• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

Benim KV de daha doğmamış çocuk için öyle birşeyler ima etmişti.ben sen yorulma bakıcı tutariz yada ücretsiz izin alırım dedim.Böyle pazarlıkla iş olmaz içinden gelse para istemez para vereceksiniz de başkasına baktirin hem eve alın bakiciyi iki kap da yemek yapar.bakmak zorunda da değiller sonucta
 
Su yorumunuza cok guldum yalniz cunku okudugum sayfalarin tamaminda kendi gorusunde direten tek kisi sizsiniz :-) not evliyim 2 tane minik bebegim var memurum calisiyorum.esim sehir disinda gorevde birbasima bakiyorum cocuklarima bakici destegi ile yinede gelmedi kv keske gelseydi ama gelmedi cunku gelmek zorunda degil
+1000
 
annane babaanne bakmak zorunda degil diyen arkadaslar ,o bakmayan insanlar yuzunden insanlar cocuklarini olmadik bakicilara merdiven alti kreslere birakmak zorunda kaliyorlar empati kurun,ayni bakmayan tipler bayram seyranda da surat yapmayi biliyorlar torunumu ozledim getirim die vaktniz var mi paraniz var mi die sormuyorlar bile ,konu sahibi esiniz annesine desin ki tamam sen hasta olunca biz de sana bakmak icin 1500maas istiyoruz
Valla bi kereliğine 1500 lira verip kamera sistemi kurdurdum,, referansı da bildiğim insanlar olan bakıcı tutup evde mikrofon da var ona göre dedim; kadın da zaten iyiymiş ki annem ben bile öyle güzel bakamam dedi. Kadıncağız bir süreliğine işten ayrılmak zorunda kaldı ve kızım hala arada bir görmezse delirmişçesine ağlıyor. Daha iki gün önce gelip gece on bire kadar başında bekledi uyutup gitti... demek ki o kadar sevgiyle bakmış... ne anneme en rahat etmesi gereken bu yaşında otur evde torun bak derim ne başkasının nazını niyazını çekerim.. zaten gelirim bakıcı masrafına değmiyorsa da oturur evimde kendim bakarım...
 
Merhaba kızlar 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum Bebeğime kayınvalidem bakıyor , aslında başta annemle sıra ile bakıcaklardı ama annem yan çizdi kendisi şehir dışında yaşlı babanne var kavinvalidem alt katta neyse kayınvalidem bebeğime baktığından beri sürekli kendinde bir söz hakkı tabiri caizse bana sürekli laf sokmalar , bebeğime bakıyor diye herşeye katlanmak zorundamıyım ?? sürekli hediye alıyorum pof pof tutuyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım hele ki dün bana ayşenin gelini torununa para ile bakıyormuş 1500,00 Tl veriyormuş kayınvalidesine dedi nasıl yaa dedim insan kendi torununa para ile bakarmı dedim ne kadar ayıp sana versek sende alırmısın bunu mu demek istiyrosun dedim alırım niye almıyım dedi anne bişeye ihtiyacın varsa karşılayalım paraya ihtiyacın varsa verelim ama çocuk bakmak için benden para talep edemezsin dedim çok gücüme gitti açıkcası bakmamak için sürekli yokuş yapıyor insan kendi torununa para ile bakarmı yaa???eşime anlatıyorum sürekli boşver diyor ... onun boşver deyip kafaya takmadığı şeyler bende birike birike beni hasta edicek ne yapmalı nasıl davranmalı ??
Bakmak zorunda değil bana göre.
 
