KAYINVALİDEM BANA GELİNLİĞİ GİYEMEDEN ÖLSÜN DEDİ VS...

Ah Can'ım ya Rabb'im yardım etsin işin çok zor hemde çok tek çaren ayrı bir ev yoksa baş edemezsin evliliğinde biter ... ( Allah korusun) bende kaçarak evlendim eşimin tarafı hiç istemedi başım açık ve mesleğimde kuaförüm diye neymiş oğlunun paralarını har vurup harman savururmuşum ev hanımı olamazmışım birde küçükken ameliyat oldum bir böbreğim alındı neymiş çocuk doğuramazmışım neler neler cahillik işte neyse eşim yurt dışında yaşıyordu eşimle karar verdik kendi başımızın çaresine bakmaya neyse evlenirken ben eşime bana tek birşey için söz ver dedim bende sende ailelerimizi dinlemeden bu işe baş koyduk artık sen bana ben sana yardım ederek bu evliliği yürütmeye çalışıcağız senden tek ricam ailene ezdirme beni he yeri gelir ben dengesiz bir laf ederim benide ailene söyletme insanız hata yaparız ama sakın beni ailene aileni bana karıştırma dedim hemen evimizi ayrı tut dedim . Allah razı olsun o konuda Hakkı'nı yiyemem eşimin evlendik vizemi aldık Fransa'ya geldik eşim kutu gibi ev tutmuş gerekli eşyaları almış dizmiş falan.işin en zor tarafı bundan sonra başladı biz düğün istiyoruz dedik kayınvalidemgil sizinki gibi kaçana düğün olmaz gibi bir sürü laf ediyor beni istemiyor evine gidiyorum elinde bir etek başörtü kayın baban içerde örtünde gir gibi sürekli üstüme geldiler neyse ben hiç sesimi çıkarmadım yaptım her eve geldiğimde eşime güzel dille söyledim dayanamıyorum sen bana söz verdin ben sana söz verdim ama görüyorum ki ailenin yanında bir hiç gibi davranıyorsun bana . öyleyse bu iş biter dedim 1 haftaya yakın yatağımı ayırdım dayanamadı ağlamalarıma sonra bir kez daha gittik bu sefer görümcemlere tabi beni başı açık eve almadılar eşim işteydi tektim ben tamam dedim kapandım eşimde 20 dakkaya kadar geldi beni o galde görünce ailesine yeterin artık ben bu kızı isterken kimse yanımda değildi şimdi de bu kıza karışmaya Hakkı'nız yok ben onu sevdim aldım ancak ben karışabilirm eğer bir daha böyle bişey yaparsanız evinizi de unuturum gelmem dedi herşey ondan sonra değişti bende hiç saygısızlık etmedim onlara karşı Zaman'la beni tanıdıktan sonra herşey tersine döndü şimdi çok şükür çok iyiyiz elhamdulillah... Sabretmek herşeyin ilacı demem o ki kötüye iyilikle karşılık ver he anlamaz belki ama inan Rabb'im öyle bir kapı açarki şaşarsın.... ( bu arada bende gelinlik giyinmedim 3 sene sonra bütün aile birleşip bana süpriz yaptılar gittik gelinlik kiraladık bir stüdyoya gidip albüm yaptırdılar ) çok şükür... O derece iyi oldular gerisini sen düşün artık tatlımM . Bunları anlattım ki belki bişeylerden kendine teselli bulursun senin adına çok üzüldüm kaçmak kötü ama olmuşla ölmüşr çare yok bu yüzden önüne bak görme duyma konuşma kayınvalidene sen sadece eşini bil onunla iltibat kur o seni korusun eğer bunuda yapmıyorsa kendine yazık etme derim böyle bir hayat çekilmez ... Rabb'im yar ve yardımcın olsunN inşAllah bu arada çocuk düşünüyorsan evini ayırmadan yapma derim benim fikrim ....Allah'a emanet

İnşalla ölürde kurtulursun canım ne diyim

Hay allahım! Evlenirken niye sadece adama bakıyorsunuz kuzum?! O adamla evlenirken onun ailesini, çevresini vs. Kabul etmiş oluyorsun bunlarlada ilgilenmek lazım. Böyle insanla ömürmü geçer?! Yarın birgün çocuğun olacak onada karışacak bu kadın.

Su kadinlar baskasina saygi duymayi ile kendini saygi cercevesinde korumayi ve savunmayı deneseler bir cok sorun hallolacak...

aynı evde oturmayın diyecem de ne sebepten birlikte yasıyorsunuz bilmiyorum. her gun yuz yuze cirkef biriyle yasamak cok zor..

