KAYINVALİDEM BANA GELİNLİĞİ GİYEMEDEN ÖLSÜN DEDİ VS...

ben herşeyimi kendim yaptım zaten a dan z ye

bakın ben annemden veya babamdan kaçmadım ben kucukken annem ve babam boşandı ben halamlarda buyudum aslında annem ve babam yurt dışında yaşıyolar bende yurt dışında dogdum ama halamların aşırı para hırsı yuzunden zengin biriyle evlen demesinden dolayı kaçtım ve annem hep arkamdaydı dugunumude annem yaptı ama o na da nasıl anne denilirse 5 yaşında kızını brakıp evlenip kızını yurt dışına gönderen bi anne ben ailemden kaçmadım sevdiğim adamı seçti hepsi bu

Evet dediğiniz gibi bi annem olsaydı bende kaçarak değil normal şartlarda evlenirdim aynı kişiyle

kaçmak da kaderde olan bişey normal gelin olmakta. hepsi allahtan. Kimse kimseyi kınayamaz. senin o kaynanaya saygı gösterilmez. azarla susma kendini ezdirme de görsün bakalım kim haketmiyormuş gelinligi. terbiyesiz kadın. kendi kızının da başına gelmeyecegi ne malum. çok büyük konuşuyor bu insanlar çok. kocanı al karşına konuş beni ezdirme ben sana bu yüzden kaçmadım de. ayrı ev istegini de zorla bastır söyle. maddi durumları da hiç dert etmeyin allah yuva kurana yardım ediyor. Hiç ummadığınız yerden yardım alırsınız.

Evet dediğiniz gibi bi annem olsaydı bende kaçarak değil normal şartlarda evlenirdim aynı kişiyle
Başınız sağ olsun ama sadece anneyi kast etmedim baba, babaanne, anneanne bunlarda ailedir senin büyüklerindir

:) annem ölmedi beni terketti
Annen kötü biri
Hemde çok
Ama sen iyi bi anne olabilirsin
Önce kendini sev, eşinle konuşup ayrı eve çıkın, çocuğu sonra düşün mümkünse
Her dediğime başka yerden bi cevap verince sorunun çözülmez
Ben en azından bundan sonra çalışabilir başka evde kendi evinde kendi kurallarınla yaşayabilirsin diyorum
Ama tercih senin

ben çalışıyorum :) yanlış anlamayın ama onunla yaşamk zorundayım

Çok teşekkür ederim sonunda biride kötülemeden bişi soyledi alah buyuk

Öff guc yetiremedigine bela okuyan zihniyetten hic hazetmem. Bir gun kendi hik diye gidiverirse gorurum ben onu. O ne cektiyse sende aynisini mi cekeceksin. Gelin kayinvalide topragina ceker sozunu yanlis anlamis sanirsam.. Mesefeli davran. Ayni evde ne kadar basarabilirsin bilmem.

saygısız insan saygıdan anlamaz bu konuda tecrübe sahibi olarak cvp vermediğin sürece kaynanan daha çok laf sokar cvp ver haddini bildir yoksa basedilmez böyle edepsizlerle

zaten kactigina bisey demedimki ben. o kaynanan niye kotu davraniyor sana onu demek istedim ben. cunku benim kaynanam kacmis kaynanamin kaynanasi ona kotu davranmis beni Allahin emriyle gelip istediler ama bana gelenekler adetleri uygulamak zoruna gidiyor. ben cok kisi tanidim inan bana kaçan kaç tane gordum mutluluklarina diyecek yok. kaynanalari peslerinde ama kizim sunu giy sunu ye bunu yap diye. niye bazilarinin sansi olmuyosa olmuyo iste.

Ilk evliligimde ayni seyleri yasadim 19 yasinda kactim ve kayinvalidem bana swn gelinlik giymeye layik degilsin dedi ama ben degil ayni ev aynk semttw bile oturmadim oldukça uzak bir yerde ev tuttum ama bir ise yaramadı kaynanam hayati bana zindan etmek icin hep oglunu kullandi basardida bana hayat zindan oldu bende 1.5 sene sonra boşadim ask mesk hikaye ben bir hata yaptim agzimdan burnumdan geldi ama devam ettirmedim kocan seni seviyorsa uzak tutsun anasindan 12 yil oldu boşanali 3 ay önce evlendim 2 aylik hamileyim şükür Allahima hayat senin bu zamansa kimse kimseye böyle zulm edemez o sana yapıyorsa sende ona yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…