KAYINVALİDEM BANA GELİNLİĞİ GİYEMEDEN ÖLSÜN DEDİ VS...

Cahilliğin sonuçları....

böyle konusma bence. kinamiyosun belki ama buyuk konusuyosun. kacmis evet ama kaynanasininda oyle davranmasi gerekmez. bende uzuluyorum kiziyorum kacanlara ama kinayacak bi kelime bi soz dedimmi diyecekmiyim diye kendi kendimi kontrol ediyorum. benim ailemde benim nisanlima karsi ciktilar ben istiyorum uzulmeyim diye razi oldular ama su an onlarin dedigine geldim ve konusmuiyoruz nisanlimla. kacanlarda insallah cokkkk mutlu olurlarda kaynana dirdiri cektiklerine deger bi kulagindan girip diger kulagindan cikar o kaynananin kotu sozleri

benim kaynanamda gelinlik giymemis kaçarak evlenmis ve ben ilk geliniyim ogluda bende 22 yasindayiz ve su an ayrildik gibi bisey cunku bi senedir nisanliyim uc bucuk aya yaklasti konusmuyoruz nisanlimla. annesi bana aldiklarini surekli goz onune getirdi herseyini ben secerim karismayacaksin sen dedi. cunku kendisi giymemis gelinlik ve bana yaptiklarida zoruna gidiyor

Suçlu aranacaksa burada,eşin suçlu..
Bir eş olarak kendini hangi kategoride görüyor acaba..
Burada saygı filan kalmaz,bir gün bir patlarsın neye uğradıklarını anlamazlar bile..

Canım yani hadi kaçtın da evin içine mi kaçtın. Sizi yargılamak değil amacım ama bir çok genç kız sonunu düşünmeden kaçıyor sonra da kaynanadan görümceden çekmediği kalmıyor. Ayrı ev şart tabi eşinin de tamamen arkanda durması lazım. Umarım kurtulursun o evden

Cahilliğin sonuçları....
Şuan böyle olabilir ama akıllarını başlarına alırlarsa çok güzel gunler onları bekler.
Bende 3 yıl once kaçarak evlendım 1 yıl boyunca kv demın butun ezıyetlerını cektım neler yaptıgını söylesem ağzınız açık kalır. aklımı kullanıp eşim ayrılmak ıstememesıne ragmen onu o evden ayırdım. Şuan kv le küsüz hala beddua ediyor bana
ama ben Allaha şükür çok mutluyum eşimle Allahım mutluluğumuzu daim etsın benım ve herkesın.

Cok ayip yaaa insan oyle bisey soylermi sirf kacti diye bedduasi tutmaz kendine doner cok gunah yaa kizi yokmu bunu yapan insanin benim kv ayni evde kalmis kv le ama bana bu konuda hic bisey soyleyemez aksine ben yasadim siz yasamayin kizim der ve ayni bahcenin icinde evimiz tartismalarimiz olur ama kocam korumayi bilir beni gecinirsen gecin yoksa alir karimi giderim bile dedi kocan savunucak seni baska yolu yok o yasadi yatak odasi gelinligi olmadi diye ayni seyleri yasatamaz sana is bul ayri eve cik az esyan olsun ama huzurun olsun umarim duzelirsiniz gerek yok aslinda boyle seylere ama onun gibi yasa istiyor insafsizca ve cahilce

Neresine yorum yapayım şaştım
Sana da gül bahçeleri sunulmamış, ne diye kaçıyosun arkadaşım annen bu sözlerin 10 da birini dese isyankar kıza bağlarsın
Bak milletin annesi neler neler diyoda saygıda kusur etmiyosun dimi
Bu kadar mı kıymetsizsin , yapma lütfen.
Şimdi bari çalış, az gör. Eşinle birikim yap çıkın ayrı eve
Böyle yaşanmaz hayat
Kayınvaliden geçmişin acısını senden çıkarma peşinde, mantıklı konuşmuyor.

Evlilik şans işi biraz
Ama aileniz arkanızda yokken, garantidir ezileceğiniz
Bunu bilen ve kendini bi halt sanan insanlarla birlikteyseniz herhalde

Yani bide şöyle düşünüyorum.birini sevmiyorsunuz ama oda kaçmış gelmiş ben sizin evde yaşıycam diyo.bide şartlar öne sürüyosa tam olur..yinede kınamak istemem .Yarın benim oğlanlarda tutar birini getirirse görürüm günümü

SAYGI DIYORSUN...ILK KENDINE OLAN SAYGINI GERI KAZAN CANIM BENIM. BÖYLE SAYGISIZ...SEVGISIZ INSANLAR NERDEN BILCEK DEGERI; SAYGIYI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…