Eşinizi seviyorsanız ve boşanmak istemiyorsanız bence evlilik birliği sürerken de açabileceğiniz davaları ve alacağınız tedbirleri değerlendirmek. Mesela ortak konut edinmek, eşin evlilik birliğine katkısının hakim tarafından belirlenmesini istemek gibi başvurularda bulunabilirsiniz.
İkinci olarak da eğer kayınvaldeniz size hakaret ediyorsa ya da tehdit ediyorsa gidin suç duyurusunda bulunun ama 6 aylık zamanaşımına dikkat edin, yani olayın üzerinden 6 ay geçmeden şikayetçi olmanız gerek. Eğer bunları ispatlayabilecek delilleriniz de varsa manevi tazminat davası bile açarsınız kayınvalidenize

Niye cevap vermiyorsunuz kaynanıza. O size bu kadar laf sayıyor, çöp kadar değersizmişsiniz gibi konuşuyor size. Cevap verin ona o sizi kırarsa sizde kırın. Ezmeye kalkarlar hep sizi

durumlar çok karışık aile konusunda benim acımdan da eşim acısındanda ikimizde güzel bi cocukluk geçirmedik annesiyle yaşamak zorundayız
O zaman yapacak bişi yok katlanmak dışında .. Üzgünüm . Kafaya takmamaya çalış çünkü bu kadın düzelmez

Pardon da kayinvaliden kadar en az esin de suçlu sana niye bunları yetiştiriyor insan azcık yapıcı olur aranizi bulmaya çalışır kusura bakmayın ama böyle bosbogazlı insanlardan hiç haz etmiyorum

eeee kendi ananızı babanızı beğenmeyip ele sığınırsanız böyle olur.
git kuru ekmek kemir, gerekirse buz gibi havada iki battaniyeyle bir çekyatta yat ama ayrı eve çık, git evlerde temizlikçilik yap, kendi paranı kazan.
edit: yazmışsın, annenle değil halanlarla yaşıyormuşsun özel sebeplerin varmış, kayınvalide konusunda da tavrını koy, eğer bu şekilde devam ederse, bir huzurevine yerleştirin, eşin düzenli olarak ziyaretine gider. çekilmez bu kadın

Kaçmakla çoook büyük hata etmişsin, hem de kıskanç ve fesatlanan bir kaynana ile aynı eve çıkmakla çok büyük hata yapmışsın...
Şimdi kendi yaşayamadığı mutlulukları senin de yaşamanı istemiyor onunla oturduğun sürece hayatı size zehredecek.
Evinizi ayırın, işe girin okuyun.
Eşin ne diyor bütün bunlara nasıl biridir.

Nasil olurda bir anne baskasinin evladi dahi olsa ölsun der bu ne gaddarlik ne bicim bir bencillik Allah askina kendinizi ezdirmeyin belki canin aciyabilir ama esin seni gercekden sevse seni ezdirmezdi . Sahipsiz kimse yoktur kendini koru ezdirme kimsenin kahrini cekmek zornda degilsin kactin diye bunlari yakistirma sakin kendine bir an once önune gec olaylrin yoksa omrun laf yiyip is begendrmekle gecer .

Ve eșin hala seninle o evde yașıyor, pes doğrusu.
Bütün suç eșinde, hemen ayrı ev tutun tek çözüm bu

Tırnaklarını göster..dinszn hakkındaan i...

Susma net! Madem o eve sende bakıyorsun ezdirme kendini. Yalnız eşinin de karakteri tam oturmamış üzgünüm, sana bunları söylememesi gerekirdi. Bence eşini uyar bu konu da bir daha gelip haber ajansı gibi yetiştirmesin onun sözlerini.
Kaçmana bir şey diyemem, büyük konuşmak istemiyorum. Sevince oluyor işte. Suç sende değil ki ailen de. Onunla yaşamak zorunda olan sen değilsin, o seninle yaşamak zorunda. Hem ekmeğini yesin hem beddua etsin. Sabır diliyorum sana

Kaynananin nereli oldugunu inan cok merak ettim canim ? Canim esinle bu durumu konus sikayetini uzuntunu dile getir ve ayri bi eve cikmaya bakin esinin aklina gir ne yap ne et ayri bi evin olsun varsin bir oda olsun inan o odada saygi sevgi huzur mutluluk olur.. Yapilanlar cok cahilce cok yanlis. Allah sana sabir, dayanma gucu versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…