- 24 Ocak 2015
- 54
- 49
- 88
- 35
Bende aynen onu dusundum, dugun yapacak maddiyati olan adam ayri evde acabilir diyecektim.ne alaka ya bi buçuk sene sonra dugun mu olur ilk evlendiğimde oldu bu olay
İnşalla ölürde kurtulursun canım ne diyimMeraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum
Meraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum
O zaman yapacak bişi yok katlanmak dışında .. Üzgünüm . Kafaya takmamaya çalış çünkü bu kadın düzelmezdurumlar çok karışık aile konusunda benim acımdan da eşim acısındanda ikimizde güzel bi cocukluk geçirmedik annesiyle yaşamak zorundayız
Pardon da kayinvaliden kadar en az esin de suçlu sana niye bunları yetiştiriyor insan azcık yapıcı olur aranizi bulmaya çalışır kusura bakmayın ama böyle bosbogazlı insanlardan hiç haz etmiyorumMeraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?