimde. Ne biliyim ya gitmezse hosgeldine diye kafamda buyutuyorum bu olayi.
Neden küstü diye sormayin, vallahi billahi bilmiyoruz, kafasinda ne kurdu onuda bilmiyoruz ...
Yani siz olsaniz esinizin ailesi, ailenize küsse, sizin tepkiniz ne olurdu (hakli veya haksiz) sonucta ortada bizim hatrimiz var degilmi... küsülmemesi gerekir cocuklarin hatri icin..
Bana deyinki,
Bu seni ilgilendirmez, birak ne halleri varsa kendileri görsun diyin,
Yada, sen haklisin ben olsam bende gönül koyarim diyin..
Ve ben bu yüzden yazin turkiyeye gitmek bile istemiyorum..
3 yildir evliyim, dügün sürecinde bi sürtüsme oldu ve o zamandan beri annem kayinvalidemleri görmek istemez, mecbur kalmadikca da görüsmez.. Bizde yurtdisinda yasiyoruz, kayinvalidemler Türkiye de.. Hic umrumda degil, herkes kendi halinde mutlu, yeterSiz olsaniz ne yaparsiniz..
Kayinvalidem 1 yildir hicbir sekilde konusmuyor. Kendi capinda küs. Annem kayinpederim ile konusurken hic telefona gelmiyor, veya bir bahaneyle yok oluyor (namaza duruyor).
1 yasinda kizim var, ve kizim oldugundan beri birbirleriyle hic konusmadilar (ne üzücü).
Benim ailem birkac hafftaya izine gidecek ve kayinvalidemin ailemi ziyaret etmeyecegin kaygisi var icimde. Ne biliyim ya gitmezse hosgeldine diye kafamda buyutuyorum bu olayi.
Neden küstü diye sormayin, vallahi billahi bilmiyoruz, kafasinda ne kurdu onuda bilmiyoruz ...
Yani siz olsaniz esinizin ailesi, ailenize küsse, sizin tepkiniz ne olurdu (hakli veya haksiz) sonucta ortada bizim hatrimiz var degilmi... küsülmemesi gerekir cocuklarin hatri icin..
Bana deyinki,
Görüşmeleri şart mı ki?Siz olsaniz ne yaparsiniz..
Bana deyinki,
Peki sen gidiyormusun annenin gormek istemedigi kayinvalidenin evine3 yildir evliyim, dügün sürecinde bi sürtüsme oldu ve o zamandan beri annem kayinvalidemleri görmek istemez, mecbur kalmadikca da görüsmez.. Bizde yurtdisinda yasiyoruz, kayinvalidemler Türkiye de.. Hic umrumda degil, herkes kendi halinde mutlu, yeter
Akrabayiz ne yazikki..Ya niye hoşgeldine gitsin? Hayır bir de gitmezse diye kaygılanıyorsunuz, birinci derece akraba değil, kuzen can ciğer komşu değil. Devlet protokolü mü bu? Benimkiler de gelir giderdi, ailem bir kere bile hoşgeldin güle güle ziyareti yapmadı, niye yapsın?
Kayınvalidenin neye küstüğünü eşiniz bal gibi biliyordur. Evinizde kalandan kalmayandan kayınvalideye ne, nereden nasıl duydu bunu, oğlu koşa koşa yetiştirmiştir. Benim evime kimin gelip gittiği beni ilgilendirir, kayınvalidem ağzını bile açamaz. Kaldı ki kardeşim erkek arkadaşını getirmiş. Bunu eşiniz söylemediyse nereden biliyor? Orada yetişmiş büyümüşsünüz ama buranın kuralıyla yaşıyorsunuz. Ben de @yengenç le aynı şeyi sormak istiyorum. Okumuş kendini eğitmiş, özeline karıştırmayan, kök - çekirde aile ayrımı yapan adam yok muydu etrafta? Durun tahmin edeyim, buradan mı bulup götürdünüz yurt dışına bu ağzı gevşek adamı?
Sart degil tabiki, sorum şu: senin kayinvaliden annene küsse, sen dert edermisin ve evine gidermisin? Yoksa banane kendi aralarinda deyip yinede gidermisin..Görüşmeleri şart mı ki?