merhaba kızlar.buraya kayınvalidemle ilgili konu açmıştım belki hatırlarsınız.evleneli 2.5 seneyi geçti ne ben ne eşim görüşmüyoruz.yaptıkları ve yaşattıkları öyle ağır şeylerki anlatmakla bitmez.eşimede çok çektirdi.hem maddi hemde manevi...bugün evimizin aşağısındaki bi esnafa gitmiş eşimi beni kötülemiş.tanımaz bile esnafı.sırf bizi kötülemek için herşeyi yapıyor.daha öncede eşimin iş yerine gidip müdürüne çekiştirmişti.eşimde dayanamadı bugün mesaj attı.beni herkese kötüleme ailevi meseleler kimseyi ilgilendirmez yazdı.bu mesajdan sonra kv aradı.öyle küfürler ettiki eşimle şok olduk.eşimi hiç konuşturmadı bağırdı sürekli.zaten öyle bi yapısı vardır karşındakini asla dinlemez.küfürleri dışında öyle bi laf ettiki çok zoruma gitti."avradın çocuk doğuramadı daha demi " dedi
eşimde telefonu yüzüne kapattı.1 sene denedik bebek için nasip olmadı tam doktora gideceğimizde ben kaygı bozukluğu rahatsızlığım oldu antidepresan kullanmak zorunda olduğum için bebeği erteledik ama bunu kv bilmiyor bilmezde görüşmediğimiz için.1 sene bebek için uğraş verdiğimizide bilmez.evleneli 2.5 seneyi geçince kafasında bebekleri olmuyor herhalde diye düşündü böyle alay etti resmen.çok ağladım :'( eşimle hiç bir sorunumuz yok şükür birbirimize bağlıyız aşkımız sevgimiz sonsuz ama kv bizi çok mutsuz ediyor.bide eşimle ben,annemle ablamın yaşadığı aile apartmanında oturuyoruz.babamızdan kaldı evlerimiz.eşime "karının evinde oturmaya utanmıyormusun"dedi.eşimde buna çok üzüldü.bize 1 kuruş desteği olmadı herşeyimizi kendimiz yaptık tabi annemde çok destek oldu şimdide eşinin evinde oturmaya utanmıyormusun diyor :'( daha önce eşim gidip elini öpüyüm belki pişman olmuştur yaptıklarından diyordu.biz iyi niyetle yaklaştıkça bize kötülük yapmak istiyor.artık bizde bizimle uğraşmasın istiyoruz.nasıl uzak tutabiliriz kendimizden kv şerrinden bilmiyorum