Benim KV de daha doğmamış çocuk için öyle birşeyler ima etmişti.ben sen yorulma bakıcı tutariz yada ücretsiz izin alırım dedim.Böyle pazarlıkla iş olmaz içinden gelse para istemez para vereceksiniz de başkasına baktirin hem eve alın bakiciyi iki kap da yemek yapar.bakmak zorunda da değiller sonucta
konu sahibi de zorunda değil diyor zaten. Bakacaksa da neden menfaat bekliyor diyor neden anlamıyorsunuz?
 
senin annen hiç bakmamış. Eşine annen böyle böyle yapıyor diye şikayet etmişsin hoş değil. Kimsenin annesi bakmak zorunda değil. Sırayla bakılacakmış ama tamamen ona kalmış. Bakıcı bulun bir tanez
 
Kk daki herkesin aile ilişkileri bir değil. Annesinden nefret eden, görüşmeyen o kadar çok ki burda. Ya da çocuğuna bakmayı lütuf gibi gören anneler. Açılan konularda okuyorum hep. Herkesin hayatı farklı işte. Kk ya sorsan kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil. Evet mecburiyet yok belki ama aile kavramının altını dolduran bazı şeyler vardır. Annemi diğer kadınlardan ayıran bir şeyler olmalı. Düğününü yapmak zorunda değil, çocuğuna bakmak zorunda değil, gelmek zorunda değil, çağırmak zorunda değil vs vs Ben bunlar için ailemi asla zorlamam ama benim istememe de gerek kalmaz zaten. Keşke her ebeveynin içinden gelse. İyi ki böyle bir annem yok, şükrediyorum her gün.
Siz en iyisi dediğim gibi bakıcı bulun ona verin parayı. Kayınvalide ile de daha fazla yüz göz olmayın.
+1
Kaldı ki bu hayatta herşeye materyalist mi yaklaşmalıyız? Tabii ki zorunluluk yok ancak bakarız denmiş şimdi para istemek hakikaten şuradaki kadınlara normal mi geldi? Yarın bir gün o babaanne eşsiz kalınca o zaman para
ile baktırılsın lütfen kimse de gık demesin? Her şeyin altı boşalmış, çok üzüldüm. Konu sahibi arkadaşım madem para ile bakılacak başka birisini araştırın en azından komut verme şansınız olur,patron işveren ilişkisi olur aksi halde kayınvalide zaten dinlemiyormuş.
 
Herşey üslupta bitiyor aslında.Kadın açık açık para istememiş.Xanne ya da kvsine şu kadar para veriyormuş dediğinde,hmmm,biz versek alacaksın yanii diye atarlanacağına"evet anne,ne güzel,imkanım olsa bende sana yapmak isterim ama biliyorsun durumu.Fakat ben şunları şunları yapmayı düşünüyorum,gerçi senin sevginin,emeğinin karşılığı asla olamaz ama"deseydi eminim alacağı cevap farklı olurdu.Ama patavatsızlığın adı "içi dışı bir"oldu artık. T takvim86 nın buradaki tavrına bakılırsa kadın parayla bile baksa şükretmesi lazım.
ne guzel ifade etmissiniz. bakmak zorunda demek cok itici..benim de kayinvalidem bakiyor. birlikte yasiyoruz zaten. bedelsiz bakiyor ama hic bakmak zorunda demedim. ayni evde yasamamiza.ragmen bakmak zorunda degil.

yaslaninca da kızı baksin o baksin bu baksin deniliyor. yada huzurevinde kalsin deniliyor.

biraz adil.olmak lazim bencil.olmamak.lazim.

Allah rizasi icin yada sevdigi icin buyukler torunlarina , evlatlar anne babalarina bakar ama kimse kimseye bakmak zorundasin diyemez.

sanki sartname imzalanmis gibi bir tavir var konu sahibinde.

sadece anne baba evladina bakmak zorundadir cunku bile isteye cocuk yapilir ve cocugun kendine bakma imkani yoktur..onun disinda bir zorunluluk yok kimse icin.

kayinvalideniz sizin evin gecimini dusunmek zorunda da değil. ayri hane actiysaniz ayri bir aile.olduysaniz evin gecimini dusunmek kari koca size ait
cocuk.bakimi da.
 
Back
X