Merhaba kızlar 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum Bebeğime kayınvalidem bakıyor , aslında başta annemle sıra ile bakıcaklardı ama annem yan çizdi kendisi şehir dışında yaşlı babanne var kavinvalidem alt katta neyse kayınvalidem bebeğime baktığından beri sürekli kendinde bir söz hakkı tabiri caizse bana sürekli laf sokmalar , bebeğime bakıyor diye herşeye katlanmak zorundamıyım ?? sürekli hediye alıyorum pof pof tutuyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım hele ki dün bana ayşenin gelini torununa para ile bakıyormuş 1500,00 Tl veriyormuş kayınvalidesine dedi nasıl yaa dedim insan kendi torununa para ile bakarmı dedim ne kadar ayıp sana versek sende alırmısın bunu mu demek istiyrosun dedim alırım niye almıyım dedi anne bişeye ihtiyacın varsa karşılayalım paraya ihtiyacın varsa verelim ama çocuk bakmak için benden para talep edemezsin dedim çok gücüme gitti açıkcası bakmamak için sürekli yokuş yapıyor insan kendi torununa para ile bakarmı yaa???eşime anlatıyorum sürekli boşver diyor ... onun boşver deyip kafaya takmadığı şeyler bende birike birike beni hasta edicek ne yapmalı nasıl davranmalı ??