Kayınvalidem arkamdan konusuyor

Ne giyinirsen giyin her türlü arkandan konuşuyordur bence hiç iskifini bozma rahat ol , çünkü özel bir durumun var

Gidip kaynvalidenye konuş.. sizi konuşurken duydum falan diyE..

Evimde istersem don giymeden yatarım ona ne?
Durumdan rahatsızsa evıme gelmez.

Neden asagı ındıgınde haddını bildirmek yerine esıme anlatsam mı dıye soruyorsun? Kulagınla duydugun seyı neden sormadın?
Neden kendin sormadın?

Ayyyy hiç rahatımı bozmak keyfime bakarım hiç takmam konuşsun dursun geçer dalgamı umrumda olmaz bamteline basar basar dururum çağırmışina çağiricagina pişman ederim oyunu kuralına göre oynarim hiç acimam alti üstü bir kaynana nedir ki
Kimle dans ettiğini öğrensin canım yanar ama yüzüm güler

Evimde istersem don giymeden yatarım ona ne?
Durumdan rahatsızsa evıme gelmez.

Neden asagı ındıgınde haddını bildirmek yerine esıme anlatsam mı dıye soruyorsun? Kulagınla duydugun seyı neden sormadın?
Neden kendin sormadın?

Kadının kendi evi değil ki. Odası filan olmayan kayınvalideye ait bir yazlık ve kardeşiyle gitmiş konu sahibi.

Hic umursamayın , takmayın . Siz taktıkça daha fazlası gelir . Bırakın herkes kendine yakışanı yapsın . Eşinize söylemeye deger bi konu degil.

Ayrı oda olmadığını belirttiğiniz yere kardeş götürmek biraz saçma olmamış mı?
Böyle bir şeyi kendi kulağınızla duymuşsunuz, ben böyle bir şey duyduğuma emin olsam pat pat söylerdim o dakika. Eşe şikayet edecek bir şey yok kendiniz halledin. Eşe söylenecek tek şey o kapıyı açık bırakmasıyla ilgili olur bu konuda 🤷🏼‍♀️

Diyeceğin şu, anne çok özür dilerim öyle saygısızca yatmak istemezdim. Sonra koyver ağlamayı, akşama gözlerin patlıcan olsun, eşin sorana dek bekle, ağlayarak anlat. Ayıp ettim galiba de, kaynananı suçlamadan. Sonra çekirdeğini al köşene git.

Bir kaynana olsa bu durumdaki ne yapardı diye düşündüm aynen böyle yapardı. Azıcık akıllı olun 😉

Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım olayı size anlatıcam. 3 yıllık evliyim şu an 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemin yazlığı var her yıl haziran ayında gel diye tutturur. Bende Bu yaz hamile oldugumdan kendi odamızda olmadığından çok yazlığa gitmek istemedim. Neyse dün geldim 1 hafta kalmak için benimle birlikte kardeşim ve eşimde geldi. Eşim sabah işine gitti ve yattigimiz odanın kapısını açık bırakmış. Bende hamile oldugumdan ve çok sıcak olduğundan sortlu askili bir takim giydim. Bacaklarımin arasına da yastık almadan yatamıyorum çok agrım oluyor. Evde de sadece kayinvalidem, görümcem, kardeşim ve ben variz erkek yok.
Her neyse sabah uyandım. Aşağıdan fısır fısır kayınvalidenin sesi geliyor. Kulak kabarttim ama duyamadım. Sonra kardeşimin odasına gittim kardeşimin yüzü düşmüş ne oldu diye sordum. Kayınvalidemin konuşmasını duymuş. " Hava çok sıcak tamam ama yine de bu şekilde yatılmaz diyormuş " Görümcem de sessiz ol anne ablam duyucak demiş. Tabi ben bunu direkt üzerime alındım çünkü uyurken her şekil yatabilirim üstelik hamileyim. Bu arada kayinvalidem kapalı bir insanda değildir . Üstüne başına hic dikkat etmez. Sonra aşağıya indim ve yanında komşusu var büyük ihtimal ona benim lafımı yapıyor. O kadar çok sınır ve rahatsız oldum ki. Bu olayı esime anlatmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz hanımlar. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ben nerde nasıl davranacağını, giyinilecegini ondan daha iyi bilirim. Bu şekilde arkamdan konuşması çok sinirimi bozdu.
😂eşine bunun nesini söyleyeceksin boşver cok komik bir olay ben de 6.5 aylık hamileyim öyle yatıyorum napalım yani

7 yıllık evliyim kayınvalideme kızdığım tüm her şeyi içime attım ve artık doldum. Şimdi ne anne demek geliyor içinden ne de yüzünü görmek. Eşim de sizin konunuzda olduğu gibi yıllar sonra anlatsanız bi önemi kalmayacak mevzuları bilmedigi icin beni yadırgıyor. Simdiki aklım olsa yaptıgı her seyi sıcağı sıcağına anlatırdım. En azından gelip gitmemek için geçerli sebeplerim oldugunu esim de bilirdi.

Back
X