- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1000Su yorumunuza cok guldum yalniz cunku okudugum sayfalarin tamaminda kendi gorusunde direten tek kisi sizsiniznot evliyim 2 tane minik bebegim var memurum calisiyorum.esim sehir disinda gorevde birbasima bakiyorum cocuklarima bakici destegi ile yinede gelmedi kv keske gelseydi ama gelmedi cunku gelmek zorunda degil
Valla bi kereliğine 1500 lira verip kamera sistemi kurdurdum,, referansı da bildiğim insanlar olan bakıcı tutup evde mikrofon da var ona göre dedim; kadın da zaten iyiymiş ki annem ben bile öyle güzel bakamam dedi. Kadıncağız bir süreliğine işten ayrılmak zorunda kaldı ve kızım hala arada bir görmezse delirmişçesine ağlıyor. Daha iki gün önce gelip gece on bire kadar başında bekledi uyutup gitti... demek ki o kadar sevgiyle bakmış... ne anneme en rahat etmesi gereken bu yaşında otur evde torun bak derim ne başkasının nazını niyazını çekerim.. zaten gelirim bakıcı masrafına değmiyorsa da oturur evimde kendim bakarım...annane babaanne bakmak zorunda degil diyen arkadaslar ,o bakmayan insanlar yuzunden insanlar cocuklarini olmadik bakicilara merdiven alti kreslere birakmak zorunda kaliyorlar empati kurun,ayni bakmayan tipler bayram seyranda da surat yapmayi biliyorlar torunumu ozledim getirim die vaktniz var mi paraniz var mi die sormuyorlar bile ,konu sahibi esiniz annesine desin ki tamam sen hasta olunca biz de sana bakmak icin 1500maas istiyoruz
Bakmak zorunda değil bana göre.Merhaba kızlar 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum Bebeğime kayınvalidem bakıyor , aslında başta annemle sıra ile bakıcaklardı ama annem yan çizdi kendisi şehir dışında yaşlı babanne var kavinvalidem alt katta neyse kayınvalidem bebeğime baktığından beri sürekli kendinde bir söz hakkı tabiri caizse bana sürekli laf sokmalar , bebeğime bakıyor diye herşeye katlanmak zorundamıyım ?? sürekli hediye alıyorum pof pof tutuyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım hele ki dün bana ayşenin gelini torununa para ile bakıyormuş 1500,00 Tl veriyormuş kayınvalidesine dedi nasıl yaa dedim insan kendi torununa para ile bakarmı dedim ne kadar ayıp sana versek sende alırmısın bunu mu demek istiyrosun dedim alırım niye almıyım dedi anne bişeye ihtiyacın varsa karşılayalım paraya ihtiyacın varsa verelim ama çocuk bakmak için benden para talep edemezsin dedim çok gücüme gitti açıkcası bakmamak için sürekli yokuş yapıyor insan kendi torununa para ile bakarmı yaa???eşime anlatıyorum sürekli boşver diyor ... onun boşver deyip kafaya takmadığı şeyler bende birike birike beni hasta edicek ne yapmalı nasıl davranmalı ??
konu sahibi de zorunda değil diyor zaten. Bakacaksa da neden menfaat bekliyor diyor neden anlamıyorsunuz?Benim KV de daha doğmamış çocuk için öyle birşeyler ima etmişti.ben sen yorulma bakıcı tutariz yada ücretsiz izin alırım dedim.Böyle pazarlıkla iş olmaz içinden gelse para istemez para vereceksiniz de başkasına baktirin hem eve alın bakiciyi iki kap da yemek yapar.bakmak zorunda da değiller sonucta
konu sahibinin geçen sene konusu var.zaten kadın hiç bakarım dememiş.zorunlu kabul etmiş bence.annesiyle sıra ile bakma sebebiyle.konu sahibi de zorunda değil diyor zaten. Bakacaksa da neden menfaat bekliyor diyor neden anlamıyorsunuz?
Eski konulara bakma alışkanlığım yok. Hatırladın mı beni nasılsın?konu sahibinin geçen sene konusu var.zaten kadın hiç bakarım dememiş.zorunlu kabul etmiş bence.annesiyle sıra ile bakma sebebiyle.
ben bakarım.hatırlamadım.teşekkür ederim ıyıyimEski konulara bakma alışkanlığım yok. Hatırladın mı beni nasılsın?
+1Kk daki herkesin aile ilişkileri bir değil. Annesinden nefret eden, görüşmeyen o kadar çok ki burda. Ya da çocuğuna bakmayı lütuf gibi gören anneler. Açılan konularda okuyorum hep. Herkesin hayatı farklı işte. Kk ya sorsan kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil. Evet mecburiyet yok belki ama aile kavramının altını dolduran bazı şeyler vardır. Annemi diğer kadınlardan ayıran bir şeyler olmalı. Düğününü yapmak zorunda değil, çocuğuna bakmak zorunda değil, gelmek zorunda değil, çağırmak zorunda değil vs vs Ben bunlar için ailemi asla zorlamam ama benim istememe de gerek kalmaz zaten. Keşke her ebeveynin içinden gelse. İyi ki böyle bir annem yok, şükrediyorum her gün.
Siz en iyisi dediğim gibi bakıcı bulun ona verin parayı. Kayınvalide ile de daha fazla yüz göz olmayın.
ne guzel ifade etmissiniz. bakmak zorunda demek cok itici..benim de kayinvalidem bakiyor. birlikte yasiyoruz zaten. bedelsiz bakiyor ama hic bakmak zorunda demedim. ayni evde yasamamiza.ragmen bakmak zorunda degil.Herşey üslupta bitiyor aslında.Kadın açık açık para istememiş.Xanne ya da kvsine şu kadar para veriyormuş dediğinde,hmmm,biz versek alacaksın yanii diye atarlanacağına"evet anne,ne güzel,imkanım olsa bende sana yapmak isterim ama biliyorsun durumu.Fakat ben şunları şunları yapmayı düşünüyorum,gerçi senin sevginin,emeğinin karşılığı asla olamaz ama"deseydi eminim alacağı cevap farklı olurdu.Ama patavatsızlığın adı "içi dışı bir"oldu artık. T takvim86 nın buradaki tavrına bakılırsa kadın parayla bile baksa şükretmesi lazım.
___________Mune post kapatılsın lütfen çok rica.ediyorummm artık saygı çerçevesini aştı bi arkadaş çünkü