- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Cahilliğin sonuçları....
Meraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum
Meraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum
profiline göre evli,53 yaşında ve lise mezunu bir diş hekimi kendisi :):)Bende kaçarak evlenen birisi olarak soruyorum
Yaşın kaç ?
Eşin ne iş yapıyor?
Sen çalışıyormusun?
profiline göre evli,53 yaşında ve lise mezunu bir diş hekimi kendisi :):)
Şuan böyle olabilir ama akıllarını başlarına alırlarsa çok güzel gunler onları bekler.Cahilliğin sonuçları....
hahaha sen varya çok yaşa kız :)Kendi yapamadığı şeyleri den yapıyosun diye çekemiyo . Onada al bi gelinlik olsun bitsin.
ne alaka ya bi buçuk sene sonra dugun mu olur ilk evlendiğimde oldu bu olay1bucuk sene sonra dugun istediniz anladigim kadariyla. Amac eglenmek, oynamak falan mi ne icin yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?